Losa ja ne znam kako ti mislis nas izvjestiti sto si kupila samo tako... A fotke? Daj da napasem oci!
Dal koja ima isustva sa hauck hranilicom drvenom onom sta je za 6+mj? Gledam je na internetu al nisam jos nigdje vidila uzivo a bas me zanima dal ima koja zadovoljna dusa.
Tockica meni ispada 40tt +5 dana do termina. Zadnja M 19.4. , termin 24.1. Mislim da to oni nekako izracunaju odokativno je to sve.
Joj ja danas ko navijena. Ocistila stan nikad brze, da bi onda zakljucila da mm mora izbusiti neke rupe u zidu 😕 pa se on nikako dignut iz kreveta, pa sam ja isla buditi rupe - busilica is my friend, pa sam isla pitu od sira smuckat jer sam dobila svjezeg sira i kiselog vrhnja od domaceg opg-a pa da to tako potrosim i termicki obradim, i onda se gospodn mm dignuo i kaze boze sta ti susjedi rompaju jutros. 🤣🤣🤣 Frajer nije skuzio da sam to ja rompala po stanu. Sad cekam da skuzi da su rupe izbusene i da mi montira cjedalicu i stalazu na zid jer to ne mogu sama.
Jutro curke!
Nisam bila prisutna zadnja 2 dana pa dok sam pohvatala zaostatke...
Vidim da vas muči racunanje datum poroda. Prije dok nije bilo komp.programa i aplikacija razno raznih, termin se racunao samo na 2 načina:
Naegelovo pravilo, dodajte sedam dana i oduzmite tri mjeseca od prvog dana posljednje menstruacije.
Npr. ZM 05.05.2019.+7dana=12.05.-3mjeseca=12.02.2020.
Nadam se da sam dovoljno dobro objasnila.
Trudnički kotačić, samo u gin.ordinacijama, onaj kartonski kotacic koji se rotira. Uglavnom stoji na stolu ginica.
Tinkipinki po tom Naegelovom računanju meni dodje 2.02.2020 a gin mi rekao 29.01 al nije mi to ni važno samo da što prije prodje nekako mi je do sad sve baš brzo prošlo a iz nekog razloga mislim da ce mi od sad pa do kraja izgledati kao vječnost ne znam zašto
Fotkat cu stvsr u ponedjeljak... evo me kod frendova kroz vikend :-) upijam zadnje zrake sunca uz pečene kestene.
Nego, uz put nam je bila Lesnina pa sam stala vidjet ova jeftina kolica. Nije to neki ekstra dizajn no lako se sklapaju i sklopljena nisu glomazna ni teska sto mi je bitno za stavit u auto. Kotacici su velicine ko i na ostalim kolicima,nisam uspijela skuzit da su manji ili veci. Dojam ok... nisam nasla zamjerku. Ona kosara ispod za shoping velika i naprijed imaju i drsku za vodu. Probala sam ih vozit i idu. Dobije se dvije godine garancija. Uglavnom, mislim da mogu posluzit svrsi. Akcija je do 21.-og pa mozda jos razmislim da ih uzmem. Meni je generalno bitnija funkcionalnost od dizajna i vozit cu ih manje vise po gradu a ne po šumama i sl. Inače u Lesnini je ovsj vikend 15% popust na sav baby program.
Ja sam kupila dvije spavacice u Primarku na kopcanje (ljetos) i kad sam oprala pregrub pamuk. A to su tad bile jedine na gumbe. Imam osjecaj da ce mi derat cice. Kupila sam ja tamo i pidzamu normalnu i to je premekano. Valjda ovisi o serijama itd..
Kengurica da zna u Primarku bit bas i lose robe... ja sam neki donji dio pidzame jednom oprala te se smanjio za 4 broja. No pravi pamuk im je ok... ostalo jednosezonsko... kolko para toliko muzike 😀
Mi jucer nazalost nismo isli na 4D uzv jer je mm ozlijedio ruku na poslu pa je morao na hitnu, ali zato mi se danas iskupio pa smo kupili madrac i posteljinu za kimbic i autosjedalicu 😁😁😁 kaze on dobri smo, u 2 sata potrosili 3500kn😂
Hej cure evo me. Kao prvo nisam rucala u Ikei. Ogromna guzvetina i tri reda se stvorila, mm nije htio gubiti vrijeme i otisli smo. Kmeee a ja se rasplakala, Boze sacuvaj 🙈 sad mi sve smijesno 😂😂
E da nisam bacila komentar, kod nas je siroko povijanje OuT, izuzet ako na pregledu ne kaze drugacije da se mora nositi.
I da vas pitam jel itko uzimao Bambusove tetrice?? Kakva su vam iskustva?
Jutro cure moje, ja sam cjelu noć gledala filmove nisam mogla spavati, mi planiramo sutra ići kupiti još stvari za bebaca baš se radujem
Hellloo evo mangica ziva vidim ja raspisale se vi na veliko nemogu vas pohvatat koliko pisete a nemam bas vrimena da sve citam. Kako si ti? Sta nosis jesi pitala posto nema smisla da sam 2000 poruka prelistavam. U mene je decko ramzy pogodio 💪
Lorija, ja sam kupila Ethrealove. Dizajn prekrasan ali mi se nakako ne sviđa tekstura, kao da su skliske. Guste jesu no nekak mi se više sviđaju pamućne. Ove me podsjećaju na teksturu stoljnaka
Sortiraj odgovore
Najstariji