Grizli zasto se ne narucis na 4D kad dolazis u Zg. Ja bi mozda tako napravila ako vec ne bi nasla termin niti nekog pouzdanog iz tvoje regije.
Razlika izmedu 3D i 4D je sto ti 4D pokazuje bebu u stvarnom vremenu i pokretu, a 3D je takoder u stvarnom vremenu, ali je rekonstruiran i statican prikaz😊 Ja sam uvijek vise za 4D da ga odmah vidim sto radi unutra😁
Mare bome ste me utjesile😇 mozda sam sada u trudnoci malo vise osjetljiva pa mi je zato to zasmetalo😊
Ja idem u petak na 4D u polikliniku Harni tu u Zg-u kad cu bit 23+6, nekima je to jos rano, nekima jos prekasno, ali mi zelimo ici sada kad se beba jos vidi lijepo, dok nije prevelik pa lako odemo jos jednom kasnije😁
Moj gin ima 4D i jucer mi je snimao s njim i svaki put mi ga radi al.ja nista nekuzim😂😂 jucer je ispred lica bila noga pa pupcana pa meni to sve nekako cudno izgleda..valkda ga nikako dobro uhvatiti...a kada ga je mjerio onda stisne neku tipku i presalta se na onaj 2d to mi je cak nekako realnije...ne znam...meni on to sve posnimi na stick ali ja kad dodjem doma isto buljim u to al meni nije posve cisto to sve...ahahah
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Hvala za objasnjenje razlike 4D i 3D. Meni nije problem ni do Rijeke da idemo. Nije mi usput imam 1.30h voznje al na to sam vec otvrdnula. Thinkpink U Zg imam u planu tek za sajam beba u wast gatu a onda cu vec biti onako 31tt i isto mi dodje ko kod ove tu nase. Al onda iskreno ako ne obavim prije ici cu sebi za dusu al onda cu ici u Zg iz principa jer me bas nanervirala danas. Jos cu mozda onda potraziti i one neke ponude na crnom jaju/ponuda dana isl. Ili otici kod nekog pouzdanog iako do 31tt mislim da postoji kakva anomalija da ce ju vidit jer prije imam 2 uzv jos za obaviti. To bi onda stvarno bilo samo da mi eto vidimo bebu i u toj rezoluciji.
Grizli sto se tice provjere snomalija 3D ti je dovoljno, 4 D ti daje filmic i slicice u kojima vidis bebu kao "u zivo". Mene doktor svaki puta na 4D gleda i nije to nesto tako specijalno... barem meni. Meni je bitno da dok veli da je sve ok a ne da imam neku super slicicu. Fotkst cu ga kad se rodi 🙃
Meni taj 3/4D izgleda malo jezivo haha..još to nije neka kristalno cista slika nego sve nešto ne povezano..htjela san ici sam da ga i dragi vidi al sam odustala...doći ce za 3 mjeseca pa nek ga gleda koliko hoće 😂😂
Cima znas vec da sta nam je normalno inace u trudnoći vise nije i obrnuto..kontam da nam još jedna noga naraste bi bilo ma sve je to ok,trudna si pa od hormona 😂😂😂
Jutro curke i sretno danas na pregledima!
Ja da idem na normalni porod ne bi si doma masirala međicu, nema sanse.
thinkpink1 zašto? mislim, jel postoji neki stručan razlog ili? ja imam traume od pucanja i epiziotomije, oba puta su mi se rane upalile i nisam mimoza, ni na jednom porodu nisam ni a rekla (prvi porod je trajao užasno dugo) ali to mi je baš bilo užas- jedva sam hodala idućih mjesec dana. probala bih bilo šta samo da ovaj put ne popucam
[iimg]
A meni je ono, prvo mi je pa da "ispucam" sve na sto mogu ici cisto radi uspomena haha😅 nas mali je do sad na svim pregledima bio lijepo okrenut pa se nadam da ce biti i u petak hahah da ne placam bzvz😂 a i lijepo mi je imati video njega unutra pa kad sam u bedu, samo si to upalim i vidim kako mase s rukicama i nogicama😇 imam video od 12+3 pa sad jedva cekam dobiti jos jedan video gdje je sad i veci i razvijeniji😁
Mare ja se time tjesim za sve hahah, sta god da bude, dobro je "trudna sam"😂😂
Meni taj 3/4D izgleda malo jezivo haha..još to nije neka kristalno cista slika nego sve nešto ne povezano..htjela san ici sam da ga i dragi vidi al sam odustala…doći ce za 3 mjeseca pa nek ga gleda koliko hoće 😂😂
Cimaznas vec da sta nam je normalno inace u trudnoći vise nije i obrnuto..kontam da nam još jedna noga naraste bi bilo ma sve je to ok,trudna si pa od hormona 😂😂😂
meni naša dr sve pokazuje i govori, a ja uglavnom ništa ne kužim i samo kimam glavom i govorim: aha. skužim glavu jer je okrugla
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji