ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    11. Listopad 2019. 08:05

Jutro cure! Sretno svima na pregledu!

Moja kosa je jako narasla u trudnoći, te je ko slama i jako se petlja. Mislim da mi dlaka s glave nije pala.
    Iz rodilišta sam išla doma u odjeći u kojoj sam došla te papučama jer je suprug zaboravio donjeti adekvatnu obuću.
    Još se tješim, frendici je suprug donio trenirku i štikle.

• lucille9
    11. Listopad 2019. 08:06

MM je snimio prvi plač, dugo si ga je znao preslušavati....

PetraB
    11. Listopad 2019. 08:09

Jutro drage moje 🤗
    Dva dana migrene su iza mene, napokon ciste glave ovo jutro 🙄. 
    Jucer obavila uzv... Curke super, i dalje prate tjedne, sve je ok, plodna voda ok, guramo mi, guramo. Taman je netko pitao za losbiokemijski dio kombiniranog, Smiley ako sam zapamtila... Draga isti slucaj, biokemijski 1:92 al ukupni je 1:500 za jednu 1:300 za drugu i zakljucak je da je niskog rizika. Pitala ja jucer Radosevicku, kako je moja gin digla paniku, i zena mi lijepo o jasnila. Rani kombinirani probir, kao sto i sam naziv govoro kombinirani, gleda sve parametre i za statistiku uzima sve u obzir. Kod mene biokemijski nije cudno da je los onzirom da je blizanacka trudnoca i razina bHCG i onog drugog je sasvim drugacija. Bitno je uzv da je nuhalni dobar a super je bio kod nas i da je nosna kost prisutna... To je statistika kao sto smo ovdje i komentirale... I kod rizika 1:10000 mozes bit ona jedna, a kod rizika 1:20 mozes komotno bit u onih 20... Dakle, panike nema... Moja je ocito htjela progurati harmony koji radi ona 🤷‍♀️. Idemo mi cure dalje hrabro i bez panike... Za nagradu smo kcer (zbog strajka je isla sa mnom pa je i vidjela seke) i ja otisle u pepco i kupile curkama pidjamice 🤭.
    Sljedeci uzv je 21.10., pregled ostaje 25.10. i moram se narucit na fetalnu ehokardiografiju (to je kod jednojajcanih s jednom posteljicom pod redovitom kontrolom jer znaju imati srcane greske).
    Lavice o dvogodisnjacima nemam snage ni pisat 🙈... Izludjuje me ovaj moj... Dok nije krenuo u vrtic mislim da smo od jutra se svadjali, uzas... A mm dovoljno da ga pogleda i ovaj ko bubica... A fakat nisam blaga, ne popustam, mm i ja smo uskladjeni oko odgoja al jednostavno ne idemo nas dvoje skupa 🤦🏻‍♀️ ( isti je ja 😅😅😅). Bude proslo... Samo mi je pun kufer faza, skokova u razvoja i inih piz...ija...a ja ne smijem bit u pms-u jednom mjesecno 😂

url=https://lilypie.com][/url

11. Listopad 2019. 08:09

Ja sam totalno tip koji nije za fotkanja 🤣 I na vjencanju mi bila tlaka fotkat se te uopce nemam fotke gdje poziramo vec samo spontane. Jako puno sam putovala prije trudnoce i uopce nemam tipa fotke gdje sam ja na slici pred npr. Kipim slobode, Taj mahalom i sl.... imam samo fotke gdje sam ja to uslikala 🤣 sve uspomene ostaju u glavi... Tako da... kao sto ste vec napisale... ja mogu van iz rodilista i u vreci ako treba samo da smo mali i ja dobro 😉

