ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Listopad 2019. 10:25

Grizli pa jest univertalan 😉
    Goga ja sam skoro od pocetka trudnoce na mirovanju i jednom sam rekla doktoru da zašto jer se ja super osjecam pa mi je rekao- subjektivan osjecaj je varljiva stvar, ako sam vam rekao da nesto ne radite ni nemojte. Tako da ja kucanske poslove koji zahtjevaju saginjanja, vucnju usisavaca i sl ne radim vec mjesecima. Odnosno, jednom mi se ucinilo da mogu pa sam prokrvarila i zavrsila na hitnoj. Otada je sve muz preuzeo iako prije nikad to nije radio. Tako da ti ne pada na pamet ista radit ako te puste doma. Moze sve muz,moj se prepao kad sam to prokrvarila i shvatio da mora pomoc i sad mu ide i usisavanje i sve. A i u slucaju da ne bi mogao moze se uvijek uzet pomoc u kuci i nekog poslat u shoping sa popisom. Nemoj se zezat i ici nesto raditi jer ti se cini da mozes.

DeeDee
    06. Listopad 2019. 10:57

Aaaa body je presladak. 😍
    Mislim da ce i moja curka uglavnom u takvima bit, bar ono što sama kupim 😄

[/url

• lucille9
    06. Listopad 2019. 10:59

Pozdrav cure!

Mene zanima ovo za peglanje. Izuzev stajanja, zašto se ne bi smjelo par stvarčica popeglati? Razumijem ako si otvoren i miruješ, ali inače mi nije jasno zašto zabrana. Inače mi smeta prigibanje i ko za vraga sve mi ispada iz ruku. Ja sam unajmila ženu za čišćenje/peglanje ali evo nema je već 3tj. tak da mi njena pomoć ništ ne znači. Živim u gradu ali nikako da nekog 'ozbiljnijeg' nađem.

Cure, jeste vi kaj živčane? Inače sam veseljak i flegma ali zadnjih 1-2tj. tako se lako izdekompenziram i treba mi dugo da se smirim. Onda sam dodatno ljuta sama na sebe i tako u krug...

Meni je bodić super, naša mala dan-danas ima većinu plave, sive i zelene obloke. Ni mm ni ja nismo ljubitelji roze.

Nasty
    06. Listopad 2019. 10:59

🤣🤣🤣 Grizli univerzalan je ko Zagi maskota univerzijade..
    Cure, moram prijavit da sam isprobala Lorijin lijek za grlobilju- oblog od domaće rakije i da me je nakon tri noćna oblaganja vrata gdje sam loše spavala od bolova, jutros grlo skroz prestalo bolit, a nisam se usput prehladila, počela šmrkat kašljati i sl. Dr. mi je u petak već išao uvalit sumamed, pa mislim da mi neće trebati. Još ću noćas jednom ponoviti. 
    Eto pa ako koja želi isprobat- samo naprijed🤗

Nasty
    06. Listopad 2019. 11:16

Lucielle i ja prijavljujem napadaje živčanosti zadnjih dana, ali sam imala stresne situacije u obitelji i nenadane goste + me grlo uhvatilo pa mislim da me je to dodatno uneredilo.. A znala sam i prije poludit zbog nekih stvarno glupih razloga što mi je prije trudnoće bilo smiješno. Inače se jako dobro kontroliram, radim s adolescentima. Sad mislim da ne bi mogla. Samo pomalo to je sve normalno, ali treba se nastojat smiriti a ne hraniti živčanost zbog bebe i sebe. Iako se teže kontrolirati pod horminima. Počni tada raditi nešto što te veseli i raduje, bilo što.. Samo da skreneš misli.  Također od grižnje savjesti zbilja nema nikakve koristi.. Što je rečeno, rečeno je.. Imaš sve ispričnice😅 Idemo naprijed. 

Lavica27
    06. Listopad 2019. 11:43

lucille9

Pozdrav cure!

Mene zanima ovo za peglanje. Izuzev stajanja, zašto se ne bi smjelo par stvarčica popeglati? Razumijem ako si otvoren i miruješ, ali inače mi nije jasno zašto zabrana. Inače mi smeta prigibanje i ko za vraga sve mi ispada iz ruku. Ja sam unajmila ženu za čišćenje/peglanje ali evo nema je već 3tj. tak da mi njena pomoć ništ ne znači. Živim u gradu ali nikako da nekog 'ozbiljnijeg' nađem.

