ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    28. Svibanj 2019. 09:59

Iva i ja sam nula bodova s idejama za ručak jer mi se trenutno sve gadi.. Ma lipo je da ti se vidi trbuščić.. Ako imaš neku haljinu u stomku rastezljivu super, ako ne stigneš još možda neku prekrojit malo ili kupiti novu, posudit u neke prije koja je mrvu deblja od tebe. Nemoj danas ako si bezvoljna. 

annika
    28. Svibanj 2019. 10:07

jutro cure.
    mene je jutros probudila takva bol u želucu da se nisam mogla ustati (mislim, naravno da da sam se ustala, djecu vozila u školu i otišla do bolnice izvaditi krv za test senzibilizacije). baš izrazito intenzivno. nakon 20-ak min je popustila i kasnije se opet javila. sad slabi i nadam se da se neće vratiti. pretpostavljam da je to jaka žgaravica.
    ja 10.6. idem na pregled i odmah ću napraviti nifty- 3700 kn

[iimg]

annika
    28. Svibanj 2019. 10:14

iva, pa neku haljinu laganu lepršavu koja je rezana ispod prsa
    a za ručak su kod nas bolognese

[iimg]

• mustra
    28. Svibanj 2019. 10:27

Jutro svima,
    super da sam pročitala ovo za nesanicu. Inače spavam ko top, a sad se već dvije noći za redom budim, što piškiti, što bez veze. Nekako sam si zaključila da je to zbog uzbuđenosti oko cijele situacije, ali sad kad vidim da je normalno odmah mi je malo lakše.
    Što se trbuha tiče, ja ga već imam..traperice zakopčam, ali bome čim sjednem - otkopčam. Srećom, sama sam u uredu pa se namještam, premještam i podrigujem (). Vjetrovi ne, ali podrigivanje, užas. 
    U subotu putujem, malo me trta jer imam hematom i stvarno većinom mirujem, ali u subotu idem na 4 dana na putovanje koje smo si još za Božić uplatili. Pitala sam gin jel smijem i to, rekla je da da, samo sve polako i ništa što mi stvara neki napor. Tako da ću laganini.
    Već sam doduše putovala, u 6 tjednu (moram zbog posla puno), ali tad nisam znala za hematom, pa sam bila nekako smirenija. Al ok, slušam svoje tijelo, pa će valjda biti ok. 
    Dragi me mazi i pazi, kuha mi juhice - da zna da na poslu samo nekakve buschette jedem, zadavio bi me. Ali jedino mi to paše.

Za žgaravicu sam si jučer skuhala čaj od kamilice i đumbira. I pomogao mi.
    I danas je prvi dan da nisam jutarnju kavu popila, ne odgovara mi, samo da me ne krene oko podneva glava boliti. 

Kakva je situacija sa zelenim čajem? smije se, ne smije? Da nađem neku zamjenu za kavu..

Maj4
    28. Svibanj 2019. 10:36

Jutro dame 😊 
    Ja vec par dana ne mogu spavati i usred noci se probudim pa se ko kvočka, kako bi moj dragi rekao, namještam i ne znam sta bi od sebe. Ali zato popodne bez problema nadoknadim to 😴
    Meni za žgaravicu pomaže mlijeko 🙌🏻 samog ga popijem pola češe- čašu. I za donat mg sam čula isto da je spas, ali ja mineralnu ne mogu nikako. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

tinika
    28. Svibanj 2019. 11:01

evo stiglo jos testerica i radosnica 🤩

• piba7
    28. Svibanj 2019. 12:00

tinika

evo stiglo jos testerica i radosnica 🤩

Odakle je to? 
    Isprike ako ste već pisale, pogubila sam se u 3 teme 😊

Dalindas
    28. Svibanj 2019. 12:10

Cure ,da vam javim da mi je Uriage napisao da im se javim u 9om mjesecu za testere :)

Aristea
    28. Svibanj 2019. 12:13

Maj4

Jutro dame 😊
    Ja vec par dana ne mogu spavati i usred noci se probudim pa se ko kvočka, kako bi moj dragi rekao, namještam i ne znam sta bi od sebe. Ali zato popodne bez problema nadoknadim to 😴
    Meni za žgaravicu pomaže mlijeko 🙌🏻 samog ga popijem pola češe- čašu. I za donat mg sam čula isto da je spas, ali ja mineralnu ne mogu nikako.

Maj4 znam kako ti je.. Ja se za posao budim u 6...i vec tjedan dana se dignem u 5 i ne mogu spavati a danas sam sigurno u 4 ak ne i prije. Mrak je bio i samo sam si rekla o neee samo da se ne razbudim i vrtila se lijevo  i desno sve do .. Uzas

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Mangomum
    28. Svibanj 2019. 12:16

valentina

Hvala Nasty, evo me ovdje

Pozdrav drage moje zenice,
    Ukratko, trudna sam nekih 7 tjedana, druga trudnoca nakon skoro punih 19 godina

Vec sam bila i odustala od drugog djeteta, s obzirom i na okolnosti koje su mi se izdesavale u zivotu…
    Uglavnom, maaalo me iznenadilo sve ovo sad,s obzirom da imam 40 god pa bi mi svaka podrska itekako dobro dosla jer sam jaaako prestrasena dali cu sve to moci

Ugodan dan vam svima zelim :-)

Sada mi je malo lakse kad vidim da nisam sama leni je 38 i treca trudnoca tek pocetak za dva tjedna prvi pregled i nadam se da ce sve bit ok jer me ti grcevi dole u stomaku kao da cu dobit M bas muce stalno me strah da ne procurim. Kako se ti osjecas? Jesi bila na prvi pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.