ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Listopad 2019. 16:17

Goga u privatnom rodilistu naravno da moze biti muz. Mi smo ovdje pricale o drzavnim.
    Ja sam u Zg bila u Vinogradskoj na ginekologiji II (ne nakon poroda naravno) i zbilja ne mogu reci nista lose. Naravno nije to hotel,bilo nas je 3 u sobi i bila je zajednicka kupaonica no da se izdrzati. Meni opcenito nije bitno kako izgleda soba ili hrana,bitno da je osoblje profesionalno te da bude sa mnom i bebom na kraju sve ok 😀
    Ne znam jeste li citale, no pred par tjedana se neka zena u rodilistu u Vz koja je bila u pratnji zeni na porodu posvađala s doktorom koji ju je izbacio. Kasnije je svim novinama ispricala da ju je on fizicki napao (inace jedan od boljih doktora). Sad su tamo u bolnici zabranili pratnju na porodu osim muža, čak ni dula ne može 😡

• Henky
    05. Listopad 2019. 16:48

A cure šta mislite da li BH kontrakcije mogu doprinijeti kraćenju cerviksa?

05. Listopad 2019. 17:01

Henky

A cure šta mislite da li BH kontrakcije mogu doprinijeti kraćenju cerviksa?

Meni je doktor rekao da se od njih moze poceti otvarati ako su prečeste.

Angie1205
    05. Listopad 2019. 18:40

Iva sorry, imala goste do maloprije 🙈
    Dakle ja ti zdinstam luka, na to kockice bijelog mesa (purece ili pilece) onda na to grah, kukuruz, paprike (crvena,zuta i zelena), tikvica, kiselo vrhnje, pasirana rajcica, zacini naravno i to ti je to ja mislim. Inace neki stave i gljive al ja gljive ne jedem pa ih i ne stavljam...bubnes kaj ti pase i kaj volis papat.
    Onda kad je punjenje gotovo u svaku tortillu stavim jednu seflju punjenja i u sredinu kuglicu mozzarelle, preklopim sa svake strane jednom i zahaklam stapicima za raznjice, gore nabacam ribanog sira (gauda, ementaller....koji god) i tako sfrkane u rol na 15-ak min da se sir rastopi. I evo ubili smo se 😬

Lavica27
    05. Listopad 2019. 20:50

Angie imale smo isti rucak, skoro i postupak :) Ja frcem kao palacinke tortilje, naguram jednu do druge, namazem kiselim vrhnjem i preko ribana gauda i u pecnicu (bez mozzarele unutra😁 Zato se sad hocu raspuknut🙈🙈🙈

• valentina
    05. Listopad 2019. 21:46

LoSa84

Goga u privatnom rodilistu naravno da moze biti muz. Mi smo ovdje pricale o drzavnim.
    Ja sam u Zg bila u Vinogradskoj na ginekologiji II (ne nakon poroda naravno) i zbilja ne mogu reci nista lose. Naravno nije to hotel,bilo nas je 3 u sobi i bila je zajednicka kupaonica no da se izdrzati. Meni opcenito nije bitno kako izgleda soba ili hrana,bitno da je osoblje profesionalno te da bude sa mnom i bebom na kraju sve ok 😀
    Ne znam jeste li citale, no pred par tjedana se neka zena u rodilistu u Vz koja je bila u pratnji zeni na porodu posvađala s doktorom koji ju je izbacio. Kasnije je svim novinama ispricala da ju je on fizicki napao (inace jedan od boljih doktora). Sad su tamo u bolnici zabranili pratnju na porodu osim muža, čak ni dula ne može 😡

Da, ja sam iz vž-a i u nasoj bolnici planiram roditi.. Sreca da ide tata bebaca sa mnom, no zao mi onih zena kojima muzevi iz nekog razloga ne mogu ili ne zele na porod jer ce od sad morati biti bas same. Mislim znam da su i od nekad zene rađale same bez pratnje, neke i kazu da im dovoljno jedino medicinsko osoblje al opet vjerujem da je ipak barem malo lakse ako imas nekog "svog" kraj sebe. Naravno uz primjereno ponasanje i da je osoba educirana o svemu. 

samonezelje
    05. Listopad 2019. 22:08

Jeej, napokon imamo kolica! Slozili, provozali po cijelom stanu i sve.. Znaci iva jesi me pitala da javim kak smo slozili kosaru ili neke drugo? Jer smo za kosaru izvadili ona svinute crne stange unutra, okrenuli kontra i vratili u rupice i sad stranice stoje, al meni to i dalje ne izgeda bas kak treba 100%, tak da je zakljucak da kad budemo opet osli u WG, pitat cemo u Baby Landu da nam pokazu neku slozenu kosaru.. 
    I dali su nam 10% popust na kadicu i umetak i par sitnica kaj smo uzeli.

Damnarexx 🌺
    05. Listopad 2019. 23:22

Cure, koliko magnezija pijete?
    Ja sam se zeznula i kupila od Twinlaba 375mg, i doma skuzila da mi je u Prenatalu 100mg.
    I to je sada previse 
    Sta da radim 🧐

Gogaa_V
    05. Listopad 2019. 23:35

damnarexx

Cure, koliko magnezija pijete?
    Ja sam se zeznula i kupila od Twinlaba 375mg, i doma skuzila da mi je u Prenatalu 100mg.
    I to je sada previse
    Sta da radim 🧐

Nije to previse, preporucena dnevna  za trudnice i muskarce  je 470  mg mada sam ja nakon krvarenja  pila 1000 mg dnevno i dalje pijem  od tada. Nista  ti nece biti slobodno mozes i mg i prenatal...

PetraB
    06. Listopad 2019. 01:05

kl1v

Petraja sam u Sisku. Pretpostavljam da si isla kod Borica prije. I ja sam. Nakon sto je preminuo, prebacila sam se kod Mislulinke. Dr je odlicna. Takodjer, nova dr Ana Novak, koja je naslijedila Boriceve pscijentice, je odlicna. Ljetos je mijenjala moju dr i ta mlada zena je cudo jedno. Lezala sam na stolu dobrih pola sata jer je pregledala bebu iz svih kuteva da dodje do spola. Svaku sitnicu mi je objasnila. Kod te dr radi Boriceva zena, med sestra.
    Mene je vise frka poroda u Sk bolnici jer sam tu rodila K. i bilo je svega. Ma da za sad stoji da cu na carski pa se to i dogovoriti moze.

Prije 3god, sogorica je bila kod Banica i on joj je rekao da se beba mozda ne rodi ispravna. Drugo misljenje je potrazila u Merkuru. Tamo je i rodila potpuno zdravo dijete.
    A opet, sranja ima svuda, za ova cujemo vise jer su blizu nas.
    Stvarno bi mogli napisati roman o svima njima.

Da, da... Kod Borica sam bila i koliko god ona ordanicija bila prahistorijska ja sam s njim i njegovom bila prezadovoljna, al sto je tu, je. Na zalost ja sam ostala trudna taman prije dolaska dr. Novak pa ju nisam ni po prav upoznala, vidjela jednom, napisala mi uputnice (za clexan krivu pa sam morala u bolnicu dva puta) i onda ona otisla na go (a tek dosla 😅). Pa kod Miskulinke morala po drugu uputnicu, ona bila totalno nezainteresirana i neupucena  da sam ja iz cekaone nazvala bolnicu i sestri prenijela tocno kakvu uputnicu trebaju i sto treba pisati. I onda sam, da prostis na izrazu, popizdila i prebacila se Valenticki jer su mi jedno 5 kolegica kod nje i zadovoljne su. Al evo, to je cisti primjer da nema pravila, nikakvih... 🤷‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.