Ja sam našla neki zanimljiv djemperak pa sam mislila možda njega po izlasku mada ne znam ništa ni sta ni kako
Cure vjerujte mi da ce vam zadnje na pameti biti sto obuci za izlazak iz bolnice i dal cete bit nasminkane il ne. Ja dobro da sam se pocesljala jer cim kazu da smo za doma...torba bi bila spakirana u 3 min, muz vec na putu i samo cekam papire 😂
Kod nas su bile obavezne spavacice i to njihove, sad smijemo i spavacice i pidjame al nama su prvi dan i bez gaca samo ispod mijenjali uloske. Meni tajice nisu dolazile u obzir jer sam dobila i rez posred trbuha pa su mi to svako malo kontrolirali. Van sam isla u trudnickim trapericama i siroj kosulji,bilo je proljece.
Angie ja sam tamo bila 10 dana pa sve o cem sam razmisljala je kak da izadjem doma i da izgledam ko covjek nakon 10 dana 🤣
Ja sam se sa drugim bome spi** ala za izlazak iz bolnice. Zbog secera sam mrsava jako pa jedina dobra stvar sto sam.bila ko manekenkica i svi ono ajme kao ti si rodila a tak mrsava. I nasminkala sam se za izlazak ♥️
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Joj svasta sam sad saznala.. Ja mislim imat spavacice za dojenje plus jedne hlace od duge pidjame za svaki slucaj. Dva grudnjaka za dojenje. Za van trudnicke trapke i tunika i kaput. Po doma se ne opterecujem jer mi je sve doma, i kaj sam nosila u trudnoci dobro bu i poslije neko vrijeme.
Kolko bi ovih jastucica za dojilje trebalo ponijet?
P.s. netko je pitao za grudnjake za dojenje -ima u mulleru stalno... Samonezelje ja bi uzela 10ak,lako ti muz donese jos.
Iva 😂😂 odmah u kaznu nema labavo 😂😂
Samonezelje ja ih nisam ni nosila u rodiliste imala sam kutiju doma ako zatrebaju donjeli bi mi. Mislim si i tad i sad ne treba se trpat ko sta zafali halo muz
Tockice 👌👌 ko mozes sta se nebi sredila
Iva😂😂 odmah u kaznu nema labavo 😂😂
Samonezelje ja ih nisam ni nosila u rodiliste imala sam kutiju doma ako zatrebaju donjeli bi mi. Mislim si i tad i sad ne treba se trpat ko sta zafali halo muz
Tockice 👌👌 ko mozes sta se nebi sredila
Jedna od rijetkih satisfakcija usranog secera 🤣
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tnx Lavica. Grudnjaka za dojenje ima svugdje, samo je pitanje za kolko para. Al vidla sam i u Bubamari, Baby Landu i sl ducanima. U svakom ducanu koji drzi donji ves u Kr imaju i grudnjake za dojenje, i to po ok cijeni, 50tak kn. Ovi po baby centrima su cca 130kn komad. Ja sam si bila narucila 3 sa wisha za neku sicu i ok su mi za sad. Dobro sam ih oprala i jos cu sa sensitive detergentom, al su pamucni i mekani i mislim da ce bit ok za pocetak. Imam i par sportskih al ne kuzim po su su oni prakticniji od obicnog grudnjaka, no mozda su njezniji i elasticniji pa ajde..
Ima smisla uzimat i multimam komprese i purelan il je jedno od tog dovoljno? Te komprese nisu bas jeftine, 12 kompresa 100tinjak kn.
Sortiraj odgovore
Najstariji