Iva smanji samo unos slanog, ako nemas problema sa secerom i ako se nisi puno udebljala, onda je normalno, desava zbog tog unosa soli, to sam onda pisala kad sam pitala svoju gin zasto mi se to desava😊 i onda ja pametna sinoc pojedem jaaako slani cips😂😂 skroz sam zaboravila haha
Samojed joooj, pa prekrasno je😍 jos jedna u grupi koja je blizu mojim tjednima, a ima vec toga ohoho😮😮
Ja nemam toga puno haha, a ono sto imam smo mama i ja jucer prale da mogu pospremiti jos u onu vakuumsku vrecu pa kad kupim komodu, samo izvadim iz toga i stavim u komodu😊 mama je pokazivala tati kako je to sve malo, a on vice da je to sve veliko i za medo odjelce kaze da ce ici doma u rukavu koliko je to veliko(inace to odjelce je broj 56)😂😂 ali dobro, on se ne kuzi bas previse u to sve haha
Drage cure, evo nas u 25.tjednu i mogu reci da me je lagano strah poroda.. jutros mi je prijatrljica rodila za 40 minuta. Tj. Oko 7 i 15 me je pitala jel joj mogu doci pricuvati starije djete, 20 do 8 je vec bila otusirana i na putu za bolnicu, pukao joj vodenjal i u 7:55 je rodila. Ja mislim da su takve zene sretnice. Meni je ovo prva trudnoca i porod i koliko god se informiram ja mislim da to ovisi od zene do zene. Nisam ni panicar ni bojazljiva osoba, ali znam jako puno zena koje ae po 14,15 sati bore u rađaoni.. stvarno ne znam kako je moguca tolika krajnost.. Što vi mislite, kako olakšati porod??
Dobro jutro curke! Sretno na pregledima!
Ja sam danas spavalica, i jucer bome, nemrem se opce razbuditi...
Ivasmanji samo unos slanog, ako nemas problema sa secerom i ako se nisi puno udebljala, onda je normalno, desava zbog tog unosa soli, to sam onda pisala kad sam pitala svoju gin zasto mi se to desava😊 i onda ja pametna sinoc pojedem jaaako slani cips😂😂 skroz sam zaboravila haha
Samojedjoooj, pa prekrasno je😍 jos jedna u grupi koja je blizu mojim tjednima, a ima vec toga ohoho😮😮
Ja nemam toga puno haha, a ono sto imam smo mama i ja jucer prale da mogu pospremiti jos u onu vakuumsku vrecu pa kad kupim komodu, samo izvadim iz toga i stavim u komodu😊 mama je pokazivala tati kako je to sve malo, a on vice da je to sve veliko i za medo odjelce kaze da ce ici doma u rukavu koliko je to veliko(inace to odjelce je broj 56)😂😂 ali dobro, on se ne kuzi bas previse u to sve haha
Dobro ti je tata rekao. Ja nasla svog medu plisanog isto 56, pa ce i malac u njemu van, osim ako veljaca opet bude kao lani 20 i nesto stupnjeva. Nasla sam i sliku malca u tom istom.medi koji mu je fakat plivao hehehh, rukavi ful potfrknuti, bas se izgubio u medi 💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Miapia ova tvoja je baš sretnica..koliko sam ja čula lakše je ako smo što aktivnije u trudnoći (naravno ako je sve ok), da duže traje onima koje ili previše kg dobiju il se ne kreću dovoljno. Ja isto znam dosta cura što su bile gotove od 2-4 sata a prvo dijete..opet ih znam par što su se po dan dva patile..valjda tu nema neke formule..kak nam je tijelo tak će nam i biti..kak nam grah padne.
Meni dobro što po onoj našoj listi ima vas jedno 40 ispred mene pa ću se bome naslušati dok dođe na mene red Ko u školi kad odgovaranje čekaš.