PetraB
    11. Listopad 2019. 08:12

url=https://lilypie.com][/url

11. Listopad 2019. 08:16

PetraB drago mi je da ti je specijalistica objasnila nalaz kombiniranog jer ti je nažalost ova druga digla paniku. A i Harmony tako kasno, i jos kod jednojajcanih blizanki nema nikakvig smisla. No očito je ova tvoja druga doktorica markirala osnove molekularne biologije ili je samo htjela zaraditi. No pusti nju, bitno da su curke super 😉 Evo bas sam jucer slucajno srela curu s kojom sam isla u srednju, isto trudna s jednojajcanim blizankama. Od pocetka su joj svasta govorili, rizici i svasta, a sad je vec u 34 tjednu i ide skoro na carski 😀 Jedino je zbilja velika 😉

Lavica27
    11. Listopad 2019. 08:27

Jutro cure...meni pregled ga sat vremena,ovo je najduze do sad izmedju 2 pregleda vec sam malo i nestrpljiva. Petra bas sam se pitala gdje si nestala,drago mi je da je sve ok! I da suosjećas samnom po pitanju odgoja😁
    LoSa rado bih se složila s tobom da (nuzno) momenti ostaju u memoriji ali meni je pred nekoliko godina poginuo brat, prva stvar ja imam jako velike rupe u sjecanju zbog te traume(dogadjaji prije toga), drugo, tad bas nije bilo aktualno fotkanje svega i svacega kao sad i sto je najtuznije jako malp slika imam s njim. Zato,moj moto je da je u zivotu nekoliko istinski velikih, dobrih dogadjaja i da ih treba slaviti na sve nacine,jer zivot je surov.
    Sad sam zabrijala u drugom smjeru al da se odmaknem od pojma strace koja se voli naslikavat😂 Iako, bolje ispadam na fotkama nego uzivo😁😁

MaRe
    11. Listopad 2019. 08:47

Lucillee 😂😂😂😂😂 joj ovaj moj bi isto tako mogao donijet nešto sasvim krivo..morat cu ja pripremit tuniku i tajce i napomenut mu da to donese 😂
    Petra eto sam te bzvz uplasila,vjerovatno kako bi ona zaradila xD
    Goga kako je doma?Jel uzivas sad?
    Nedavno smo spominjale kako su nam organi pomaknuti dok si malci rade mjesta...ja se opalila smijat ko luda jer mi crijeva krulje s lijeve strane ispod rebara 😂😂😂kak se to čulo,ja sam pogledala dolje,kao wtf 😂😂😂

C1M4
    11. Listopad 2019. 08:55

Cure, gdje ste isle na cervikalne briseve i jeste li se morale prethodno naruciti? Ne znam ide li se to kod svog gin. ili se ide tipa u Petrovu, Vinogradsku, itd pa ako moze info? Moja gin je rekla kako ona to inace ne radi jer nema nikakvih simptoma, ali sad bi ju htjela nazvati i traziti da i to obavim za svaki slucaj da budem mirnija.. Takoder, koliko ste cekale nalaz?

Gogaa_V
    11. Listopad 2019. 08:59

Jutro cure sretno na pregledima  ko ih ima. Prva noc  u stanu nakon bolnice , I to još novom, neprocjenjivo. 🤩🤩
    Nemam  nekog  posla (isforsirala sam noć i dan prije  hospitalizacije 😁) , muz usisao, pokupio prasinu  ma odlično je to kako sam se nadala da cu zateci. 🙈 Još da ga posljem po par dekoracijskih  sitnica  i super. 
    Jedino  što ću si dozvoliti  20 minuta  aktivnosti  u kuhinji, manje vise  pripremljeno  sve  Samo stavim kuhati  ili peci, pripazim malo i lezim. 
    A što se tice  kose evo sa cim ja prezadovoljna i van trudnoće, a i sada. 
    Alverde šampon od kokosa, Garnier  food papaya maska, i obavazeno jednom  mjesecno od Balea trrtman turban maskom! Sve imate u Dm/Müleru  nije *Možda  sve ukupno  20-ak €, no toliko) baš probajte jer je meni dalo rezultata prvenstveno zbog sastojaka u preparatima koji su prirodni 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI