Jutro cure, sretno na pregledima danas
Meni je kosa uvijek bila dobra i nokti sad za sad nije se pogoršala nadam se da neće ni poslije poroda imam od malena dugu kosu do guzice i baš volim kosu
Lorija da to je najvažnije da budemo živi i zdravi i mi i bebice naše
Jutro! Sretno ostalim curama na pregledima. Moj je kao u 10, al cisto sumnjam da cu biti gotova prije 12.
Kosa, ah kosa... I prije je bila nikakva, doslovno 4 dlake u kriz, a sad je jos i tako suha i bezivotna da je to strasno. Cak sam dosla u fazu da se ni ne cesljam jer mi onda izgleda ko mentla i jos mi se po mogucnosti naelektrizira sta mi isto nije jasno kako je bas imam onu cetku kao koja to sprijecava.
Lorija slazem se u pidzami cu doma ici samo da idemo doma. Mogu se ja slikat i ko straca ne smeta to meni, kako god ljepše slike ce biti nego kad me slikaju u pokusima na radnom mjestu. 😂
Mikio prije koliko si se prijavila u klib od jgl? To je ona mamina skrinjica ili tako nesto? Ja sam odavno i to i hipp i jos nista nisam dobila. 🤔 Sigurno je proslo mjesec i pol mozda cak i 2.
Ok Cima pribiljezila sam. 😊 Ja jos nisam dogovarala 4D,bas cu vidjeti s doktorom na sljedecem pregledu ☺
Grizli hehe ti si onda navikla svakakva 😂 salim se.
Meni je osobno veci dozivljaj prva slika kad mi tek bebu dodaju u narucje,nego kad se ja sredim pa poziram.
Imam tu sliku kad su mi ga tek predali u krevetu i ta mi je slika puna emocija,iako imam milion poslije drugih,al sa prvim dodirom prvom slikom nista se ne moze mjeriti u albumu ☺
Jutro cure! Sretno svima na pregledu!
Moja kosa je jako narasla u trudnoći, te je ko slama i jako se petlja. Mislim da mi dlaka s glave nije pala.
Iz rodilišta sam išla doma u odjeći u kojoj sam došla te papučama jer je suprug zaboravio donjeti adekvatnu obuću.
Još se tješim, frendici je suprug donio trenirku i štikle.
Jutro drage moje 🤗
Dva dana migrene su iza mene, napokon ciste glave ovo jutro 🙄.
Jucer obavila uzv... Curke super, i dalje prate tjedne, sve je ok, plodna voda ok, guramo mi, guramo. Taman je netko pitao za losbiokemijski dio kombiniranog, Smiley ako sam zapamtila... Draga isti slucaj, biokemijski 1:92 al ukupni je 1:500 za jednu 1:300 za drugu i zakljucak je da je niskog rizika. Pitala ja jucer Radosevicku, kako je moja gin digla paniku, i zena mi lijepo o jasnila. Rani kombinirani probir, kao sto i sam naziv govoro kombinirani, gleda sve parametre i za statistiku uzima sve u obzir. Kod mene biokemijski nije cudno da je los onzirom da je blizanacka trudnoca i razina bHCG i onog drugog je sasvim drugacija. Bitno je uzv da je nuhalni dobar a super je bio kod nas i da je nosna kost prisutna... To je statistika kao sto smo ovdje i komentirale... I kod rizika 1:10000 mozes bit ona jedna, a kod rizika 1:20 mozes komotno bit u onih 20... Dakle, panike nema... Moja je ocito htjela progurati harmony koji radi ona 🤷♀️. Idemo mi cure dalje hrabro i bez panike... Za nagradu smo kcer (zbog strajka je isla sa mnom pa je i vidjela seke) i ja otisle u pepco i kupile curkama pidjamice 🤭.
Sljedeci uzv je 21.10., pregled ostaje 25.10. i moram se narucit na fetalnu ehokardiografiju (to je kod jednojajcanih s jednom posteljicom pod redovitom kontrolom jer znaju imati srcane greske).
Lavice o dvogodisnjacima nemam snage ni pisat 🙈... Izludjuje me ovaj moj... Dok nije krenuo u vrtic mislim da smo od jutra se svadjali, uzas... A mm dovoljno da ga pogleda i ovaj ko bubica... A fakat nisam blaga, ne popustam, mm i ja smo uskladjeni oko odgoja al jednostavno ne idemo nas dvoje skupa 🤦🏻♀️ ( isti je ja 😅😅😅). Bude proslo... Samo mi je pun kufer faza, skokova u razvoja i inih piz...ija...a ja ne smijem bit u pms-u jednom mjesecno 😂
url=https://lilypie.com][/url
Ja sam totalno tip koji nije za fotkanja 🤣 I na vjencanju mi bila tlaka fotkat se te uopce nemam fotke gdje poziramo vec samo spontane. Jako puno sam putovala prije trudnoce i uopce nemam tipa fotke gdje sam ja na slici pred npr. Kipim slobode, Taj mahalom i sl.... imam samo fotke gdje sam ja to uslikala 🤣 sve uspomene ostaju u glavi... Tako da... kao sto ste vec napisale... ja mogu van iz rodilista i u vreci ako treba samo da smo mali i ja dobro 😉
PetraB drago mi je da ti je specijalistica objasnila nalaz kombiniranog jer ti je nažalost ova druga digla paniku. A i Harmony tako kasno, i jos kod jednojajcanih blizanki nema nikakvig smisla. No očito je ova tvoja druga doktorica markirala osnove molekularne biologije ili je samo htjela zaraditi. No pusti nju, bitno da su curke super 😉 Evo bas sam jucer slucajno srela curu s kojom sam isla u srednju, isto trudna s jednojajcanim blizankama. Od pocetka su joj svasta govorili, rizici i svasta, a sad je vec u 34 tjednu i ide skoro na carski 😀 Jedino je zbilja velika 😉
Jutro cure...meni pregled ga sat vremena,ovo je najduze do sad izmedju 2 pregleda vec sam malo i nestrpljiva. Petra bas sam se pitala gdje si nestala,drago mi je da je sve ok! I da suosjećas samnom po pitanju odgoja😁
LoSa rado bih se složila s tobom da (nuzno) momenti ostaju u memoriji ali meni je pred nekoliko godina poginuo brat, prva stvar ja imam jako velike rupe u sjecanju zbog te traume(dogadjaji prije toga), drugo, tad bas nije bilo aktualno fotkanje svega i svacega kao sad i sto je najtuznije jako malp slika imam s njim. Zato,moj moto je da je u zivotu nekoliko istinski velikih, dobrih dogadjaja i da ih treba slaviti na sve nacine,jer zivot je surov.
Sad sam zabrijala u drugom smjeru al da se odmaknem od pojma strace koja se voli naslikavat😂 Iako, bolje ispadam na fotkama nego uzivo😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji