ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    15. Listopad 2019. 12:12

Lavice nikad ne znas sto ti zivot nosi 😉. Nama je oduvijek zelja bila troje no kako smo imali problema sa zacecem pa sam malenu rodila tek s 30 tad smo vec se pomirili da cemo biti sretni ako uopce drugo uspijemo "sklepat" 😅... I onda opet problemi, spontani, pa tek 3,5 god poslije malac, bili smo ziher da smo gotovi i to je bio, kak bi se reklo, dogovor. Uopce se nismo zeljeli zezat s tim, zbog svih problema u zadnjoj trudnoci i mojih godina, ali...ponekad zivot ima druge planove, tj...ja mislim da se sve poslozi onak kak treba bit. ☺️ Znam rec muzu da ocito imamo visoki prag tolerancije, puno zivaca i snage kad nam se, nakon svega sto smo prosli protekle godine, desilo ovo cudo...ima neka visa sila koja zna kaj radi valjda 😂😅

url=https://lilypie.com][/url

• Sarita15
    15. Listopad 2019. 12:42

Grizli to i kazem, naruce relativno brzo ali koji ce te dopast dr e to je vec lutrija. Sa prvim me uzeo d. Maric i odradio 4d za 5+ sav uzivljen jer je mlad (otisao za Svedsku ne radi vise tu) sve do u pratic pokazao mama bila samnom tulila ko kisna godina. Sada sam se nadala istom tretmanu da muz vidi jer sa prvim nije mogao a dopao medr. Franciskovic koji 4d smatra gubitkom vremena sve je on pogledao sutke izjavio da je decko dobro i da je sve ok ni pokazao ni rekao jer eto on tako smatra. 
    Najvise mi je zao sto muz nije vidio to jer ja ionako ne vidim meni najvise znaci kad mi pricaju sto oni vide. A meni taj njihov ekran jedna obicna crna mrlja 😂 
    E sad sam se sjetila dr. Solomon u Opatiji radi 4d vrhunska dr 550kn je uzv. Mislim da bi ti mogla iskopat broj ako nema na internetu...
    Petra ja se divim opcenito ljudima koji imaju 3 i vise djece a o tebi i tvojim blizankama cesto mislim koliko je to cudesno i dupla slatkoca. Puno posla sigurno ali one ce uvijek imat jedna drugu pa kad ih stavis blizu bit ce si zanimljivije nego kad je jedna beba sama, jos kod tebe dvoje starijih, bebe samo djecu prate okolo zanimljivi su im a to nama daje malo lufta 🤞🤞 
    Mi muz i ja jako volimo djecu ali moj vid je tu prepreka puno je tu snalazenja da sa malim sve funkcionira i vise od dvoje ja nebih mogla iako kazem obozavamo djecu i da je sve ok 3 bi ih bilo sigurno ovako 2 i to je moj limit. Mislili smo stat na sinu ali eto zivot svasta spremi. Neka

samonezelje
    15. Listopad 2019. 12:54

Petra svaka čast, baš si to lijepo rekla. Ja isto nekak vjerujem da smo očito nekaj u životu napravili kak je trebalo, kaj je sad sve tak kak je, i da je sve prije bio neki test za nas koji smo valjda morali položit, i eto kad sam se odlučila da prije svega moram sebe dovest u red i kad sam prihvatila sve opcije životne i da možda nećemo ni biti roditelji, eto.. dobili plus! A tak nam je bilo nekak i sa vjenčanjem i s poslovima i plaćama i stanovanjem.. pa ti znaj!
    Ipak ću piđamicu šivat onda. Taj swaddle i meni izgleda nekak sputavajuće, al opet neki kažu da u početku bebi odgovara postepen prijelaz iz buše u veliki svijet, pa da im zato paše i swaddlanje i kolijevke.
    Kak vam se čine vreće za spavanje koje imaju s jedne strane pliš? Pliš je poliester jelda? To mi nekak nije baš za direktni kontakt s bebom.. Već i vreću mislim šit..
    Evo posteljine: https://i.postimg.cc/Vv1NQwCN/20191015-112841.jpg

kl1v
    15. Listopad 2019. 12:55

Iva moja sucut! Drzi se draga. Grizli tvoja beba je prava mustra. Bit ce to iznenadjenje i pol. 
    Samonezelje jel imas neku semu i za sivanje navlake za ogradicu od kinderbeta. Mi imamo rozu od prvog djeteta. Ne da mi se to kupovati. Najradije bih sasila nekakvu navlaku.

