Jutro cure, trebam savijet ili ako je neka imala slicnu situaciju.. sinoc su mi gacice nas bile mokre, kao da sam se pomokrila, prozirna voda, nije iscjedak, bio je i on, ali bijeli kakav imam vec 6 mj.nista drugacije i sad jutros, ponovo mokra i odem na wc i imam osjecaj da iz mene samo curka.. ne volim si praviti paniku, u srijedu imam pregled, ali ne znam sto da radim, da odem na hitan prijem ili ne? Stvarno ne znam koliko je to cesto/normalno..
Mikio hvala. Doktorica mi je popodne danas. Mislim da cu otici, bolje da me umiri da je sve ok.. malca ja osjecam normalno, ali bolje sve provjeriti..pogotovo što dugo nisam bila na pregledu.. (11.9.)
Slazem se sa mikio, miapia ja bi otisla doktoru.
Ja znam da je meni 10 godina papa bio uredan,stupanj cistoce super te mi je uvijek doktorica govorila da nema potrebe za brisevima. No prije HSG-a su me trazili nalaz briseva te sam to napravila uz gundanje doktorice da zasto gnjave ... bila sam pozitivna na ureoplazmu. Nisam imala apsolutno nikakve simptome. Otisla od jedne kure antibiotika... no dobar papa ne znaci i sterilne briseve.
Hvala Mikio na popisu ❤ super ga je imati u mob.
Miapia i moj ti je savjet da se spremis i odes sada!! Provjeri ti za svaki slucaj,da si mirnija ipak vikend ide.
Drzim fige da bude sve u redu 🙏 i da je lazna uzbuna. Javi nam...
Jutro curke! Evo mi obavili jednotjednu pikicu, tako da sam sad mirna narenih tjedan dana, ev.po potrebi u slucaju grceva doci ranije...
Sretno trojci na danasnjim pregledim!
Joj fotkanje...nisam tip za fotkanje i uvijek ispadnem uzas na slikama, niti se sjetim slikat taman da mi fotic oko vrata...za razliku od mog muža koji sve zivo fotka, ima nasih milion slika dok ja imam samo one koje mi on posalje...🙈🙈🙈
Petra bravo za dr. R! Napokon vise nisi na 100muka zbog one druge...
Miapia ne znam za tebe, ali ja me bi mogla biti mirna ako se to toliko cesto događa i nisu manje kolicine. Otisla bi, makar bio lazni alarm, al znam da sam sve napravila.
Thinkpink1 ma nisam uopce mirna, nisam dobro ni spavala ni nista.. a ni sama ne znam otici odmah u bolnicu ili sacekati 1 pa svojoj dr. Ali sam odlučila sačekati 1 i otici svojoj dr, pa ako me ona posalje ici cu u bolnicu.. to je bilo sinoc i jutros, vjerujem da nije nista strasno, ali treba mi da me netko umiri.
Miapia zakaslji se i pogledaj dal curka. Tako kazu da se voda provjerava 🤷♀️
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro svima 😁 novi izvjestaj iz bolnice 😂 primila sam obje injekcije za pluca, upravo skinuti s intravenozne tokolize i nastavljam s tabletama umjesto toga. Jutros trudovi do 70, ukoliko bi sto osjetila trebam prijaviti pa ce vjv vratoti tokolizu u venu.. I dalje strogo samo na lijevi bok i tako
I ja upravo dosl s pregleda,i dalje je na zadatk 31tt ,sljedeci pregled je 8.11 uz ctg i ultrazvuk,i dalje se nadam okretu hihih
Sortiraj odgovore
Najstariji