Loša alo ćeš mi vjerovati još niti jedan pregled me nije izvagao ni pritisak izmjerio baš sam pričala sa mamom da ću sad fino sve da mu saspeđ u lice msm ono znam on meni treba i sve to al brate valjda me moram izvagat pritisak izmjerit i et npr te testove uradit ma ništa ja dodjem pita Jel sve ok j slažem jeste il jednom sam imala iucjedak zeleni poslije mora samo mi prepisao vaginalete uzv uradi itjt
Uzasno mi je citat vasa iskustva sa ginicima i stvarno je zalosno da mi needucirane na tom podrucju moramo njima ukazivat na propuste...uzas! Zato sam ja svojoj ginici odmah u startu rekla zasto sam do prije same trudnoce isla privatno. U bebu sam joj rekla da sam ja svog starog gina voljela vise od ijednog dr na svijetu i da je on meni nezamjenjiv i zena je skontala o cem pricam jer ga je i sama poznavala...a sada evo i sa njom imam slican odnos i stvarno jebza svaku pohvalu! Puj puj...da je ne ureknem 😂
Glupo je skroz da banalne pretrage kao sto su papa i brisevi neki ginici odbijaju napravit...to treba pocet prijavljivat nekome...
Ne daj Boze al dodje do HPV-a ili goreg, a zena ni ne zna 👿
Grizli zao mi sto si se uzalud vozala al eto bar ces imat prilike vidjet bebana opet za koji dan!
Ja sam obavila mini shopping, slucajan skroz 😬
Usla u DM po omeksivac a izasla sa tetra pelenama, salom za dojenje, sportskim grudnjakom...bas sam si happy sada! Shopping cini cuda 🙈
Annika mene je stavila tek 12.11., to je i više od mjesec dana..baš sam gledala ono tebe tak brzo naručila a mene mislim skoro dva tjedna poslije a tu smo po tjednima, par dana razlike i još isti dan bile kod nje. Jedino mi rekla ak ovaj nalaz od krvi ne bude ok da dođem odmah al dns sam pokupila i i dalje je negativno i nema antitijela tak da sam onda mirna do sljedećeg mjeseca.
ja sve nekako mislim da je to zato jer su mjere bebe na uzv-u zadnja dva puta bile za 7-10 dana manje. ona nije paničar a bebač raste, od 30.-34. tjedna se gledaju protoci pa vjerovatno želi pogledati što prije jel sve ok pa ako nešto ne štima uputiti me dalje.
[iimg]
Može biti..to je i meni palo na pamet..moj je u mjerama i ovako se dobro osjećam i svi nalazi su mi dosad ok pa valjda misli da nema potrebe ranije..meni čak i paše :) Jedino jedva čekam da opet vidim bebu..ovaj zadnji pregled kod nje mi bio najbolji dosad haha
Annika i Mare kolki su vasi bebaci po gramazi? Mi smo tu negdje po tjednima 😊
Mare moj je na 28+3 imao 1300 😬
Mikio ubacila ga odmah sa tetrama na pranje u omeksivacu za sad. Kad ga osusim poslikam 😉
Onak je u jednom komadu, pamucan, velik je bas, provuces kroz njega glavu i jednu ruku, na dno umotas bebu i dojis a prekrivena si i ti i bebuska. Za cijenu me ne pitaj jer sam zaboravila al msm da je nekih 50-ak kn.
Tetre su u kutiji, loline, nisu ko one nase starinske debele al su pamucne, obicne bijele.
I da...imaju i one kaliko pelene al te su mi bzvz skroz (dobila sam ih za L) i te necu kupovat. Uzela bi jos jedno 5-10kom tetri al naletim na neke fora...mozda kad bude sajam u WG.
Angie moj je jucer (28+6) imao 1800 grama 😮 izgleda da je onda velika beba. Rekao mi je samo doktor da je to super kilaza. Samo nek on raste i da je dobro 😀
Redfox bravooo 🥰
Mene je gin odmah isla “tjesit” da to ne mora znacit da ce bit velika beba...jadna pomislila ko zna sta je meni u glavi 😂 Ma reko samo nek braco nama raste! Al sad vidim da nas vas dvoje dobro sisate 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji