ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    05. Listopad 2019. 09:42

Jutro cure! 
    Imate li informaciju koje bolnice/rodilista (osim Podobnika) nude apartmane i po kojoj cijeni? U smislu da partner moze tamo biti cijelo vrijeme, da posjete nisu ogranicene na 1h dnevno itd. I jos neki bitni detalji/razlike ako ih ima..

Ps: meni su jucer na uzv cim sam legla primjetili kontrakciju, njima se to na ekranu vidi kao neka kvrga. Pa su me pitali jel osjetim.. meni je to krenulo prije kojih tjedan dva onako povremeno, a valjda je normalno, dok god nije precesto ili bolno.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Grizli
    05. Listopad 2019. 09:48

Meni to nije bolno vec samo dosta neugodan osjecaj tih par sec dok traje taj ko grc. Bas cu u petak pitat gin. 
    Omerta sva rodilista mozes provjeriti na ovom linku. Tu ti pise vecina info za rodiliste sto nude, imaju... http://rodilista.roda.hr/rodilista/rodilista-u-hrvatskoj/ pa malo si prouci da mozes procjeniti sto ti vise odgovara. 

• valentina
    05. Listopad 2019. 09:57

Jutro cure,
    Goga ak slucajno nisi zapamtila, i ja sam s prvim deckicem bila na tokolizi od 31.tj uz non stop kontrakcije, otvorena poprilicno i dogurala do 37 tj. Skinuli terapiju, rodila decka od 3330 gr💪😊
    Tako da vjerujem da ces i ti isto🤗 jest da je tesko, al puna si energije i pozitive kao sto sam i ja bila💪
    Petra nadam se i drzim fige da je ovo samo jedan malo losiji rezultat i da ce daljnji ultrazvuci i pregled pokazati da tvoje male zenice lijepo rastu i napreduju💪velik zagrljaj ti saljem🤗
    Red i tebi također, da nadjacas konacno te bestije💪
    Grizli i ja sam primjetila da mi se te kontrakcije cesce javljaju dok sam dugo na nogama ili nesto radim, valjda kod napora ili krajem dana dok sam ocito vec premorena...
    Ovaj vikend malo uzivam, s dragim sam u istri(pula, rovinj) on poslovno, a ja setnjica laganini.. Vec sam napikirala kik jucer cim smo dosli🙈😃
    Zelim vam svima ugodan i miran vikend😘

Gogaa_V
    05. Listopad 2019. 09:58

Hvala cure.🥰 Neki dan ste pisale  o pritisku, meni se malo povisio danas, obicno je skroz nizi. Danas127/80. 😐 cim sam vidjela  da sam se zavrvenila  u licu sto je rijetko ili bolje reći nikako pitala sam da izmjere. Nadam se da me nece jos zakaciti visi pritisak, i da je sve nuspojava celsetana/kortikosteroida (znam da malo povisi secer, za pritisak nisam sigurna).🤔

Gogaa_V
    05. Listopad 2019. 10:00

Za BH se ne brinite puno, kad meni u ovoj situaciji kazu da je normalno dok ne krenu pravi trudnovi ovi su zanemarivi. Meni samo provjere jacinu na ctg jer tokoliza malo zamaskira i ublazi sve.

• valentina
    05. Listopad 2019. 10:05

Grizli

Meni to nije bolno vec samo dosta neugodan osjecaj tih par sec dok traje taj ko grc. Bas cu u petak pitat gin.
    Omerta sva rodilista mozes provjeriti na ovom linku. Tu ti pise vecina info za rodiliste sto nude, imaju…http://rodilista.roda.hr/rodilista/rodilista-u-hrvatskoj/ pa malo si prouci da mozes procjeniti sto ti vise odgovara.

Da, tocno tak i meni, nije bolno nek onak neugodan osjecaj ili pritisak ak je blize mjehuru. Ja sam isto u uto to spomenula gin i veli da je to normalno.. Pa valjda onda je, ocito dok god smo zatvorene. 
    Moj gin inace nije bas previse pricljiv, mozda ti dobijes vise info od svojeg.. 

• njurko
    05. Listopad 2019. 10:39

Samonezelje ajme kakav menu, prefino. Ja sam radila pohance sa satarasom koji sam prelila sa jajima na kraju i dodala couscous, cuftice male u umaku od patlidana i paprike sa rizom i tortilje. Angie eto tortilje su ti mozda najbrze i najlakse za vise ljudi 👏🏻👏🏻ja sam danas dobila dostavu kroasan od čokolade, trokut od sira, snickers, bananu i kavu u krevet jer je jucer zaboravio pregled, veli evo dosao je glovo 😁 
    Jos idemo i u ikeu tako da danas ne kuham 😁😁

Angie1205
    05. Listopad 2019. 10:46

Tortille sam jedva nasl, manje bi vremena i zivaca potrosila da sam ih sama pravila 👿
    Uglavnom shopping obavljen, sad polako u pripreme...mama mi se najavila da bi ostala do utorka 🎉🎉 tak da cu malo “zadataka” i njoj dodjelit dok je tu 🤪
    Sad se bacam na kuhanje...i sebe i klope 😂

DeeDee
    05. Listopad 2019. 10:46

Gogaa_V

Hvala cure.🥰 Neki dan ste pisale o pritisku, meni se malo povisio danas, obicno je skroz nizi. Danas127/80. 😐 cim sam vidjela da sam se zavrvenila u licu sto je rijetko ili bolje reći nikako pitala sam da izmjere. Nadam se da me nece jos zakaciti visi pritisak, i da je sve nuspojava celsetana/kortikosteroida (znam da malo povisi secer, za pritisak nisam sigurna).🤔

Meni je jučer na pregledu bio 143/77, baš me šokiralo. Inace imam nizak tlak, na prvom pregledu imala 83/63, drugom 114/74. Evo sad bas izmjerila 106/68, ne znam sta je to jučer bilo..možda sam se zajapurila jer sam kasnila i takoreć dotrcala do ginekologa. Držim fige da ti se stabilizira

[/url

C1M4
    05. Listopad 2019. 10:50

Grizli super za uredan nalaz😁
    Goga drzim fige da je ostalo kako je ili da je otislo na bolje✌ vazno je da se malena mice i ne da jos van od svoje mame^^ Meni je jucer kod gin bio 130/80 i njoj je to normalno bilo, odnosno nije nista rekla, tako da se i to valjda tolerira🤔 a zacrvenila si se vjerojatno jer ti je inace dosta nizi tlak, da, samo se ti nama drzi sto bolje i bit ce sve okej😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.