lorija
    15. Listopad 2019. 13:06

Hvala Grizli na odg. ☺
    Lavice jel da? 😂 Evo googlam,bome odudara i do dva tjedna,kao i stariji 🙈
    A ja ko dosada jedna,pitam samo jel visoko,visoko jer tada onda znam da mi ne gine carski 😂😂 
    Nek je sve u redu uglavnom!! 😁 
    I da prijavim pala je i prva kupnja, medo odjelce koje sam vam slala, 2 gegice i 5 bodica 😊. C&A 

C1M4
    15. Listopad 2019. 13:13

Hvala vam😁 bas mi je onak bilo, necu se brinuti bzvz, al opet me nesto kopkalo sto bi moglo biti.. ali sam sam puno mirnija😁
    Lorija  reci cu ti u petak tocno hahah, tad idem na 4D pa cemo vidjeti😁 ali ako ti ista znaci, sa 21+6 je imao 450g haha😅

kl1v
    15. Listopad 2019. 13:17

Sarita kolika ti je duoptrija, postoji li mogucnost operacije??
    Petra koliko imas god? Mi smo prvo dobili u mojoj 25.god ...i do ove god nikako nije islo. Sad mi je 38.Obavili smo pretrage, sve je ok..muz nije htio na umjetnu oolodnju vec ono ako se primi, primi 😉
    I jedno i drugo volimo djecu. Neki kazu da smo prestari, neki da nismo.. komentara ima raznih. Nekako sam se potajno uvijek nadala da cemo imati troje,i da cu imati blizance..imam ih i s mamine i s tatine strane.. ali nas nisu zapali. 

MaRe
    15. Listopad 2019. 13:24

kliv vama je bome dosta dugo trebalo...ja se nadam da nama za drugo neće dugo trebati nego da se sad otvorila tvornica kako mama kaže  Mi smo 30 i 31 i za ovo prvo nam je trebalo nešto više od 2 godine...isto obavili pretrage i sve ok al neće i neće..na kraju sad kad smo odustali i kao odgodit ćemo to zbog selibe pa pronalaska noovih poslova, stambenog pitanja i slično sad nam upalilo :) Mnogi su mi to rekli da je dosta toga i u glavi i onda baš kad hoćeš onda te neće :/ 

Lavica27
    15. Listopad 2019. 13:28

PetraB

Lavice nikad ne znas sto ti zivot nosi 😉. Nama je oduvijek zelja bila troje no kako smo imali problema sa zacecem pa sam malenu rodila tek s 30 tad smo vec se pomirili da cemo biti sretni ako uopce drugo uspijemo "sklepat" 😅… I onda opet problemi, spontani, pa tek 3,5 god poslije malac, bili smo ziher da smo gotovi i to je bio, kak bi se reklo, dogovor. Uopce se nismo zeljeli zezat s tim, zbog svih problema u zadnjoj trudnoci i mojih godina, ali…ponekad zivot ima druge planove, tj…ja mislim da se sve poslozi onak kak treba bit. ☺️ Znam rec muzu da ocito imamo visoki prag tolerancije, puno zivaca i snage kad nam se, nakon svega sto smo prosli protekle godine, desilo ovo cudo…ima neka visa sila koja zna kaj radi valjda 😂😅

Lijepo si to napisala🥰
    Ma ne,ne mislim zbog zaceca,s prvom smo se namucili,ove dvije trudnoce poslije su bile doslovce bez razmisljanja i od prve ali su me vec sad upozorili da bi to bilo to od mojih trudnoca i da se zadovoljim s dvoje jer ne znaju da li bi maternica "podnijela"jos jedno sirenje zbog stanjenja od oziljka... ja bi rado al tamo kroz koju godinu (cca 3) al eto nisam ni sad u cvijetu mladosti(32)🤣
    Samonezelje preekrasno🥰🥰🥰

Grizli
    15. Listopad 2019. 13:49

Sarita hvala. Mislis na dr. Salamon iz Opatije? Bas cu provjeriti. Hvala ti puno za info.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.