ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    18. Listopad 2019. 07:26

Krivo sam kopirala, naravno.. hahah😂

Točkica37
    18. Listopad 2019. 07:26

Fulat ne fukat 🤣

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

samojed
    18. Listopad 2019. 07:43

Jutro cure, divne su vam životinjice prave maze
    Angie super su ti kolica, ja sam bila tako uzbuđena kad su meni moja stigla, dva dana sam ih po stanu vozala 🤣🤣🤣

monko
    18. Listopad 2019. 08:03

Ja sam isto vozala kolica cijeli dan kad smo ih kupili, s tim da sam prvih 20 minuta kao tele obijala oko njih i pokušavala skužit kako se rastvara konstrukcija i kako montirat košaru  malo je reć' da sam se zabrinula za svoje roditeljske kapacitete :D
    Ugl, bokić svima, vidim da ste velike, zdrave i vesele i drago mi je zbog toga.
    Ove mace koje predu na trbuhu su med medeniiiiiiiiii 
    Vidim da se spominje muški dio korištenja roditeljskog dopusta pa sam vas htjela pitat kako funkcionira to. Mora li muž baš odmah nakon 6 mj krenuti koristiti svoj dio ili može tipa koristiti samo od 10. do 12. mj života bebe? Ja sam na određeno i plaća mi je veća pa sa razmišljala možda se vratiti nekih mj, dva ranije 

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

18. Listopad 2019. 08:07

Lucille Moja kuma zivi u Grazu i poprilicno sam sigurna da oni nisu dobili 30k EUR nepovratno za dijete... niti nema punu placu 3 godine vec djecji doplatak tako da se ona vratila na posao nakon godinu dana. No mozda netko ima manju placu pa mu je djecji i placa skoro isto. Znam da imaju pravo na stambeni kredit s jako malom kamatom (gotovo nikakvom) kao mlada obitelj no to je to. Ona je inace tamo rođena i ima državljanstvo tako da i sva puna prava. Mozda ovo sto ti govoris je u nekom drugom gradu. 
    Kad smo kod Graza evo ja bas idem tamo do nje pa cu do Primarkta malo u shoping 

18. Listopad 2019. 08:09

Ili je ovih 30k EUR mozda ona cifra za koju sam govorila da mozes rasporedit po mjesecima pa ostat s bebom doma koliko hoces a to dobivas u mjesecnim ratama... ne znam...

PetraB
    18. Listopad 2019. 08:35

Jutro!
    Znaci htjela sam ove svoje jutros sve poslat u rodni kraj... Kako ne volim kad jutro krene s nervozom. Vratila se sinoc iz Zg oko 9 s klincima... Mm trebao poslije posla kupit voce malcu za pocastit u vrticu, sutra mu je rockas, naravno da je zaboravio, pa morala s njima stat na povratku jos to kupit. I za danas za skolu ispec nesto curki... Bila sam strgana a on ih zivcano spremao spavat jer mora pisat prezentaciju za danas 🤨... Ko da je moj problem kaj sve u zadnji cas radi. Uglavnom, ujutro naravno nervozana n-tu... On se nemre ustat jer je pisao do ne znam kad, mali nervozan i place otkako ga je digao iz kindaca jer je umoran, ova bi da ju se vozi do susjede koja ju vozi u skolu jer mora i kiflice nosit (ima 5 min do susjede 🙄)... A ja ne znam jel me vise boli trbuh id stezanja, jucer valjda malo pretjerala, puknuta vena na nozi, mjehur jed ove dvije skacu po njemu, i meni se spava jbt,pol 7 je a vi me zaj...eeee.... 😖😖😖😖
    Sad sam stavila utrice i lezim, trbuh se steze i zivcira me samo jos vise... Gladna sam a secer mi jutros 5,8 bio 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Nadam se da ce ostatak dana proci ok... I da, opet u pon strajk valjda u svim skolama tak da opet malu moram vuc sa sobom na uzv u petrovu 😒
    Sretno curkama danas na pregledima 🤗

url=https://lilypie.com][/url

kl1v
    18. Listopad 2019. 08:38

Dobro jutro curke!! Popila kavu pa odvezla muza na posao jer mi kasnije treba auto. Stala ispred pekare a ono nema brokule 😭😭😧
    Sto se tice financija... mi isto nemamo crni fond kao takav a imamo 30+. Mogli bi dici svaki po 300%minusa u banci ak zagusti bas jako. Ne znam mi otkud bi imali taj fond.. nikad ne znamo situaciju drugih ljudi. Imamo kredite,koji nisu veliki ali su tu, svoju kucu koju smo davno kupili bez kredita. Muz zaradjuje vise od mene ali je lani zavrsio skoro god na BO a taman smo krenuli uredjivati potkrovzavrsioJa radim u trgovini. Ne moram ni reci kakve su to place. . Ali opet funkcioniramo i zivimo ok. Znam ljude koji imaju puno vise od nas financijski ali s tim ne znaju raspolagati...tak da ..to nije mjerilo. Nikad ne znamo tko nosi kakav kriz.. 

kl1v
    18. Listopad 2019. 08:43

PetraB opusti se. Bit ce toga jos! 
    Cima i Lala sretno danas na pregledima! Saljem puse svima 😘😘😘😘😘😘😘😘

Grizli
    18. Listopad 2019. 08:45

Jutro zene sa trbusima! 
    Sretno na pregledima! 
    Angie 😘😢 uzivaj danas onako kako bi on uzivao!
    Ovo za vrtic ne osuđujem ni one sto daju bebe prije 1 godine, ni one koje daju tek u predškolski. Svako bira sto misli da mu je najbolje za obitelj. Moja kuma je prvo morala dat sa 10.mj u vrtic jer su joj svi radili, a njoj je isticao ugovor, naravno privatnik ju ne bi bio cekao. Drugo je dala sa 2. godine i nesto jer je nona isla u penziju pa je eto malo mogla cuvati, a trece je rodjeno u 6 mj pa je ta 3 mj nona cuvala pa u vrtic islo. Iskreno curka koja je 2 godine bila doma sa nonom je najpovucenija, tesko se uklapa u nepoznato drustvo i jako je privrzena toj noni. Uglavnom ne zeli nigdje ici nego biti doma, a sad je vec cura od 8 godina. Ne kazem da je za to krivo kasni polazak u vrtic, al znam da se ona tesko bila i prilagodila na vrtic. Svaki ima svoje razloge, al ja bi radje dala dijete ranije u vrtic nego kasno ipak u vrticima nauce svasta, socijaliziraju se i imaju drustvo svoje dobi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.