Lavice dolantin su meni dali kao inekciju i valjda jos nije poceo ni djelovat, ja sam ga vec 🤮
Lunica ja sam cure rodila u Petrovoj gdje ima nekad i po 10 poroda u sat vremena 😂😂
A mene uvijek navecer/po noci hvata, bar je tako do sad bilo, al ajd bar nije bilo guzve do Zg 😬
Sad cu na Merkur i mada sam razocarana u Petrovu nakon 2.poroda, ne ocekujem sad da cu rodit na zlatnim plahtama, sa 10 ljudi oko sebe i bez imalo boli...samo eto zelim promjenu 😊
Dobro jutro! I sretno na pregledima! Ja sam tako krepana bila sinoc da sam cijelu noc prespavala bez pomaka na lijevom boku i sad sam sva ukocena.
Sretan i miran dan svima!
Cek pa sta nije dolatin gel?? I ide prije dripa🤔
Meni je osoblje stvarno bilo ok. A s babicom sam ostvarila posebnu vezu. Porodila me babica koja se preziva isto kao i ja i rodjene smo na isti datum (samo bi mi mogla biti mama), cestitamo si od onda svake godine rodjendan. Prve je ona mene nazvala a druge ja u radjaonu da joj cestitam. Dan nakon poroda i cijele peripetije zena tulila nasred hodnika skupa samnom🙈❤ Eto nekad ti posebni ljudi u zivot stvarno iznenadno udju. Ivada li si jela jucer nesto slano? Jer malo je rano da ti tako oticu ruke ili bar mislim da je rano…
Grizli odlican ulov,nisam prokomentirala!!
dolantin je lijek protiv bolova u injekciji
Sad sam.skuzila da je gel Dianatal😂 Potejto potato😁😂
jutro svima. sretno na pregledima!
ja bih uzela taj Dianatal samo moram vidjeti hoće li ga uzeti ako ga donesem u bolnicu. jako bih voljela ovaj put izbjeći pucanje i epiziotomiju, meni se oba puta rana upalila.
Dolantin sam i ja dobila na prvom porodu. jesam li između trudova od 1 min spavala od njega ili od izmorenosti ( jer su mi trudovi počeli u subotu a ja rodila u ponedjeljak ujutro), još uvijek ne znam.
[iimg]
Jutro cure,Goga odlične vijesti želim ti da sve bude super da mognes ići u soping kad zq to dodje vrijeme 😘
Cureeeeee ja sam juce išla u soping kupila sam brdooo robicee od 50 do 68 veličinu svega i svačega, kupila sam i meda odjelce za iznijeti iz rodilišta
Jutro curke 😁
Mi se danas vracamo s produzenog vikenda, sutra na posao... moram priznat da se zbilja jesam odmorila. Max mi je bio do susjednog sela na kavu i do lezaljke na plazu 😁. Al veselim se svojoj kucici 🙈. Kolko sam provela na putu zadnjih mjesec dana, a priznajem da mi ulaskom u 3.trom sve nekak postaje teze (bome i trbuh raste), pa se veselim najvise svom krevetu. 😁😁
O porodu sam cula svasta, mislim da mi je to najveci strah u zivotu, nisam neki bojazljivi tip u zivotu imace. Mikio totalno sam ko ti. Kad bilo sto u zivotu planiram pripremim se do u detalja. Ovo je totalno prva stvar na koju nemam nikakav utjecaj i mozda me zato tolko strah. Ici cu na tecaj pa se nadam bar nekakvoj pripremi..
Super ulovi ovaj vikend, super spremanje robice i sve. Ja se isto bacam na to i bas se veselim.
Sretno svima na pregledima 🤞🎉
Goga nek tako samo potraje. Necu ti drzat fige za shoping,vec da se ne predomisle i da se iskoprljas prvo iz bolnice ☺ pomalo samo!
Samojed bome lijepoooo i previse!!! 🙈🙈 vjerujen da ces dobiti toliko odmah prvi mjesec i od svojih. ☺
Cure pribiljezit cu ujutro nove termine 😀
Spominjete gel. Ja sam ga dobila samo noc prije kiretaze u prvoj trudnoci.
Dobro jutro svima i sretno danas
Opa Samojed dobro si se opremila 😍😍 I preslatke su mi one hlačice na tregere 😍 Njih još nisam ugledala u trgovini.
Čitam ovo za rodilišta i pročitam od Annike za osječko i pomislim krasno,bolje da sam u Ri ostala i onda pročitam Saritino za riječku i vidim da ni tam nije bolje 😬
Meni je jučer bio katastrofa dan,em sam trcala na wc,posvađala se s ovim svojim i još mi zub pukao 😒 Bolje da sam ga prespavala xD Sva sreća da mi je pukao popravljani zub pa nema zivca inače bi ježila ježa.
Sortiraj odgovore
Najstariji