Cure, jeste vi kaj živčane? Inače sam veseljak i flegma ali zadnjih 1-2tj. tako se lako izdekompenziram i treba mi dugo da se smirim. Onda sam dodatno ljuta sama na sebe i tako u krug…

Meni je bodić super, naša mala dan-danas ima većinu plave, sive i zelene obloke. Ni mm ni ja nismo ljubitelji roze.

Lucille ja sam komentirala kod stanja skracivanja cerviksa. Jer meni je bio sa 15tt 36mm i uloziva za vrsak prsta. Stajanje i sjedenje radi pritisak na cerviks i skracuje ga. Zbog toga.. inace peglaj misko.

C1M4
    06. Listopad 2019. 11:46

Zenice, imam jedno mozda malo bedasto pitanje, al me zanimaju vasi recimo stavovi oko toga haha😊 Dakle mm i ja kroz jedno 2 tjedna, mjesec dana napokon selimo u kucu i on ima veeeliku zelju nabavit pesonju nekog jer smo uvijek dosad bili po stanovima, a nisu bili dozvoljeni kucni ljubimci. Ja isto jako volim zivotinje i moji imaju psa, macka, papige itd itd i htjela bi i ja psa, ali me nekako malo strah uzimati sad "nepoznatog" psa, na ovog svog doma sam vec navikla i znam da je zdrav i to sve pa ne znam je li pametno uzimati novu zivotinju sada? Doduse cijepili bi ga i sve ako vec nije i isao bi na pregled naravno, ali me malo strah.. Svugdje sam procitala da pas moze, ali sto se tice nove macke da to ne, pa me zanima sta vi mislite o tome?🤔🙄

Točkica37
    06. Listopad 2019. 11:56

Uf meni je nas pas tlaka iskreno... srecom sto imamo dvoriste i to onak ok velicine pa moze setkat cijeli dan. Od svih silnih obaveza ne stignemo ju setat a i dlake su mi pocele uzas smetat, linja se grozno. Spava u kucu i sve mi je ouno dlaka. Po 2 outa inace usisavam dnevno jer mi se gade dlake sad je to na muzu pa mozes mislit nasta kuca liči. Djeca hodaju u carapama oa raznose dlake po tepisima koje je uzas tesko izvuc van i tak. A tek kad mi bejbi dode ne znam kako ce po podu plazit od tih dlaka. Uzas. Inace sam bila prije djece ogrooman dog lover, pesi su spavali sa mnom u krevetu bila volonterka u Arci i tak...od kad sam dobila klince pale su mi zovotibje skroz u drugi plan.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeDee
    06. Listopad 2019. 12:17

A ne znam, ja sam tu subjektivna jer sam manijak za pse, ja sam uvijek za udomljavanje haha 😀
    Ali treba bit realan i vidjet kako bi sve stizali, da li bi vam bio prevelika obveza sad.. Možda bolje za par mjeseci kad se malo uhodate s bebom, čisto zbog toga, "novi" pas vjerojatno ne bi imao nikakve navike ponašanja u kući pa bi mu se trebalo dosta posvetiti.
    Na jedva čekam da moja upozna Bebu joooj ❤
    Najgora stvar na svijetu mi je kad pročitam da se netko riješava psa jer čeka bebu, osip dobijem momentalno 😤

[/url

Grizli
    06. Listopad 2019. 12:23

Da se razumimo meni u komplet garderobi nema 2 stvari rozoga. Eventualno ako je nesto sareno pa se tu i nasla ta boja. Zenska robica je meni previse svega roze, cipke nekakve, volancica, srceka... Moja boja i je plava, pa valjda zato je i on smatrao da je ovo taman pa i ako bude curka. Iako da to je sa onog ajmo rec muskog odjela. Ja isto gledala ga neki dan, presladak mi je bio al opet kao ajde necu izgleda previse musko. Al zato on kako je samouvjereno dosao evo i ja sam nasao nesto univerzalne boje, jer inace on vidi samo kricavo roze ili tamno plave stvari za bebe. Ove ostale boje ko da ne primjecuje. I jos izjava pa ima roze crte u sebi. Ja sam umirala od smijeha.
    Cima mislim da nema neke prepreke da sad uzmes psica ako si to oboje zelite. Naravno cjepis ga, ocistis od parazita i ako ce biti vani nemas se cega bojati. Neki mlađi pas kojeg jos stigneš dresirati, a i dok dodje beba bit ce vam vec privrzen pa neće biti ni problema sa prihvacanjem djeteta kasnije. Ja da imam mogucnost bi sigurno psica si uzela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.