A sad SVIMA vama, necu poimence da ne izostavim koju, hvala na ohrabrenju i podrsci. 🤗 Vjerujem da ce to sve biti ok. Jel se Jaivanpa javila pa sam ja negdje profulala? Ili jos ni glasa od nje? 🤔
url=https://lilypie.com][/url
Damnarexx ja pijem inace 375, magnezij direkt i na zadnjem pregledu mi je gin rekla da pijem 2x1, ujutro i navecer zbog ovog sto mi trnu ruke preko noci i imam povremeno bolove i zatezanja maternice tako da vjerujem da ni tebi od te doze ne moze biti nista😊
Dobro jutro ekipa 🥰
Lavice vjerujem ti i suosjecam! Pojela sam 2 za rucak i jos jednu za veceru i za desert vocnu salatu jos...reci cu samo da sam u pola 9 bila u krevetu 🙈
Petra draga, drz se ti Zg, bolnice i strucnjaka za duplice i sve ce bit super 😘
Gogic kak si ti danas?
Svima ostalima saljem 😘 i 🤗 i da uzivate u danasnjem danu i produzenom vikendu!
Jutro cure, Angie bolje sam danas jucer primila jos jednu dozu i sad predpostavljam cekamo pregled da dalje znam šta me ceka. JA se iskreno nadam da je bar imalo duži cervix ili bar da nije isao nize i da će me pustiti kuci uz mirovanje i skroz lagano nesto do wc i frizidera eventualno. I mogu makar popeglati malo robice kad kupim 🙃 od jučer sam ostala sama u sobi, jučer sam ispratila 3. cimericu pp redu, svi idu kuci samo ja ostajem🤷♀️
Jaivanpa se nije javila jos uvijek koliko sam ja ispratila. Stvarno se nadam da je sve ok.
Jutro curke…
Samonezelje kosaru smo skuzili i to je ful cvrsto… one metalne crne “sipke” su od sredine razvukli prema jednom i drugom kraju te kosare … bilo im je dosta tesko to napravit jer se mora bas jako napet pa sad neznam mozda niste do kraja samo to povukli🤷🏼♀️
Nas muci sportski dio ono remenje iza kako osigurat da limaca drzi i pokrov da je cvrst jer je sav naguzvan nekako nije napet kao da ga treba jos negdje pricvrstit😅🤷🏼♀️
Gogac sigurna sam da ce bit dobre vijesti od doktora💖💖
Jaivanpajel se ko sijeca sta je zadnje pisala??? Di je nestala??? Jer svaki dan je bila aktivna ovdje😕😕
Hvala 🌸💗 Pisala je nesto oko plodne vode da je malo viska i da je hospitalizirana to sam ja uspjela pohvatati, možda je poslije još nesto ali nisam upratila... ja se baš nadam da nema interneta u bolnici, ili da nemoze pristupiti na forum meni se znalo desiti koji dan
Jutro cure, Angiebolje sam danas jucer primila jos jednu dozu i sad predpostavljam cekamo pregled da dalje znam šta me ceka. JA se iskreno nadam da je bar imalo duži cervix ili bar da nije isao nize i da će me pustiti kuci uz mirovanje i skroz lagano nesto do wc i frizidera eventualno. I mogu makar popeglati malo robice kad kupim 🙃 od jučer sam ostala sama u sobi, jučer sam ispratila 3. cimericu pp redu, svi idu kuci samo ja ostajem🤷♀️
Jaivanpase nije javila jos uvijek koliko sam ja ispratila. Stvarno se nadam da je sve ok.
Ja bi iskreno da te zadrze jer kad vidim da pises da mozes makar malo popeglat dodje mi da sjednem na avion i zavezem te za krevet😱😱
Znam da ti je velika zelja pripremati za bebu jer sam i sama imala istu, to je prirodno,ali iskreno,napeglat ces se robice, zasigurno je bitnije da dospijes do sto visih tjedana. Ocito je da je tvoj cerviks jako osjetljiv i nakon tokolize i injekcija za sazrijevanje pluca ja bi eventualno micala ocima u krevetu i isla na wc. Moj nalaz je bio puno bolji od tvog pred mj i pol pa mi je bilo strogo zabranjeno peglanje,usisavanje i brisanje podova.
Inace,dobro jutro svima,moja 2.5godisnja budilica me probudila u 5.30. Oh joy!☕☕☕☕☕ Ne znam da li da popijem kavu ili izlijem na glavu😂
Jutro cure, Angiebolje sam danas jucer primila jos jednu dozu i sad predpostavljam cekamo pregled da dalje znam šta me ceka. JA se iskreno nadam da je bar imalo duži cervix ili bar da nije isao nize i da će me pustiti kuci uz mirovanje i skroz lagano nesto do wc i frizidera eventualno. I mogu makar popeglati malo robice kad kupim 🙃 od jučer sam ostala sama u sobi, jučer sam ispratila 3. cimericu pp redu, svi idu kuci samo ja ostajem🤷♀️
Jaivanpase nije javila jos uvijek koliko sam ja ispratila. Stvarno se nadam da je sve ok.
Ja bi iskreno da te zadrze jer kad vidim da pises da mozes makar malo popeglat dodje mi da sjednem na avion i zavezem te za krevet😱😱
Znam da ti je velika zelja pripremati za bebu jer sam i sama imala istu, to je prirodno,ali iskreno,napeglat ces se robice, zasigurno je bitnije da dospijes do sto visih tjedana. Ocito je da je tvoj cerviks jako osjetljiv i nakon tokolize i injekcija za sazrijevanje pluca ja bi eventualno micala ocima u krevetu i isla na wc. Moj nalaz je bio puno bolji od tvog pred mj i pol pa mi je bilo strogo zabranjeno peglanje,usisavanje i brisanje podova.
Inace,dobro jutro svima,moja 2.5godisnja budilica me probudila u 5.30. Oh joy!☕☕☕☕☕ Ne znam da li da popijem kavu ili izlijem na glavu😂
😂😂😂
Jutro cure 😁
Goga, Lavica je u pravu 😂 i meni su naglasili nikako peglanje i usisavanje. Zapravo nista, ali da je to dvoje najgore od svega
Dobro jutro!
Petra, i moje kolegicu su kod Valenticke. Sjecam se, davno dok sam s K. bila trudna, Valenticka je mijenjala Borica i bila je taaako gruba. Iskreno nemam pojma sto je tocno rekla da radi ali mi gurnula saku dolje i kad sam jauknula samo je rekla pa kako mislis roditi za mj dana?? Tako sam nju u startu imala prekrizenu. Miskulinku znam od prije, malo mi je bio bad s pocetka ...ali ok je.
Mene jucer cijeli dan rastura glava i uho. Danas samo glava, ceoni dio..valjda ce brzo proci.
Nalaz ogtt-a je uredan. Posteljica je straga iza. Povukla se gore. Pisulinac je okrenut na zadak. Veli dr da se giba ko u lezaljci. Guzom na mjmjegu, glavom pod rebrima.. malo je veci za 28tt.. 1200g . Rekla mi je da pripazim s hranom. U zadnjih mj sam dobila 3kg, to je 8 ukupno. Kontrola za 4tj.
Lorija sljedeci pregled 30.10.
Zelim nam svima ugodan dan 🌞😉
Sortiraj odgovore
Najstariji