ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    11. Listopad 2019. 10:57

Miapia spremi se i idi na hitnu. U bolnici će te puno bolje i detaljnije pregledati nego što će tvoja doktorica. I molim te javi nam se nakon pregleda.
    Sve ostale cure, sretno danas na pregledima.

Angie1205
    11. Listopad 2019. 10:59

Goga samo laganini i uzivaj u carima novog doma ❤️
    Zoe drz nam se...sve za nase bebuske! 🥰
    Miapia ja bih na tvom mjestu sto prije put gina ili bolnice ako bas jako curka i ako ne prestaje! Sretno i javi kaj su ti rekli!!
    Cima ja sam radila papu prije trudnoce mozda dva-tri mj pa ga nije ponavljala al je radila ostale briseve u 1.tromjesecju i najavila mi opet za 3.tromjesecje nekak pred kraj, prije nego krenem u trudnicku ambulantu.
    Po meni bez obzira na urednu papu bi trebali odradit briseve barem jednom. Trazi ju sama, zali se na iscjedak, peckanje i bla bla (muljaj malo 😬) i da zelis bit sigurna da je sve ok.

Angie1205
    11. Listopad 2019. 11:00

Petra skoro sam zaboravila...tako mi je drago da je sve u redu, znala sam da je ova tvoja samo paniku bzvz digla 👿

C1M4
    11. Listopad 2019. 11:03

Angie za ove briseve pred kraj trudnoce mi je rekla da salje, a na ove cervikalne briseve kao ne jer se oni ne rade u trudnoci, sto mi je smijesno.. Tko mi garantira da u trudnoci necu dobiti neku bakteriju😊 ali vec sam se ja narucila privatno😁

• thinkpink1
    11. Listopad 2019. 11:05

miapia

Thinkpink1 ma nisam uopce mirna, nisam dobro ni spavala ni nista.. a ni sama ne znam otici odmah u bolnicu ili sacekati 1 pa svojoj dr. Ali sam odlučila sačekati 1 i otici svojoj dr, pa ako me ona posalje ici cu u bolnicu.. to je bilo sinoc i jutros, vjerujem da nije nista strasno, ali treba mi da me netko umiri.

Ne znam kakva ti je ginicka i koje su joj mogucnosti i obim pregleda u svojoj ambulanti. Ako je ima samo najosnovnije u svojoj ordinaciji, nemas sta cekat 13h, vec put bolnice gdje naprave kompletnu obradu. Javi se i navijamo samo da je malo sfinkter popustio pa da ti pobjegne mokraca😘😘😘😘

11. Listopad 2019. 11:13

Cima u trudnoci imas pravo na brisrve ma sto ona rekla. Ja ne bi davala 1200 kn koliko kosta paket briseva privatno jer ti to mora tvoja HZZO ginekologiva napraviti. Za 1200 kn bi radije za bebu nesto kupila.

C1M4
    11. Listopad 2019. 11:17

Da, ali kako da ja nju natjeram ako ona "smatra" da nije potrebno.. Rekla sam kao i da imam iscjedak neugodnog mirisa pa da me kao strah da se nije sad bakterija prosirila blabla, ali ona i dalje smatra da nije potrebno i to se ne radi.. Sad da mijenjam gin samo zbog toga mi nema smisla jer sam zadovoljna svim ostalim kod nje, ali eto, ovo ona ocito ne radi..

C1M4
    11. Listopad 2019. 11:20

U poliklinici Harni imam popust posto sam cesto kod njih, napraviti ce mi sve za 600kn tako da me to tjesi malo, ali eto, stvarno nemam ideje kako da objasnim ovoj svojoj i kao da je problem izdati uputnicu.. Ovako cu barem biti mirnija, a ne daj boze da bude los nalaz, bas me zanima sto ce onda ona napraviti😊

Damnarexx 🌺
    11. Listopad 2019. 11:22

C1M4

Angie za ove briseve pred kraj trudnoce mi je rekla da salje, a na ove cervikalne briseve kao ne jer se oni ne rade u trudnoci, sto mi je smijesno.. Tko mi garantira da u trudnoci necu dobiti neku bakteriju😊 ali vec sam se ja narucila privatno😁

Ja sam na zadnjem pregledu pitala gin o iscjetku. Opisala kakav imam i da li je normalan..pa mi je uzela uzorak i pod mikroskopom pogledala, te rekla da mi nije "cist" skroz i da odem to napravit.
    Inace vodim privatno trudnocu, i kod nje su mi 800kn samo brisevi, a to mi je puno 🥺
    Otisla sam kod svoje soc. Gin, i rekla joj da sam dobila od ove preporuku za briseve i bez beda su mi napravili. Nalaz sam dobila danas, tj za tj dana 🙂 (i da, sama sam ih morala nositi u lab) . 
    Moram sada zvati gin da mi ga pojasni 😂😂

Red Fox
    11. Listopad 2019. 11:25

Jutro svima😊
    Miapia ja bi isla direkt u bolnicu. Mislim da ginekolozi nemaju onaj test za provjeravanj jel urin ili plodna voda, a to ce ti u bolnici odma napraviti.
    Mikio hvala na prenesenim informacijama. Ja se stalno predomisljam za tu izdajalicu. Muci me kaj ak ne budem uopce imala mlijeka pa mi ne bude ni trebala.
    Sto se tice briseva, znate i same sa kakvom se ja egzotikom borim, ja nemam apsolutno nikakav simptim, niti jaci iscjedak niti svrbez niti znakova upale. Tako da ak vam kaze da nema znakova upale ne znaci da nemate bakterije. Isto tako ni taj stupanj cistoce nije bas najbolja pretraga jer se neke bakterije vide tek nakon 10 dana nakon kaj su nasadene na hranjivu podlogu. Mislim da je od nekih ginekologa to jako neodgovorno da ne uzimaju briseve. Ja sam imala i ureaplasmu, listeriu, sad imam klebsiellu i enterokok, nijedan ginekolog na temelju pregleda nije vidio nikakve znakove.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.