ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    11. Listopad 2019. 13:28

Hej cure...sta mislite o ovom nalazu? Secer u jutro je ok a ne znam sad za ovaj nakon 2 sata...po meni nije lose...

L 💛

• thinkpink1
    11. Listopad 2019. 13:36

Joj ljuta sam na takve nacine poslovanja i ophođenja prema pacijentima 😠😠😠😠😡😡😡😡
    Grizli ja bi tu dr.pitala s obzirom da je upucena kakav je pregled potreban i sta se sve očekuje pri samom pregledu imaju tvoj kontakt i mogli su ti javit i obavijestit da je privremena zamjena za tvoju fetalnu, a na tebi bi bilo da odlucis dal ces doci danas ili sve prebacujete na ponedjeljak. Hoce li ti vratit putne troškove i nadoknadit izgubljeno vrijeme i izostanak s posla?? Grrrrr... 
    Lavice tu sestru bi u top! Da li je na njoj da ocitava nalaze? Sva sreca pa ti je ginic savjestan, pedantan i reagira na prvu. Ako ce te imalo smirit i ako si dobila nalaze i na njima ne pisu antibiogrami znaci da je koncentracija bestija niska, i da po mikrobioloskom nalazu nije potreban antibiotik. Al bolje puhat u hladno i ponovit briseve jer se lako bestije mogu kolonizirat...i bitno je da si zatvorena i uz to je cervix dobre duzine 🍀🍀 p.s. zar ti ne gledas nalaze na e-gradani

Lavica27
    11. Listopad 2019. 13:36

DeeSB,po meni je to uredan nalaz (mislim da je ova referentna vrijednost za 120' kriva🤔)
    Rasplet moje situacije🤣 od kume mama radi bas na HZJZ gdje dolaze brisevi i rekla je da je to njen nalaz da se ne bi ni obazirala,jer je to zanemariva doza i da ne bi davala antibiotik za to nikako. Da ponovim bris kako mi je rekao soc.gin. Sto ljudi sto cudi,sto zena dvjesto...🤣

Lavica27
    11. Listopad 2019. 13:39

Thinkpink nemogu se ulogirat vec neko vrijeme a nikako da to odem riješiti😏

C1M4
    11. Listopad 2019. 13:48

Nazalost, tako je kako je Thinkpink rekla.. Tocno takav stav je zena zauzela "tko sam ja da njoj ista govorim", ali ono na fin nacin.. Sreca pa ako nesto i nadu, ova privatno ce mi prepisati neku terapiju pa nek i platim lijek ako moja ne bude reagirala, sto sad🙁 
    Lavice drzim fige da bude uredan nalaz, ali budi pozitivna eto posto on kaze da je to zanemarivo i super je sto je normalan gin pa ce ti uzeti briseve opet da i ti i on budete mirniji🤗 

Gogaa_V
    11. Listopad 2019. 13:48

Cestitam  na urednim pregledima Grizli i Lavica. (Lavice  sigurno  ćeš rijesiti  bestiju) što se tice briseva meni su ih u zadnjih  20 dana u bolnici  radili  3 puta, tako da mislim  da vise moze  stetiti  bakterija  nego uzimanje  brisa. Meni šta god dr ne odobri  ili smatra da nema potrebe opecenito ja odem privatno i uradim, ili insistiram  do iznemoglosti. 🤷‍♀️ 

C1M4
    11. Listopad 2019. 13:51

Sto se tice ove sestre, bome imam istuuu takvu, u pocetku trudnoce me peklo i boljelo dok sam piskila, nisam psihicki vise mogla, nalaz urina je dosao bakterija - dosta, leukociti oko 8, a granica je 0-2 i ja zvala da pitam za nalaz jel stigao, kaze sestra uredan, a ja se od skoljke maknut nisam mogla da mi ne pobjegne jer mi je ful bio pritisak konstantno i u suzama sjedila na wc-u da bi na kraju poludila i otisla do gin te mi je dala uputnicu za urinokulturu i antibiotike.. Stvarno ono, ako vec ocitavas nalaz, daj budi fer pa mu se posveti malo vise barem kod trudnica😀 Sad kad god zovem za nalaz, iskljucivo trazim gin😊

C1M4
    11. Listopad 2019. 13:54

Goga i ja bi to radila i dalje, ali doslovno sam ju ispitivala na svakom pregledu za briseve, cak sam i ovdje pisala o tome kako me ne zeli slati i bilo mi je onako ok vjerovat cu joj, valjda ona zna, ali sad me stvarno zabrinjava ta jaka upala i da nije preslo ne daj boze na bebicu ili samo u rodnicu, i to mi je dovoljno da reagiram i trazim lijek😤 a njoj je ocito problem napisati jednu uputnicu i spasiti sebe i mene od mojeg stalnog kvocanja i zvocanja, ali briga nju🙂

DeeDee
    11. Listopad 2019. 13:57

Cestitke svima na urednim pregledima, Deesb ja isto mislim da su totalno krive referentne stavili za nakon 2 sata i da ti je to ok al nisam stručnjak hmm..

Htjela sam samo podijelit info ako ima koga iz Rijeke a da planira na tečaj u kbc, zvala sam sad, počinje u 11.mjesecu, meni savrseno paše. Ugl.. treba nazvat zadnji tjedan u 10. jer će tad znat točan datum početka. 051 658 261 ako nekome treba..

[/url

• thinkpink1
    11. Listopad 2019. 13:58

DeeSB

Hej cure…sta mislite o ovom nalazu? Secer u jutro je ok a ne znam sad za ovaj nakon 2 sata…po meni nije lose…

Trudnicki OGTT se radi sa 3 vađenja ili mjerenja GUK-a. Ne razumijem ih zasto nisu radili na 60min?
    1.mjerenje se tolerira do 5.1 mmol/L 
    2.mjerenje (nakon 60 minuta) se tolerira do 10 mmol/L
    3.mjerenje (nakon 120 minuta) se tolerira do 8.5 mmol/L
    Sve vrijednosti iznad navedenih se smatraju gestacijskim dijabetesom.
    Tako da je tvoj nalaz u granicama normale.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI