Cure sutra idemo u Ikeu pade mi odmah na pamet rucak, imate li koji za preporuku? 🙈
Odmah sam se vas sjetila i da ste nekoga 'kritizirali' sto nije obavljen rucak tamo. 😂
Super su vam liste.
Tko je kupovao u Ikei rucnike,please ne mogu se odluciti bili ih uzela sutra tamo. U par trgovina sam ih stavila u korpu jer sam neodlucna gdje bi ih pazarila 😂
Lorija ja sam Mikio kritizirala😂😂 ja si uvijek losos pojedem😁 A sto se tice rucnika veliko da,uzela sam ove: https://m2.ikea.com/hr/hr/p/tillgiven-rucnik-s-kapuljacom-za-bebe-bijela-tirkizna-10363830/
Bas su debeli. U Lidlu sam gledala jako tanki i nekako grublji djeluju. Ja za prvu imam Zara baby i ovi su mi bolji dosta..
Lavica to znam da ide malo kasnije, al opet svi me pitaju sto da nam kupe pa su izmedju ostalog nabrojali i taj neki za nos elekteicni pa me to zanima kako funkcionira i da li uopce radi dobro. Mi nemamo uopce klasican usisavac sa crijevom sta znaci da osim toga moram i usisavac kupiti za bebu 😂 ovo sad smiješno zvuci cak i meni al istina nemam na sta na rombi nataknut one dodatke plasticne.
A cek te pelene bas moram imat iz nekog razloga ili je to ako zelim? 😥
Jaoooo pa ja sad tek vidim da pola tog ni ne kuzim😥
Iva ako ti kazu da bebicu treba siroko povijati (iako neki kazu da ih do snimanja kukova koje je obvezno za sve siroko povezujes jer nema štete),onda ide pelena,pa tetra na to pa svedska da to drzi sve skupa (ili pampersica pa deblja na čičak ta švedska). I onda robica i izgleda ko mali sumo borac. Thinkpink nam je vec pricala o tome...mislim da se cesce siroko povijaju cure od decki. Joj sve ces u hodu ne brini!
Grizli tu su predpostavke kako bi neko voce/biljka djelovale na osnovi fitokemijskog sastava, no nema istrazivanjs koja bi to pokazala. Zato se radije ne preporuca https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/24624087/
No, onaj sok za razrjeđivanje ionako ima samo aromu bazge a po sastavu je manje-vise secer tako da vam nece stetiti ako ste ga pile. Isto tako vam sok od brusnice onaj slatki iz trgovine nece pomoc kod urinarnih infekcija jer je to secer s aromom (moze bit i prirodna aroma naravo).
Hvala Lavice, volim to kad je provjereno!! 😊 dodala sam sifru na spisak.
Jos kojekakvih gluposti i onih malih krpica ☺
Lajk za lignje, volim ih al kad netko drugi ih pravi. Ja kad przim uvijek mi zagore 🙈🙊 nebitno na kojoj vatri jer ja kazem Neka jos malo pa mi prisjednu 😂
Pozdrav svima, vidim da ste se raspisale o bocicama i sterilizatorima, ja to nis necu unaprijed kupovati ni proucavati, ak bude trebalo budes se informirala.
Mislim da je Lala pisala za tezinu bebe. Moj deckic je sa nepunih 29 tjedana bio procijenjen na 1800 grama pa mi nije nista doktor spominjao da je velik, samo da je sve u redu. Bas me zanima kolki ce biti za dva tjedna kad imam kontrolu.
Inace, ne znam za vas, al ja npr.ujutro kad idem u setnju mogu sve bez problema jer se valjda preko noci pomakne prem gore, a pred kraj dana se jedva krecem zbog bas jakog pritiska na mjehur. Ne znam kak bum jos 2 mjeseca izdrzala 🤦🏼♀️ i spava mi se bas jako, mogla bi prespavati 20 sati na dan
Ej zenice, nadam se da ste sve ok. Vidim raspisale ste se oko izdajalica, bočica i sterilizatora.. Ja cu uezt bocicu reda radi, izdajalicu naknadno ako bude trebalo i jos bočica, a sterilozator def. neću..
Nadam se da vam je dan bolji od mog, imala sam takav hormonalni ispad, znači plakala sam histerično dobrih sat vremena al ono, revanje.. Jucer sam dobila kaznu za nepropisno zaustavljanje, ali stvarno na 5 minuta i bez da ikome smetam i ajde, danas to rijesim, objasnim, oproste mi nesluzbeno, sluzbeno jos čekam. I krenem doma s posla i nema mi auta. Pauk ga digao. Mislim da sam imala živčani slom. A parkirala di i svaki dan vec dvije godine. Onda sam hodala sat vremena (doslovno) po gradu i trazila di je taj prokleti parking di odvoze aute, s torbom u rukama..trbuh me zatezao, ljuta kos pas, griznja savjesti jer me boli.. Dobila 650kn kazne. Sjela u auto i pukla. Baš histericno histericno plakanje, fulala tri skretanja, doslovno se izgubila na cesti po kojoj vozim svaki dan. Na kraju stala sa strane i mazila trbuh i ispricavala se bebi jer joj je mater grozna 😅
Sad mi je smijesno, onda nije bilo 😪
Ugl. jedva cekam porodiljni majke mi, ne mogu vise. Sorry za ultradug nepotreban komentar 😂
[/url
Joj a moj se zabije pod rebra i ko da me rukom uhvati za njih, to mi je tako neugodan osjecaj i cijela se paraliziram kad to uradi, ne mogu micat...obozava ovu desnu stranu, tu mu je gnijezdo...
Sreca na lijevoj spavam...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mikio i tvoja se se napokon aktivirala 😍😍
DeeDee nije ti dan danas 😕
Ja dns pol dana zivcana ko pas pol dana bi plakala xD Isto sam se toliko nazivcirala da sam morala zaleci..a zašto...zato što mi se nešto zaglavilo u crijevu usisavaca i nisam to mogla rastavit da izvadim van 😒 hormoni,hormoni,hormoni😂 Kasnije sam se rasplakala jer me mm zvao i u razgovoru rekao da ima neka zgodna šefica di su radili dns 😂😂 show,to inače nit mi smeta nit primjecujem dok trabunja 😂 Nisam pol dana pricala s njime 😂😂 A sutra treba na cugu s nekom kolegicom koja je dosla s mora i njenim društvom di ce mu i bivsa biti...već zna kakva ću ga dočekati 😂
Vecer cure bas ste se radpisale nisam uspjela sve pohvatati.. glede tih svedskih pelena i sirokog povijanja ..negdje da negdje ne kako koje rodiliste predlozi...ugl...ja cu povijati pogotovo sto je zimsko doba tako da mu bude toplije a nekako je i lakse bebu drzati kad ima te povoje...bas sam ih jucer sve oprala i popeglala..ostale su mi jos tutice i bodici za popeglati..to cu sutra ..danas su se lijepo osusili na suncu..
vidila sam u ikei ima lijepih rucnika za bebe sa kapuljacom..jos cu neke stvari nadopuniti ..moram uzeti malu plasticnu posudu za pranje guze pri primatanju...ne mislim vlazne koristiti..nastojat cu ih izbjegavati max...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji