Goga i ja bi to radila i dalje, ali doslovno sam ju ispitivala na svakom pregledu za briseve, cak sam i ovdje pisala o tome kako me ne zeli slati i bilo mi je onako ok vjerovat cu joj, valjda ona zna, ali sad me stvarno zabrinjava ta jaka upala i da nije preslo ne daj boze na bebicu ili samo u rodnicu, i to mi je dovoljno da reagiram i trazim lijek😤 a njoj je ocito problem napisati jednu uputnicu i spasiti sebe i mene od mojeg stalnog kvocanja i zvocanja, ali briga nju🙂
Cestitke svima na urednim pregledima, Deesb ja isto mislim da su totalno krive referentne stavili za nakon 2 sata i da ti je to ok al nisam stručnjak hmm..
Htjela sam samo podijelit info ako ima koga iz Rijeke a da planira na tečaj u kbc, zvala sam sad, počinje u 11.mjesecu, meni savrseno paše. Ugl.. treba nazvat zadnji tjedan u 10. jer će tad znat točan datum početka. 051 658 261 ako nekome treba..
[/url
Hej cure…sta mislite o ovom nalazu? Secer u jutro je ok a ne znam sad za ovaj nakon 2 sata…po meni nije lose…
Trudnicki OGTT se radi sa 3 vađenja ili mjerenja GUK-a. Ne razumijem ih zasto nisu radili na 60min?
1.mjerenje se tolerira do 5.1 mmol/L
2.mjerenje (nakon 60 minuta) se tolerira do 10 mmol/L
3.mjerenje (nakon 120 minuta) se tolerira do 8.5 mmol/L
Sve vrijednosti iznad navedenih se smatraju gestacijskim dijabetesom.
Tako da je tvoj nalaz u granicama normale.
DeeSB dobar ti je nalaz, referentna im je kriva.no cudno da ne rade provjru i nakon 60 min
Hvala cure na odg 🤗 u pon zovem da cujem od njih sta kazu. Mada mi je malo cudno sto je uredan.. ne znam od kud onda malo odstupajuci iscjedak 😵
Ne rade svugdje i nakon 60min, to mi je rekla gin kad mi je objasnjavala za OGTT da se ne zacudim ako budu samo dva vadenja jer to ovisi o tom laboratoriju, ali svakako mislim da je upisana kriva ref. vrijednost🤔
Hvala cure...kod nas u domu zdravlja bude samo 2 vadjenja, a u lab u bolnici 3...a dr mi je dao uputnicu za dom zdravlja. Valjda zna kako rade hehehe al i da me sas posalje ponoviti lakse mi je kad znam da je ovo ok.
E da, nadam da ste imale dobre preglede...nisam bas stigla sve upratiti jer sam trazila haljinu za svatove i tek sad sam nasla...jedva...a veceras su svatovi 🙈
L 💛
Ja uživam u slikanju napravim po milion slika i stalno se slikam jadna moja bebica ocu je izmaltletirati sa slikanjem s svog psa sam naučila da se slika et koliko se volim slikat damo kažem ajde miran i čim vidi tel to stane miran čeka ma to je ne moguće stvarmo baš pozira
Petra super drago mi je što ti je doktor rekao da nema mjesta za paniku ja svom doktoru kad sam rekla da ne zelim da radim nifty test tacno se je naljutio kaže zašto znate li vi sta se može desit reko po reko po godinama ne spavam u tako rizične a reko ako ne bude u redu nalaz dabl testa onda ću on se je naljutio i rekao kao ništa ti ne znači dabl test ma samo što me nije otjerao haha
A zamislite ovo moje žene ja nikad u životu nisam radila papa test ps.nemoj te me molim vas osudjivat moj prvi susret sa gin je bio kad sam saznala da sam trudna a on iako sam mu sve rekla ama baš nikakvu pretragu nije učinio niti papa test ni ništa to je baš grozno i nez sta vi mislite da li bih ga trebala pitati ?
Miapia meni su svaki dan gaćice mokre doslovno curka non stop al od kad sam saznala da sam t to je tako ali naravno bolje je da provjeris
samojed naravno da trebas napraviti papu... to spolno aktivne zene moraju radit jednom godisnje. A bitno da te ns nifty tjerao a pspu preskocio... Divan neki doktor
Annika mene je stavila tek 12.11., to je i više od mjesec dana..baš sam gledala ono tebe tak brzo naručila a mene mislim skoro dva tjedna poslije a tu smo po tjednima, par dana razlike i još isti dan bile kod nje. Jedino mi rekla ak ovaj nalaz od krvi ne bude ok da dođem odmah al dns sam pokupila i i dalje je negativno i nema antitijela tak da sam onda mirna do sljedećeg mjeseca.
Sortiraj odgovore
Najstariji