ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    18. Listopad 2019. 08:59

Svatko zna najbolje za sebe i sva osuđivanja su apsolutno besmislena.. Ja sam krenula u predskolski s punih 6 i mrzila sam svaki dan tamo dok sam se u školi odmah uklopila, jest da nisam neki tip za velike mase :D
    Ja još nemam pojma šta ću..sve mi ovisi u kojem smjeru ode firma, plan mi je vratit se što prije, mislila sam da dečko uzme dio porodiljnog jer ce ovi pop. bez mene al na kraju smo zaključili da bi nam to bilo financijski uzas, naime njemu je neto 4.500 i to bi se gledalo kao osnovica, a realno mu se od mjeseca do mjeseca vrti od 8 do 10.000 sta bi jako osjetili.. Meni je pak placa niža, tako da ako premjeste onaj maksimum, meni milina. Baka servis imamo kat ispod pa mogu uvijek računat na to al em mi žao mame, em mi žao bebe.. Vidjet ćemo, još mi je to sve skupa daleko

[/url

18. Listopad 2019. 09:19

Mene mama rodila s 19 tako da ona jos uvijek radi ali u smijenama pa bi se to mozda dalo dogovoriti  To moja mama rano mene rodila pa ja eto cekala 35.-tu da imam djecu da nekako uravnotezim generacije  Ja nikad nisam odgadala trudnocu zbog posla nego jednostavno nisam bila spremna,a moj muz jos manje. Nekad se pitam jesam li i sad spremna  

PetraB
    18. Listopad 2019. 09:19

Sto se tice vrtica...ja ne znam kak al i kcer i malac sada su medju zadnjima u grupi oko 4...pa kak? Mi radimo 8-16...u vrticu je mala uvijek bila u cca pol 8 i oko pola 5, 5 bi ju kupili ovisi o prvo jesam li u 4 bila gotova ili ne, o prometu... I pricamo mi mame u parku jednom i njih 5 ne radi i pokupe djecu poslije rucka... Kaaaaj? Kak ste vrtic dobile? A znam ih masu koji placaju privatni vrtic jer nisu dobili gradski...

url=https://lilypie.com][/url

• lucille9
    18. Listopad 2019. 09:25

Monko, može ići kada god želi. Može i prekinuti pa ga kasnije koristiti, mislim do 7god.dijeteta.
    Losa, meni je tako rečeno. Sada mu kolega čeka drugo dijete i računaju na tu naknadu.

18. Listopad 2019. 09:30

Evo ja danas usla u zadnje tromjesjecje  

Lavica27
    18. Listopad 2019. 09:31

Zao mi je kaj je ispalo da sam bacila bombu...mislim da sam pet puta najmanje napisala da ne osudjujem nikoga i da ne razumijem.onu konkretnu situaciju od prijateljice... niti bi ikog trazila da se opravdava,pa svatko najbolje zna kakav zivot zivi. Vise je islo u smjeru kad je Losha napisala da o njoj ovise ljudi, u smislu "nemozes ni umrijet danas pri miru" kako se kaze. A mene je sefica zvala nakon 7 mj kaj se nebi vratila jer je strka frka...reko snaci cete se pet mjeseci. Zalosno je kad nas se oni odluce rjesiti to je preko noci a mi bi njima u susret izlazili kad god. Al opet,to je moja situacija.
    A i mislim da ste od pocetka  skuzile da ja nisam neka žmk roda majka, prva kazem da vecini zena treba "prozor u svijet" i ja sam se s gustom vratila nakon porodiljnog... Da ne mrcvarim po ovoj temi vise, nadam se da me se shvaca. Nhf svima. 
    Petra, suosjecam. Moja se razbolila pa sam se pola noći krivila u njenom krevetu pa ona kod nas da bi sanjala da imam jos jednu bebu u drugoj sobi i da je nisam dva dana presvukla niti joj dala mlijeko, i histerizirala kako cu ja s dvoje😂, pa tebi kapa dolje! I jos uz to M ide danas na neki put na tri dana, ja poluprehladjena,mala s temperaturom, veselje cisto cijeli vikend💣

monko
    18. Listopad 2019. 09:36

lucille9

Monko, može ići kada god želi. Može i prekinuti pa ga kasnije koristiti, mislim do 7god.dijeteta.
    Losa, meni je tako rečeno. Sada mu kolega čeka drugo dijete i računaju na tu naknadu.

Hvala ti :)
    Prošli put kad sam nešto pitala jedna od cura mi je odgovorila, ali dok sam ja stigla pogledati vi raspisale jos 20 stranica pa mi je bilo glupo zahvaljivati tako kasno 
    Ugl, hvala svima koje me dožive kad se rendom ubacim s nekim pitanjem, još uvijek radim pa nemam baš vremena za forum tijekom dana :)

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

• njurko
    18. Listopad 2019. 09:39

Ja si nekak mislim da svatko od nas ima svoje razloge i teskoce, imam osjecaj da svaki put kad pomislim kako netko moze nesto vrlo brzo saznam na svojoj kozi kako i zasto moze. Meni ce biti zao i sa godinom dana dijete u vrtic, a kamoli prije, kako neki moraju, vjerujem da mamama nije lako donijet te odluke. Za mame pak koje su doma, cesto vidim da su to mame koje su na porodiljnom s drugim djetetom kojem se odluce posvetiti kao i prvom pa starije i dalje ide u vrtic, a i da starije zadrzi svoju rutinu. 
    Losa imas u primarku slatke spavacice ak nisi kupila.
    Angie tocno sam tvoj karakter tako dozivjela kao ta kolica, sunčano.😍👌🏼

• Kengurica
    18. Listopad 2019. 09:45

Ja bih ako cu ikako moci do 2 godine djeteta ga drzala doma, al mislim da necemo bas imati zatetu cuvalicu. Samo zbog bolesti. Gledam necaka i vise je doma nego u vrticu proveo od 1. godine jer se stalno razbolijevao. Sad ce uskoro 3 i nije jos omjer na strani vrtica, al je bolja situacija. S druge strane to sto oni tamo nauce i to sto ae druzesvrsnjacima, a ne cijeli dan snama odraslima mi je neprocjenjivo i zato bih svakako voljela da ide u vrtic. 

• Kengurica
    18. Listopad 2019. 09:46

Sorry za spojene riječi, ne uspijevam se pozicionirati naknadno i odvojiti ih.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.