Jutrooooo. Sretno danas 🌸
Kliv ma kakva isprika,nisam ih ja pravila 😁 sve 5.
Pade mi na pamet gdje nam je Zoe, kakvo je stanje u nje?! Javi seee...
Ugodan dan curke!
Jutro cure, sretno na pregledima!🌸
Omerta dalo bi se analizirati na dugo i na široko tvoji odgovori, a i ponašanje tvog muža... svaka zena zaslužuje postovanje od svog partnera, posebno onog s kim ima i ceka djecu. Iskreno, ja ga u postupcima koje si navela ne vidim, (a da mi ne zamjeris) ne vidim ga ni u tvojim pojedinim rečenicama prema sebi samoj. Manjak samopostovanja i postovanja drugoga ne smijes zamjeniti za toleranciju!
Zoe da bas, kakvo je stanje kod tebe?

Jutro curke! Sretno svima na pregledima i želim nam svima dobar tjedan pun dobrih vjesti!
Sarita15, veliki sam fan kupki no u trudnoći ih izbjegavam. Jedva čekam dok rodim te dok prestanu 'curenja' da si složim jednu duuuugu kupku.
A sex, zadnji prije punih 8mj. Nisam krvarila no bilo nam je zabranjeno radi IVFa pa se zabrana protegnula....a ja baš imam želju. Kada sam rodila malu nisam imala baš volje duži period, nadam se da se toneće ponoviti.

Dobro jutro i sretno dns na pregledima i ak se ne varam par vas ide na gutanje onog divnog šećera

Omerta ja bi mu rekla bez imalo premisljanja, mozda zato jer smo i mm i ja takvi, on je musko i kuzi ta "muska nabacivanja", a ja sam zenska i kuzim kad ga neka oblijeta i uvijek si kazemo sve sto nam smeta i na kraju se ispostavi da smo bili u pravu u vezi tih osoba😊 on je i prije bio onako, ako ja nisam u mogucnosti ici van iz bilo kojeg razloga, onda ne zeli ni on jer mu je zao da se on zabavlja, a ja ne mogu zbog obaveza, takav je i sad pogotovo i kad vidi da mi je dosta stana vise i zatvorenosti izvede me na veceru, prosetat, odemo do frendova ili nesto😇 nisam mu nikad branila da ide, ali ne mogu reci da mi smeta to sto je stvarno obziran prema sto se toga tice i jako sam mu zahvalna jer radije "cubi doma" sa mnom nego da se on provodi, a ja i ovo malo cudo u trbuhu doma😇
Sta se tice seksa, kod nas je otpocetka skoro svaki, svaki drugi dan haha, doduse sad vec par dana nista zbog te upale mjehura, ali nas nista ne sprecava hvala bogu😁 Meni nekad bude malo cudno jer se mali krene nekad bas micat tokom seksa i lupat haha, ali sve je to normalno 😅

Sretno svima na pregledima😁 ja se evo vozim prema srebrnjaku, idemo na uzv bebinog srca i fuuul sam dobre volje i dobrog osjecaja da je i to okej pa me mrvicu strah da se ispostavi drukcije cisto zbog traume od onog mini anomalyja kad sam isto tako bila uvjerena pa je ispalo lose, ali malac udara otkad sam se digla valjda da kaze da ce sve biti okej😇😁

Cure sretno na pregledima danas :) e i Lorija ajd stavi moj pregled 8.11. na popis.

Jutro i sretno svima na pregledima! Cima hahaha nasmijala si me sa ovim da se mali bas mice tokom sexa, ja bi se ukipila. Vec vidim sebe i svoju facu da to dozivim. 🤣
Kengu tvoj post o nabacivanjima ko da sam sebe citala. Dakle puuuno sajmova i prezentacija odradimo mm i ja. I to onih gdje je alkohol tema sajma zapravo pa tu u neku uru krene svega. I najsmješniji je kad mm nema na standu pa dodju "frajeri" i krenu mi se nabacivati, kazem udana sam, nista to njima ne znaci. Jos se frajerisu kao pa sta nisi oduzeta, ajde pusti muza ja sam bolji i slicne fore, sve dok se mm ne pojavi na standu onda nestaju ko kasperi ili postaju naglo mirni fini i tihi. Mm i ja vec imamo mot ako nije na standu da pogelda svakih toliko prema njemu i ako ja lupkam rukom po pultu to mu je znak da mora doci i pomagat. Neprocjenivo je vidit face tih polupijanih najcesce punih sebe tipova kad se mm pojavi ko stjena pored njih i pita me zenice ti treba sta?☺️
U svakom slucaju Omerta nadam se da ces rijesiti situaciju sa svojim dragim i da se neces vise morat nervirat oko takvih zenskih jer sad ti treba mir i no sterss period.
Ja idem sad pokusaj 2 kod fetalne mozda danas bude pa mi napokon netko kaze sto je s mojim koagulogramom i dal moram se i dalje pikat heparinom. Nadam se da ce biti ta moja dr i da cu dobiti odgovore na pitanja koja imam.

E i jos jedna stvar. Sumnjam da se danas zene okrenu na peti kad im kazes da imas zenu i dijete. Neke sigurno da, al ne sve, to nikako. Radim posao gdje idem na dosta evenata di se itekako spetljavaju udane i ozenjeni. Sama sam imala ulete ozenjenih. Imala sam i ulete gdje ja kazem, gle imam partnera i gdje mi druga strana odgovori da njemu to ne smeta. Nekad se debila ne mozes rijesiti ni ako kazes da imas dijete, da nisi zainteresiran ili bilo sto. Alkohol je cudo, droga jos vece, a i nisu ljudi danas premoralni.
Potpisujem... solo zenama danas sigurno ne smeta sto je neko u braku. Zalioso, no imam primjer gdje je frendica razorilo tuđi brak jer kao žena je bila ovakva i onakva... Druga pak se nalazila s ozenjenim 2 godine jer je bila uvjerena da ovaj ima los brak i da ce prekinut sa ženom. Na kraju je ona prekinula jer je shvatila da mu je žena trudna i da nije baš to tako kako ona misli. U oba slucaja se radi o rekla bi, normalnim curama no koje su dosle u godine kad ne žele bit solo i ne prežu nit pred čime. Tako da... ima svačeg. O ponašanjima na kongresima radije ne bi 🤣🤣
I da... dobro jutro i sretno svima danas!!
Ja ne znam sto je sex jos od proljeca
A sto se kupanja tice bas mi neki dan rekao frend da je njegova zena rodila 3 tjedna prije termina i to dobila trudove nekoliko sati nakon namakanja u kadi i da su doktori rekla da je to razlog. E sad jel to istina nemam pojma 😉 Bilo mi cudno kad je to rekao i reko- babska prica... no vidim da i vi to spominjete.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji