ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Listopad 2019. 07:56

Grizli nisam ni skuzila da je netko za brusnicu pitao... ja sam samo to navela kao primjer tih slatkih sokova odnosno slatkih vodica s aromom. Ako je bas presni sok druga je stvar naravno... 
    Pa nije u radu bilo elerberries... to je bazga.  No moguce da sam pobrkala. Bila sam u Grazu jucer i ponosna sam jer sam sama odvozila do tamo, tamo bila kod kume i u shopingu i nazad. I uopce mi noge nisu ni malo naotekle. Jedino nskon 2.5h voznje sam malo tesko ustala iz auta sa sportskim sjedalom  Ko da me prepone bole nakon dugog sjedenja no kad se malo razgibam bude dobro.
    Sve sam kupila u Primarktu sto sam jos trebala za bebu i sebi kucni ogrtač za bolnicu. Imaju bas super bodica (obicno 7 kom za 11 EUR no i neke snizene 7 kom za 5 EUR), tetrice 3 za 4.5 EUR, kapice, carapice... znam sad ponudu pa cu slati kumu da mi kupuje ako mi nesto uzfali,ona ionako svakih par tjedana dođe u hr. Sad jos trebam krupne stvari: krevetic, kolica i sl 
    DeeDee meni su pred par godina digli auto pred zgradom s mjesta gdje uvijek parkiram. Prvo sam mislila da je ukraden pa sam zvala policiju koja je provjerila s paukom i ispalo je da je netko od susjeda zvao da mu smeta, a uopce mi nije bilo jasno zasto. Pred zgradom ionako nije bilo ucrtanih parkirnih mjesta niti sam smetala prilazu. No eto... svakakvih budala ima. Nisam ni platila kaznu za nepropisno parkiranje vec samo odvoz.

19. Listopad 2019. 08:05

lucilee mene je pred 2-3 tjedna jako bolila pubicna kost i bas sam bila na kontroli i doktor mi rekao da je to sve normalno... da sam u drugom stanju 😂 Po noci kad sam se okretala me sve bolilo. Sad mi je prestalo. Odnosno koji dan mi nije apsolutno nisa i osjecam se ko da bi maraton mogla ici trcati a koji dan me prepone malo bole posebno kad sjedim duze na tvrdoj stolici.

Lavica27
    19. Listopad 2019. 08:39

LoSa84

Grizli nisam ni skuzila da je netko za brusnicu pitao… ja sam samo to navela kao primjer tih slatkih sokova odnosno slatkih vodica s aromom. Ako je bas presni sok druga je stvar naravno…
    Pa nije u radu bilo elerberries… to je bazga. No moguce da sam pobrkala. Bila sam u Grazu jucer i ponosna sam jer sam sama odvozila do tamo, tamo bila kod kume i u shopingu i nazad. I uopce mi noge nisu ni malo naotekle. Jedino nskon 2.5h voznje sam malo tesko ustala iz auta sa sportskim sjedalomKo da me prepone bole nakon dugog sjedenja no kad se malo razgibam bude dobro.
    Sve sam kupila u Primarktu sto sam jos trebala za bebu i sebi kucni ogrtač za bolnicu. Imaju bas super bodica (obicno 7 kom za 11 EUR no i neke snizene 7 kom za 5 EUR), tetrice 3 za 4.5 EUR, kapice, carapice… znam sad ponudu pa cu slati kumu da mi kupuje ako mi nesto uzfali,ona ionako svakih par tjedana dođe u hr. Sad jos trebam krupne stvari: krevetic, kolica i slDeeDee meni su pred par godina digli auto pred zgradom s mjesta gdje uvijek parkiram. Prvo sam mislila da je ukraden pa sam zvala policiju koja je provjerila s paukom i ispalo je da je netko od susjeda zvao da mu smeta, a uopce mi nije bilo jasno zasto. Pred zgradom ionako nije bilo ucrtanih parkirnih mjesta niti sam smetala prilazu. No eto… svakakvih budala ima. Nisam ni platila kaznu za nepropisno parkiranje vec samo odvoz.

LoSa ja taman idem u subotu u Ljubljanu u Primark,jel bilo spavacica mozda? Zbog tog me zanima...
    Sto se tice njihovih bodija ja sam prezadovoljna s kvalitetom (nisu se nikad razvukli, izgubili boju, mucice i slicno) dok generalno im se to zna dogadjat na majicama (moje iskustvo). Al svejedno jako volim Primark🤩

19. Listopad 2019. 08:48

Lavice ima hrpa spavacica no jsanisam nasla ni jednu na gumbice. Ima samo kao duga kosulja, onakva kakva je bila u Lidlu prosli tjedan (mislim za 6 EUR)  no to je meni prekratko. Kod njih se jako razlikuje ponuda od trgovine do trgovine pa mozda u Ljubljani ima. Inace, ja jednju njihovu psmucnu spavacicu vec 5 godina imam i pamuk je super.
    Slucajno sam naletila na ova kolica https://m.xxxlesnina.hr/p/hauck-set-djecjih-kolica-001911007501 Jel to valja sta? Nerealno niska cijena 

Lunica
    19. Listopad 2019. 08:54

LoSa84

Lavice ima hrpa spavacica no jsanisam nasla ni jednu na gumbice. Ima samo kao duga kosulja, onakva kakva je bila u Lidlu prosli tjedan (mislim za 6 EUR) no to je meni prekratko. Kod njih se jako razlikuje ponuda od trgovine do trgovine pa mozda u Ljubljani ima. Inace, ja jednju njihovu psmucnu spavacicu vec 5 godina imam i pamuk je super.
    Slucajno sam naletila na ova kolicahttps://m.xxxlesnina.hr/p/hauck-set-djecjih-kolica-001911007501 Jel to valja sta? Nerealno niska cijena

ja imam hauck kisobran od starije djece i zaista su dobre kvalitete.
    ovo izgleda nesto prejeftino

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    19. Listopad 2019. 08:55

ja maclaren platila duplo vise i to samo kisobran eto malo bolja.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

19. Listopad 2019. 08:59

Citam recenzije za ova kolica i veke da su s obzirom na cijenu skroz ok...

Lavica27
    19. Listopad 2019. 09:04

Nisam imala s Hauck iskustva,sjecam se samo pred tipa 2gpd da su Hauck kisobran kolica bila za tipa 459kn. Na prvu odradit ce isto ko i sva druga kolica - od tocke a do tocke b. Mene jedino muci kvaliteta tog jajeta (ne kazem da nuzno mora bit skupo da bi bilo dobro),ne znam jel ima gdje testova za nju. Naoko vidim manu kad je kosara gore,nema prostpra da nesto zaguras u kolica ispod(zbito je izmedju,a steta,tako velik dolje prostor) i ne znam sta ce im ovi dupli prednji kotaci,uvijek mi je to izgledalo da je teze gurat po pijesku (u parkovima npr uglavnom bude sitni piesak). Eto moje recenzije na blef😂 Neka se javi netko s vise iskustva...

Lavica27
    19. Listopad 2019. 09:08

*459kn u Lidlu

19. Listopad 2019. 09:10

Da meni isto ti kotaci nekako nezgrapno djeluju kad su 4. Trebalo bi ih u zivo vidjeti... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.