Najbitnije mi je da sve prođe dobro i da beba bude zdrava a ovo ostalo ću preživjeti nekako iako mi je tolerancija na bol negdje na sredini
Hmm, da i ja mislim da je aktivnost vrlo bitna, a i kilaza vjerojatno, jer ona je baaas mrsavica. Samo je atomak dobila mislim nekih 7 kg..ali je zanimljivo sto je ona zadnja 2 mjeseca imala strogo mirovanje zbog kontrakcija i skracenog cerviksa i kad je usla u 36 je opet krenula sa normalnim kretanjem i danas na 38+3 se porodila stvarno na brzinu.. zelim nam svima takav porod. I naravno da cemo sve preziviti samo da nam je djete živo i zdravo, ali kad sam ovo jutros dozivila, stvarno sam si tako nešto pozelila za 3 mjeseca..
Samojed preslatke stvarcice😍😍😍
Grizli svaka cast na uspjesnom shoppingu i sto ste "odoljeli" kupit naruceno sogorici😄
Iva izmjeri si tlak ako si tako natecena...😔
Jutro curee...ja evi danas malo duze odspavala, jucer mi bio bas neki bezveze dan...sve mi se nesto skupilo al evo sad sam se naspavala i sve je punoo bolje 😀
Sretno na pregledima...jel se Zoe javila? Trebala se javiti u bolnicu...nadam se da je sve ok.
Samojed mogla bi obaviti i neki soping umjesto mene...ja evo jucer otisla i kupila samo 2 pidjamice, samo sam stajala u trgovini i nisam imala pojma odakle krenuti 🤣
Slijedeci put moram neki popis napraviti pa redom 😀
L 💛
Samojed aaawic puuuno robice imas sada! Preslatko sve. Mene jedino ne znam zasto strah kupovat rifle tako za bebice. Meni to nekako izgleda jako kruto za njihovu kozu, al ocito je to moja fikcija samo. Di si uzela medo odjelce? Meni se sve svidjaju neki za sibirske uvijete 🤔.
Miapia wooow zena je zbilja brzo rodila, al ocito je vecinu trudova "odradila" doma ili? Iskreno ja ne bi htjela roditi za 45 minuta jer nama do rodilista treba 45 minuta 😱. Moja kuma je prvo rodila za cca 3h, a ostalo dvoje kroz 1.5h! Nisam mazohista da si zelim porod od 7 dana, al tog brzot me vise strah nego duuugog poroda, jer imamo do rodilista dosta za se voziti. Jos ako mm nije u tom momemtu bas doma pa da se odmah krene onako malo mi je panika to.
Plan porod onaj s rode planiramo ispuniti cisto sa podacima da zelim mm na porodu, epiduralnu, a ostalo nek rade sto misle da treba, nisam te struke i ne mislim se petljat u medicinu. Zadnjih dana me malo brine to sa disanjem pravilnim, imam astmu i vec sad mi je teze disat duboke udahe tako da planiram i do pulmologa prije cisto po savjet nekakav mozda, jer kad mi se ubrza jako puls i krenem disat ubrzano najcesce ili dobim napad astme ili hiperventiliram.
Iva izmjeri si tlak i ako te boli i otečena si nije zgoreg da ljepo sjednes u auto i odes u bolnicu na pregled! Koliko god to oticanje zvucalo normalno u trudnoci, po meni baš i nije pogotovo uz bolove i ako prethodno nisi jela slano. U odmaklim si tjednima, a to moze znaciti puno toga, a moze jendostavno biti samo eto tako simptom. Osobno se ne bih zezala.
Što se tice poroda nemam iskustva, imam želju da rodim prirodno ali je to nemoguće tako da znam šta mogu očekivati od zahvata kao zahvata, oporavka poslije itd . (X puta sam prosla preoperarivni i postoperativni tok). Jedino naravno da mi beba bude dobro nakon i to je nesto novo što me ceka🥰. Vise me strah toga da li cu se snaći, ne znam čudan osjecaj što je blize termin. Cure koje znaju da mogu prirodno i idu čekajući termin zelim vam puno srece i prepustite se prirodi i savjetima stručnih ljudi oko vas. Svakako kad sve krene sumljam baš da je puno toga na šta mozete utjecati.
Sortiraj odgovore
Najstariji