ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    10. Listopad 2019. 13:56

iva4

cure vidim pisete o spavacicama…ja sam svoje narucila sa aliexpressa i odusevljena sam njima a platila jednu 5 eura i dosla za tjedan dana…
    inace rekli su mi da bolnice jako griju zbog bebaca tako da ja mislim uzet samo jos lagani ogrtac kad cu prosetat malo po bolnici i to je to

Imas li negdje link? Ja bi ju rado pogledala i ako mi paše i  naručila 
    Mene baš sad strah OGTT-a, idem idući tjedan. 
    Dobila sam +3kg i beba je mrvu veća po gramaži.
    Vidjet ćemo, drž'te fige 🤞

C1M4
    10. Listopad 2019. 13:59

Damnarexx sjecam se da si pisala za gramazu bebe jednom, da, koliko ima sada grama? Ja sam dobila +5 do sad(kaze nije puno), a mali ima 450g(kaze da je u mjerama)😊

C1M4
    10. Listopad 2019. 14:01

Mislim da bi u tvojim tjednima trebao imati oko 550g, manje-vise, bar mi je tako gin govorila po tjednima koliko treba biti otprilike, ali to naravno ovisi od zene do zene i od bebe do bebe😊

Damnarexx 🌺
    10. Listopad 2019. 14:08

C1M4

Damnarexx sjecam se da si pisala za gramazu bebe jednom, da, koliko ima sada grama? Ja sam dobila +5 do sad(kaze nije puno), a mali ima 450g(kaze da je u mjerama)😊

Na zadnjem pregledu 21+2 tt imala je 475g.
    Idem na pregled u 25+2 pa cemo vidjet 🙈😂😂
    Iva hvala! 🤗

C1M4
    10. Listopad 2019. 14:10

iva4

Damnarexx evo link: HRK 30.12 43% Off | LONSANT Maternity Dress Women Cartoon Print Short sleeve Nightdress cotton Pregnant casual clothes summer Maternity Dress

https://s.click.aliexpress.com/e/svsTTrBw

Ista ta samo sta je ova 8€ ako se ne varam

Koju si velicinu uzela? Ja sam inace 36/38 pa ne znam jel da uzmem onda M, odlucila sam si narucit zelenu i plavu😅 preslatke su mi😁

Grizli
    10. Listopad 2019. 14:21

Mene bas zanima sto ce ova u puli mi reci za bebu sutra. I sad se sjetila pa mozda saznamo spol ako bude mirnija beba. Moram se sjetit da ne jedem nista prije pregleda. Nekako mi izgleda full brzo da je dosao mi pregled a na zadnjem bila 17.9. Bas mi brzo prolazi vrijeme. Onda je beba bila 430 grama i rekla da je to super za 22tt u koji sam bila usla. A zapravo sam bila 21+4.  Tako da ste me sad zaintrigirale koliko ce imati gramica sutra. 

C1M4
    10. Listopad 2019. 14:26

Grizli to je onda valjda u redu, ja sam bila 21+5, a malac je imao 450g tako da je to sve valjda u mjerama xd a i doduse, ti uzv ne mogu biti ni ful tocni..
    Iva zbog trbuha i pitam haha, da se ne digne spavacica skroz gore zbog njega😂

Damnarexx 🌺
    10. Listopad 2019. 14:31

Ja razmisljam dal da uzmem S ili M. Jer sam inace 34/36, a sad mi je samo trbuscic ispao..takorec je jedva primjetan 😅 aaaaal kasnije 😍 mislim da cu M uzeti.

10. Listopad 2019. 14:38

Meni se cini da su ti trudnicki brojevi opcenito mrvu veci... npr. inace nosim L traperice a sad mi je trudnicki L bas komotan i to iz razlicitih trgovina.
    Sta se dijete tice,ja ko da sam cijeli zivot na dijeti i uvijek imam problema s kilazom. Sad u trudnoci je jedini period kad bas ne pazim ful i nije bas da se nesto debljam i secer i tlak su mi ok 🤣 Mozda su mi se sad neki hormoni poslozili.

samojed
    10. Listopad 2019. 14:54

Cima da upala što prije prodje pij cajeve što više 
    Grizli ja nosim svoje stramolice bas kosto je neka od cura napisala one do sisa što su i baš mogu na stomak fino i ne stišću
    Iva ova spavaćica je odlična odmah ću je naručiti a zanima me cure moje sta mislite oblacit kad dođete iz bolnice msm poslije poroda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.