cure vidim pisete o spavacicama…ja sam svoje narucila sa aliexpressa i odusevljena sam njima a platila jednu 5 eura i dosla za tjedan dana…
inace rekli su mi da bolnice jako griju zbog bebaca tako da ja mislim uzet samo jos lagani ogrtac kad cu prosetat malo po bolnici i to je to
Imas li negdje link? Ja bi ju rado pogledala i ako mi paše i naručila
Mene baš sad strah OGTT-a, idem idući tjedan.
Dobila sam +3kg i beba je mrvu veća po gramaži.
Vidjet ćemo, drž'te fige 🤞
Damnarexx sjecam se da si pisala za gramazu bebe jednom, da, koliko ima sada grama? Ja sam dobila +5 do sad(kaze nije puno), a mali ima 450g(kaze da je u mjerama)😊
Mislim da bi u tvojim tjednima trebao imati oko 550g, manje-vise, bar mi je tako gin govorila po tjednima koliko treba biti otprilike, ali to naravno ovisi od zene do zene i od bebe do bebe😊
Damnarexx sjecam se da si pisala za gramazu bebe jednom, da, koliko ima sada grama? Ja sam dobila +5 do sad(kaze nije puno), a mali ima 450g(kaze da je u mjerama)😊
Na zadnjem pregledu 21+2 tt imala je 475g.
Idem na pregled u 25+2 pa cemo vidjet 🙈😂😂
Iva hvala! 🤗
Damnarexx evo link: HRK 30.12 43% Off | LONSANT Maternity Dress Women Cartoon Print Short sleeve Nightdress cotton Pregnant casual clothes summer Maternity Dress
https://s.click.aliexpress.com/e/svsTTrBw
Ista ta samo sta je ova 8€ ako se ne varam
Koju si velicinu uzela? Ja sam inace 36/38 pa ne znam jel da uzmem onda M, odlucila sam si narucit zelenu i plavu😅 preslatke su mi😁
Mene bas zanima sto ce ova u puli mi reci za bebu sutra. I sad se sjetila pa mozda saznamo spol ako bude mirnija beba. Moram se sjetit da ne jedem nista prije pregleda. Nekako mi izgleda full brzo da je dosao mi pregled a na zadnjem bila 17.9. Bas mi brzo prolazi vrijeme. Onda je beba bila 430 grama i rekla da je to super za 22tt u koji sam bila usla. A zapravo sam bila 21+4. Tako da ste me sad zaintrigirale koliko ce imati gramica sutra.
Grizli to je onda valjda u redu, ja sam bila 21+5, a malac je imao 450g tako da je to sve valjda u mjerama xd a i doduse, ti uzv ne mogu biti ni ful tocni..
Iva zbog trbuha i pitam haha, da se ne digne spavacica skroz gore zbog njega😂
Ja razmisljam dal da uzmem S ili M. Jer sam inace 34/36, a sad mi je samo trbuscic ispao..takorec je jedva primjetan 😅 aaaaal kasnije 😍 mislim da cu M uzeti.
Meni se cini da su ti trudnicki brojevi opcenito mrvu veci... npr. inace nosim L traperice a sad mi je trudnicki L bas komotan i to iz razlicitih trgovina.
Sta se dijete tice,ja ko da sam cijeli zivot na dijeti i uvijek imam problema s kilazom. Sad u trudnoci je jedini period kad bas ne pazim ful i nije bas da se nesto debljam i secer i tlak su mi ok 🤣 Mozda su mi se sad neki hormoni poslozili.
Cima da upala što prije prodje pij cajeve što više
Grizli ja nosim svoje stramolice bas kosto je neka od cura napisala one do sisa što su i baš mogu na stomak fino i ne stišću
Iva ova spavaćica je odlična odmah ću je naručiti a zanima me cure moje sta mislite oblacit kad dođete iz bolnice msm poslije poroda
Sortiraj odgovore
Najstariji