Muz i ja smo se fotkali s malom u radjaoni.ta slika je sad na njenom zidu u sobi i ja nisam neki emotivac ali me prodje uvijek onaj vrtlog emocija u sekundi kad ju pogledam. I uvijek se iznova sokiram koliko je bila mala kad se rodila. I na izlazu iz bolnice, i tu sliku imamo na zidu. Vjerojatno smo svi razliciti.
Grizli obicno svima bude kosa bujna od vitamina u trudnoci,pa im ispada ta kosa sta im nije kad je trebala. Iako meni nokti i koza nikad nisu bili gori😏
I mi imamo sliku iz rodilista svi troje u albumu je i kad god pogledam bas vidim koliko brzo narastu veliki. Nisam se sredila za izlazak ali nisam bas bila ni za bacit.
Koja bujna kosa? Meni kosa normalno pada cijelu trudnocu fino. U prvoj nije ali nije bas ni kasnije morala sam ju jako skratit jer ju je bas bilo preprevise. Sad redovno pada. Nokti super.
Lavice meni u početku trudnoće i kosa i posebno nokti blistali, a sad su mi gori nego inače.. Nokti prozirni a kosa taaaanka i lomljiva i pada.. A i inače mi nije neka sreća tako da.
[/url
Tenks za info za purelan! Necu onda uzimat multimam. Meni to isto preskupo za 12 kom..
Ja sam.imala period ispadanja kose par mjeseci nakon povratka u hr iz inozemstva. Mislila sam da cu ocelavit 🤣
Ma ja se ne mislim fotkat nit u bolnici nit prilikom izlaska. Ni sada se nisam u trudnoci ni jednom fotkala jer sam si ogromna 😐
Ja si uvijek mislim kako nisam i onda kad vidim sliku se uvijek sokiram sto izgledam ko nasukani kit 😂 A svi kažu najviše se dobije sad ova zadnja tri mjeseca...kontam do kraja cu onda trbuh u kolicima gurati xD Jedino mi super sad sto mogu sve obući i ne moram gledat dal mi se vidi trbuh il ne..imam tih novih majica sto nisam nosila jer mi se nisu svidjele kak mi stoje dok bi sjela 😂😂 Sad fino izbacim trbuh i briga me..ah falit ce mi ovi dani 😂
PREGLEDI
11.10.- Grizli
11.10.- Lavica27
11.10.- iva4
14.10.- C1M4
14.10.- Lunica
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
15.10.- Tonkica1
15.10.- Nasty
17.10.- sofio9
17.10.- ena10
18.10.- Lala27
21.10.- mikio
21.10.- Reserved123
22.10.- Simbalija
22.10.- Goga_V
23.10.- Nita9999
23.10.- piba7
23.10.- annika
23.10.- Flower
24.10.- Thinkpink1
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
25.10.- DeeSB
28.10.- Sarita15
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
30.10.- kl1v
31.10.- Tockica37
31.10.- DeeDee
31.10.- Angie1205
31.10.- Red Fox
04.11.- C1M4
07.11.- Tonkica1
12.11.- MaRe
13.11.- LoBi
Jutroo cure i sretno danas 🌸
Tema je odjeca hmm, nemojte puno planirati jer sam si ja prosli put isplanirala obleku al nisam mogla je obuci,sto zbog reza tako i zbog natekli nogu.
Sad planiram haljinicu trudnicku jer ostat ce mi trbuh i tajice,na noge gleznjace,preko dugu bundicu ili kaputic i mirna Bosna!
Al daj ti Boze nama da bude sve u redu,da beba bude ziva i zdrava takodjer i mi,ma makar se prebacile doma u spavacicama 😉
Jutro cure...sretno danas na pregledima i javite nam izvjesca...evo ja prijavljujem lupanje u rebra..malecki se bas rasirio i lupa i rasteze se visoko...idem i ja danas provjeriti tsh..nisam dugo☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lorija 18.10. imam i 4D uzv, zaboravila sam ti jucer reci😁 pa kad stignes, ubaci😘
Dobro jutro svima i sretno na pregledima! 🤞🥰
Nakon jucerasnjeg odmaranja od skole i obaveza, danas opet buran dan. Al tjesim se da je petak!
Jucer me cijeli dan glava boljela, bas sam bila neka pokisla sva. Danas se nadam boljem raspolozenju. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji