ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Listopad 2019. 17:44

Meni je frendica rekla da na Svetom Duhu maltretiraju sestre sa skidanjem gaca prije vizite ali da na kraju doktori ne gledaju. Drugdje navodno ne. Ja nemogu zamislit da budem u spavacici bez tsjica ili barem kratke pidzame ispod. No istina je da u bolnicama, predpostavljam da u rodilistu jos i vise, jako griju pa zna biti bas vruce.

Grizli
    10. Listopad 2019. 18:29

Jao ja uopce nisam razmisljala o odjeci nakon poroda. Mislim da ce biti ono u sta stanem, ne sredujem se extra ni sada kad idem negdje a ne iz rodilista. 🤣 Bit ce kako bude i tako ce biti relacija rodiliste doma, a doma ako dodje ko od najuzih clanova obitelji nece zamjeriti niko kako izgledam. Za rodiliste mislim da cu uzet spavacice i jednu pidzamu samo cisto da imam nesto s hlacama. Nemam pojma koliko griju u pulskom rodilistu tako da bolje imam rezervu. A ja na wish nasla sebi pidzamicu samo ju moram jos naruciti. https://ibb.co/7RXVz0C 

• Zoe27
    10. Listopad 2019. 18:40

Mojoj curi se jako zuri ocito. Na drugom ctgu danas trudovi sisaju i do 120.. Ali se i smire na par sat pa onda opet krenu na pola sata i tako u krug. Drugu injekciju za pluca smo primili i sad odbrojavamo dane da ih sto vise skupimo jer nam svaki dan puno znaci 😍 dobro dda sam dosla s obzirom da je moj doktor mislio da jos dva tjedna mirujem kuci, mogla sam kod kuce roditi 🙈😂

Točkica37
    10. Listopad 2019. 18:57

Pa tolke trudove bi fest trebala osjecati. Super da si pod nadzorom. U kojoj bolnici? Jesu ti bar cimerice dobre?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

samonezelje
    10. Listopad 2019. 19:02

Grizlica premedekasta mi je ova pidjama!  I luv it!
    Zoe drzimo fige za svaki dan! 

DeeSB
    10. Listopad 2019. 19:05

Zoe27

Mojoj curi se jako zuri ocito. Na drugom ctgu danas trudovi sisaju i do 120.. Ali se i smire na par sat pa onda opet krenu na pola sata i tako u krug. Drugu injekciju za pluca smo primili i sad odbrojavamo dane da ih sto vise skupimo jer nam svaki dan puno znaci 😍 dobro dda sam dosla s obzirom da je moj doktor mislio da jos dva tjedna mirujem kuci, mogla sam kod kuce roditi 🙈😂

Dobro da si sad pod nadzorom, drzim fige da sto duze izdrzite!! 🤗🤗

L 💛

samojed
    10. Listopad 2019. 19:30

Ja sam se planirala skockat msm ono mačkice za izlazak zbog fotkica haha al nikad de ne zna u kakvoj ću situaciji bit i kako će proc porod i sve samo sam planirala a sad vidjet ćemo
    Zoe bgm tvoja curica želi da te upozna što prije mi  vam šaljemo 😘, da što duže izdrzite u paketu

Damnarexx 🌺
    10. Listopad 2019. 19:57

Ja uopce nisam dosla do toga sto cu obuci prilikom izlaska 😃😃
    Ne znam koja je spomenula, ali ja cu isto tako... cim cujem izlazak, cekat cu papire, pobacat sve u torbu, pundja na glavu ii doma 😍😍 Briga me kakva cu biti. 😂🙈

DeeDee
    10. Listopad 2019. 20:06

Damnarex drago mi je da nisam jedina 😂😂

[/url

• Zoe27
    10. Listopad 2019. 20:09

Ja sam u sb-u na rodilistu. Super su cimerica, svaki dan dvije stignu pa ih ispratim u radjaonu i tako 😂 dobro je dok ja njih ispracam jer su sve u terminu.. I osjecam trudove ali nisu bolni, samo neugodno jer se stisne maternica, ali nema bolova

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.