Lucillee 😂😂😂😂😂 joj ovaj moj bi isto tako mogao donijet nešto sasvim krivo..morat cu ja pripremit tuniku i tajce i napomenut mu da to donese 😂
Petra eto sam te bzvz uplasila,vjerovatno kako bi ona zaradila xD
Goga kako je doma?Jel uzivas sad?
Nedavno smo spominjale kako su nam organi pomaknuti dok si malci rade mjesta...ja se opalila smijat ko luda jer mi crijeva krulje s lijeve strane ispod rebara 😂😂😂kak se to čulo,ja sam pogledala dolje,kao wtf 😂😂😂
Cure, gdje ste isle na cervikalne briseve i jeste li se morale prethodno naruciti? Ne znam ide li se to kod svog gin. ili se ide tipa u Petrovu, Vinogradsku, itd pa ako moze info? Moja gin je rekla kako ona to inace ne radi jer nema nikakvih simptoma, ali sad bi ju htjela nazvati i traziti da i to obavim za svaki slucaj da budem mirnija.. Takoder, koliko ste cekale nalaz?
Jutro cure sretno na pregledima ko ih ima. Prva noc u stanu nakon bolnice , I to još novom, neprocjenjivo. 🤩🤩
Nemam nekog posla (isforsirala sam noć i dan prije hospitalizacije 😁) , muz usisao, pokupio prasinu ma odlično je to kako sam se nadala da cu zateci. 🙈 Još da ga posljem po par dekoracijskih sitnica i super.
Jedino što ću si dozvoliti 20 minuta aktivnosti u kuhinji, manje vise pripremljeno sve Samo stavim kuhati ili peci, pripazim malo i lezim.
A što se tice kose evo sa cim ja prezadovoljna i van trudnoće, a i sada.
Alverde šampon od kokosa, Garnier food papaya maska, i obavazeno jednom mjesecno od Balea trrtman turban maskom! Sve imate u Dm/Müleru nije *Možda sve ukupno 20-ak €, no toliko) baš probajte jer je meni dalo rezultata prvenstveno zbog sastojaka u preparatima koji su prirodni
Evo da se javim s pregleda,sve super i skolski kaze 😁 i prijavljujem slj pregled 8.11... i tad sam vec na 33 tjedna 😱 kako to vrijeme leti.
Evo s obzirom da moram veceras biti fina i elegantna, upravo kosu peglala nakon valjda godinu dana i stavila sminku, dakle upristojila se skroz. Kaze mm sto se sredjujes za pregled ko za pir. Hehehe!
Boga mi ja sam na poslu više kao beskucnik nego fino obucena tako da kod mene u firmi kad se sredim ljudi ne znaju tko sam.
PetraB super da je ipak nalaz uredan i bezveze ze ona tvoja plasila. Samo nek curke rastu!
Mikio a onda znaci je to normalno vrijeme cekanja mogla bi i ja stogod dobiti uskoro
Goga samo laganini!
Jutro! Petra super! Tak sam i mislila da je i da ce ti zena lijepo objasnit i sve5. Eto, samo briga bezveze bila.. Sretno nadalje i cestitke na urednom pregledu! I pidjamice su cakane! Zakaj jedni to zovu pidjame, a jedni jednodijelna odijelca? Zato kaj bebe ionak samo spavaju u pocetku?
Goga super da si doma i da uzivas! Sretno na dalje i samo puno mazenja trbuha jos duuuugo ti zelim!
Mi odradili dorucak dost kasno, sad pijuckam caj pa na nove dnevne pobjede! Ugodan dan svima i sretno!
Lavica slazem se da fotke nasih najmilijih su predivn uspomena kad jednom njih nema vise. Moj tata se jako volio svugdje slikati i sa svima nama tako da imamo bas lijepih fotki i uspomena, dok moja mama se uopce ne voli slika moramo je molit. I kad je tata umro sama je shvatila koliko meni i seki znace slike pa je sama sad pocela ajmo se sliknut. Meni nije vazno kakva sam na fotki bitno mi je da mi ostanu uspomene.
Cima ja sam kod svog gina to obavila.i on je rekao kao da inace ne radi ako nema indikacija ali obzirom da sam imala u urinu eserihiju napravili smo i briseve. Sama sam ih nosila na Andriju Stampar.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
A moj je doktor rekao da se u trudnoci moraju prekontrolirati brisevi iako su bili uredni prije trudnoce Ne znam ni sama... ali sam obavila to za svaki slucaj... neki ginekolozi cak rade briseve u orvom i trecem tromjesjecju iako nema simptoma.
Mene nije slala raditi ih ni prije trudnoce i to me brine.. Ne daj boze da se nesto desi pa da se grizem i lupam glavom o zid😤 Slala me samo na PAPA test, ali to ne moze naci tocno te bakterije.. Najradije bi privatno otisla🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji