DeeDee to si se vjerojatno zapuhala da😁 tako i meni zna bit kad se zurim tamo, ali mi onda mjeri tlak ponovo za jedno 15-ak min haha😅
Mmm, njurko! Ne znam koji dio tvojeg mi slasnije zvuci! Nesto cu iskoristit ovih dana..
Hvala za link Grizli. To sam bas i izguglala malo prije. Ne pise svagdje cijena, negdje je besplatno, negdje se placa, pa ne znam koja je razlika, morala bi nazvati svaku bolnicu pa provjeriti. Pod dosta stavki nema podataka. I dalje, ako je koja od vas bila ili planira, slobodno napisete koje su sve prednosti tog apartmana.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Samonezelje ajme kakav menu, prefino. Ja sam radila pohance sa satarasom koji sam prelila sa jajima na kraju i dodala couscous, cuftice male u umaku od patlidana i paprike sa rizom i tortilje. Angie eto tortilje su ti mozda najbrze i najlakse za vise ljudi👏🏻👏🏻ja sam danas dobila dostavu kroasan od čokolade, trokut od sira, snickers, bananu i kavu u krevet jer je jucer zaboravio pregled, veli evo dosao je glovo 😁
Jos idemo i u ikeu tako da danas ne kuham 😁😁
Mmm cuftice u umaku od patliđana😋moze recept?
C1M4 ma rekla sam odmah i sestri, malo mi blesavo sta nije ponovno mjerila al dobro.. Pitao me gin sta je s tlakom, rekoh dotrčala sam, još je i dobar 😄
pa mi se samo nasmijao, kaze ako zbrojimo s ovim prvim u prosjeku si super 😃
[/url
Ne da mi da zaljepim link, ugl. ovaj prvi pdf. Odusevljena sam, slučajno naletila, masu masu korisnih informacija, može poslužiti svakoj trudnici, ne nužno za riječki kbc
[/url
Nadam se da bude dosta punjenja za 5 odraslih 😬
Ak ne...cufte su skrivene u dubokom, bit ce grijanja 😂😂
Samo da vas pozdravim s mini go na moru 😁
Napokon i malca osjetim od jutra, ocito je bilo do tempa koji mi je bio zadnjih tj dana
I moram rec da bi te samonezelje uzela doma 🙈 ja fakt nisam neka vrsna kuharica i ne uzivam u tome, i kad tako nesto procitam bude mi wow! Svaka cast koji tjedni jelovnik 👌
Apartmane nude sve bolnice u HR no skoro sam sigurna da muzevi ne mogu nociti s roditeljima na zenskom odjelu kao sto je ginekologija. Iskreno, meni bi bilo neugodno da su cijelo vrijeme tudi muzevi koji nisu medicinsko osoblje na odjelu. Znam da mi je jedna poznanica pricala da su njoj dozvolili apartman te da muz bude prvu noc s njom... no zbog tuznog razloga... bebe im je umrla. Inace to nije praksa u HR drzavnim rodilistima i ja se s tim slazem. Mozes bit u bolnici u pratlji jedino ako je rijec o djetetu. A apartman podrazumijeva sobu koja ima vlastitu kupaonicu i sanitarni cvor i to ne znaci da si sam unutra, moze apartman biti npr za dvije rodilje. Ovisi od bolnice do bolnice, u nekim novijim ridilistima su sve tkz. apartmani- soba za dvoje s kupaonicom i wc-om.
Neke žene biraju privatna rodilišta upravo zbog toga da muževi mogu biti s njima... ja mogu 3-5 dana bez svog muža tako da mi to nije razlog da idem privatno 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji