Meni se cini da mi se beba okrenula glavicom dole jer je bas bilo puno akcije zasnjih par dana i kvrge od lupanja sam osjetila jucer skroz gore iznad pupka visoko, a povecao mi se ponovo i pritisak na mjehur... nije ugodno al samo nek tak i ostane!
Ja sam danas u Bubamari iskoristila kupone za 20% popusta na uloške i 15% na proizvod po želji i tako uzela Chicco uloške, 2 paketa Vir 80, jednokratne gaćice. Platila sve 20 kn jer sam imala ostalo sakupljeno na kartici, ali i taj dio za bolnicu riješila.
Mikio i mene zezaju leđa . Imam dormeo nadmadrac i mislim se da mi je mozda sad premekan al nikako da ga skinem😂
Samonezelje i ja sve osluskujem i pratim gdje me lupka ne bi skuzila polozaj..sjecam se u prijasnjij trudnoci kad sam isto iscekivala da se okrene i pocela me lupkati iznad pupka jace i isla ja na pregled uvjerena da su to noge kad ono sipak☺ to bile ruke..tako da vise nista ne znam po tome ..jedino kad je bila ful visoka trudnoca tamo nakon 36.tj onda se zadak osjeti tj.glavica gore bas se moze opipati onako tvrdo ispod rebara..bas neprirodni polozaj totalno...a ctg kad sestre stavljaju pa se sonda za otkucaje treba staviti skroz visoko...uh..bas ne volim gaj zadak😣
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
sori nikad ne pregledavam text pa uvijek pun pogresaka😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Napokon da se i ja pohvalim kupila sam svu odjecu za bebu za prva 3 mjeseca, (medo odjelce u utorak u Hm nakon pregleda), baldahin, posteljinu, ogradice, tetre, peskire, rukavice, kapice, carapice,... sve po vasim prijedlozima plus sam ja dodala jos po 2 na svaki broj 🙈 (vjecito navlacim ko hrcak, od viska glava ne boli🤗) ostalo mi je još obaviti kupovinu u ljekarni i kozmetiku i to ću usput u narednih tjedan dva. Kolica ću prepustiti muzu u narednih mjesec dana on ima zelju odredjenog proizvodjaca... baš sam sretna!🥰 ovih dana pranje, slaganje robice i spremanje njene sobice. Sve po malo ne zurim sada bitno da je sve kupljeno. Jos da utorak pregled bude zadovoljavajuć i bit će odlicno
Bome Goga bila si vrijedna :)
Juno super...jesi imala nove kupone ili mozemo one sto smo dobili iskoristit?Kao da je neka spomenula da mozemo do kraja godine bez obzira što pise 1.9. Ja planiram dns usput svratiti jer sam vidjela da imaju neki popust pa da izvidim sto je.
Mikio mene ne leđa al zato kukovi ajme...još me lijevi od prije znao bolit zbog posla xD Više ne znam kak bi ležala...ujutro dok se ustanemo od mm strana kreveta ko ispeglana,plahta ravna a s moje strane zguzvana ko da su je krave zvakale koliko se vrtim po noći 😬😒
Helou curke!!
Kad se vec hvalite shoppingom, mi smo jucer isli kao samo gledat kindac...mama, curke i ja. Na kraju u Buzinu nis nismo nasli pa otisli za west gate. Pregledali sve ducani al ipak nasli u baby centru i kupili ga. A prijevoz..ajme mene 😂
Stricek koji tamo radi vidio 4 zenske pa nam lijepo sve dogurao do auta, slozio siceve i sve utovario. Kad sam nazvala mm-a i ispricala kak smo kupili sve i idemo doma s kindom, jadan je zanijemio 🤪
Evo da vas nasmijem odmah rano ujutro....
Sortiraj odgovore
Najstariji