ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower
    14. Listopad 2019. 10:36

Jutro cure... Sretno na pregledima danas 🙂... Evo u vezi porodiljnog, meni se otvara 19.10....pa su mi sa Hzzo-a dali ovaj papir da ga popunim i dolje piše što im sve treba donijeti uz to.... I to se nosi samo jednom i to je to i onda se ide opet na hzzo prije nego što dijete napuni 6 mj da se porodiljni nastavi, ako se želi.... 🙂

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Lavica27
    14. Listopad 2019. 10:42

Ne,na kraju mjeseca kad podizete doznake da dajete na posao,dobit cete od npr 1.10-14.10. Sa sifrom za komplikacije u trudnoci, a od 15.10. Za porodiljni. Ne mogus e tocno sjetiti ali mislim da ta doznaka pokriva do 
    prvih sest mjeseci djetetovog života. Nakon 6 moras pisat onaj zahtjev u hzzo-u da koristis i rodiljnu naknadu (slijedecih 6mj).Jedino kad rodite morate otici u hzzo (kad i novcanu naknadu trazite) jer se onda korigira eventualni datum poroda vs. Postavljenog termina da bi se izracunalo trajanje porodiljnog i rodiljnog kasnije. Mislim da sam tocno napisala,pls ispravite me ako je kojoj svjezije pamcenje🙈

samonezelje
    14. Listopad 2019. 10:42

Jutro curke! Mi bili jucer u tehnickom muzeju malo, jer vec dugo pikiramo a zbog ovog Maker faira bio besplatan ulaz pa smo uboli priliku. Jos nakon toga kod svekija na rucak, tak da nisam prstom makla jucer i bas mi je pasalo!
    Kaj se tice sexa, kod nas se fala bogu prakticira od pocetka, najvise u drugom tromjesecju, sad malo rijedje, al taman se oboje zazelimo pa bude spektakl..

ivikii
    14. Listopad 2019. 11:02

Cure sretno danas🌸
     Omerta vec su sve rekle..  i definitivno mi je za oko najvise zapeo Gogin kom jer je to ono sto i ja mislim. Ugl zbog sebe sredi to❤ 
     U prvoj trudnoci je meni tlak poceo skakat cim sam usla u 9 mj i jos sam baas natekla. A par dana prije termina mi je skocio do 150 i tad me ostavilo u bolnici i odma su mi rekli da cu van tek kad rodim jer se s tim ne smiju igrat.   
    Sex nam nikad nije bio problem😂 tako da svaka cast vama koje vec mjesecima cekate. Razimijem razloge i bebe su def bitnije, ali sigurno nije lako 😅😅😅 
    I mi smo ovaj vikend napokon odradili i zadnje vjencanje 🎉(za ovu godinu😂) jos jucer cili dan imali druzenja nekakva. Danas mi je kauc najbolji frend uz magnezij naravno😅🙈  

• AnnA
    14. Listopad 2019. 11:13

Cima cestitke na urednim nalazima. Sad se bas onako u potpunosti mozes opustiti.
    Ja idem 15.11 na ehokardiogram ali na rebro.

flower
    14. Listopad 2019. 11:19

Mikio evo sad mi sogorica kaže da ona nije ništa zaokruzila, jer kao i zdravstvo ti mora izdati pisano riješenje koje nosiš poslodavcu jer i njima to treba....a za potvrdu o plaći meni su rekli da im treba ponovno nova i preslika tekućeg.... A ovo drugo da, to je ako si sam uplacujes....
    Ali i ako treba nešto zaokružiti lako kod njih to napravim 😆 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

C1M4
    14. Listopad 2019. 11:28

Anna hvala ti i drzim fige da i tebi sve prode bez problema😇 kako to da su te tako kasno narucili, meni su rekli da se to radi kao izmedu 18. i 24. tjedna i na rebru sam dobila tek u 26. tjednu termin pa kao da odem onda na srebrnjak😊 mislim dobro, moze se vidjeti srce i kasnije naravno, ali ja sam dobila savjet kao ic sad jer se uglavnom sad radi, ne znam stvarno zasto xd

Lavica27
    14. Listopad 2019. 12:13

flower

Mikio evo sad mi sogorica kaže da ona nije ništa zaokruzila, jer kao i zdravstvo ti mora izdati pisano riješenje koje nosiš poslodavcu jer i njima to treba….a za potvrdu o plaći meni su rekli da im treba ponovno nova i preslika tekućeg…. A ovo drugo da, to je ako si sam uplacujes….
    Ali i ako treba nešto zaokružiti lako kod njih to napravim 😆

Nista ne zaokruzujes,samo sve popunis. A potvrda o placi ne treba ako si prije toga bila na komplikacijama jer bi to tebi na stetu islo. Racuna se prosjek 6 mjeseci tvojih redovnih placa koje ti firma isplacuje a ne umanjeni prosjek zbog naknada od hzzo-a. Ili su ove moje u hzzo uber sposobne jer ja ne znam tko daje takve polu-informacije... 

Iva evo ja sam 99% tako, jer niti tvojoj firmi niti hzzo-u ne znaci "zatvaranje"komplikacija usred tekućeg mjeseca. Krajem mjeseca dobijes 4 doznake (2 za komplikacije 2za porodiljni,po jedna od svakog u hzzo i poslodavcu) i predas ih kao i ove-firmi sto prije a hzzo-u do 5.u mjesececu.

• AnnA
    14. Listopad 2019. 12:19

Cima pa da ti budem iskrena ne znam. Ginekolog u ginekosu mi je rekao da nije hitno. I kad sam se narucivala putem maila napisala sam zasto me doktor salje i bla bla i nisu mi nista rekli da je to kasno. Sad se evo malo brinem hoce li to biti prekasno jer tada cu biti tocno 29 tjedana

• AnnA
    14. Listopad 2019. 12:23

U ginekosu sam bila na anomalyu sa 19 tjedana i tada mi je preporucio ehok zbog cijele te moje situacije. Iako je njemo na ultrazvuku pokazalo da je sve ok. I sad me evo bas panika hvata. Pa mogli su mi reci da je to prekasno pa bih isla privatno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.