ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    06. Listopad 2019. 08:38

Lorija zaboravila sam ti javiti, meni je iduci pregled 04.11.😌

ivikii
    06. Listopad 2019. 08:59

Jutrooo🤗
    Gogaa nadam se dobrim vijestima🤞🤞 
    Ali Lavica je skroz u pravu. Zato ako te puste doma samo trepci. To je sasvim dovoljno😂❤

Gogaa_V
    06. Listopad 2019. 09:01

Cestitam kl na urednom ogt i naprednoj bebici. Lavice to sam ja mislila 5 minuta  pa leći malo pa opet  nastaviti treba rategnuti  to 5 dana po par stvarčica 🤣🤣🤷‍♀️ joj iskreno  poznavajuci sebe bar da me zadrze jos 2 tjedna bilo bi idealno i bolje za obe. Ali ako me i puste nekako  su se skulirati i biti usporeni snimak jos koji tjedan. Znam da moram ali meni baš nema ko pomoci osim zene koja bi mogla doci  počistiti i eventualno skuvati (a ja baš i ne mogu da mi neko drugi kuva ako je već domaca hrana). Muz mi je operiran od kuhinje  i sredjivanja stana, da ne govorim o samostalnom sopingu opcenito, a pogotovo stvari za bebu... mislim da bi jedno  2022 godine kupio  tek šta treba i kako treba ...

Grizli
    06. Listopad 2019. 09:03

Dobro jutro! 
    Dakle ovu Gogu treba natamburat. Ona razmislja o peglanju. Znas sta reci ti muzu da apkuje sto imas za peglat i posalje meni, ja ti obozavam peglat a ti zeno nemoj ni mislit o tome da ti se ne skrati jos vise cervix samo od pomisli. Zvat cu tu tvoju bolnicu da te vezu tamo i ne pustaju. Znak da je tesko misovat i da imas kako bi strucno rekli crve u guzici al easy zenska sve ce se obaviti, pa i ako beba bude u zguzvanome vjeruj mi nece se toga ni sjetiti.
    Damnarexx mozes slobodno to pit ako slucajno dobis proljev koji dan onda samo preskoci ovaj od twinlaba par dana pa onda pij svaki drugi dan makar. Tako ja prakticiram, a kad imam vise grceva popijel i do 700 mg na dan. 
    Cure koje imaju iskustva sa ikea stvarima za bebe... Jesu dobre one njihove krpice za pranje beba sto je paket od 10 komada manje i vece su u pakiranju? I da li je dobar njihov jastuk za preslvacenje onaj spuzvasti? 

Gogaa_V
    06. Listopad 2019. 09:05

Plus baš razmišljam sta nam je sad 3 kat bez lifta, nekako ću se morati  popeti i silaziti samo kad je termin za pregled 😳 o šetnji sa Cocom ne razmišljam do poroda ili eventualno  ako doguram do termina  pa pred porod... 

Gogaa_V
    06. Listopad 2019. 09:43

iva4

Goga vezano za psa ja ti imam samojeda uzasno ga volim … mislim to je moja prva beba🤪…. nazalost vec 4 mjeseca ga ne setam jer je pre jak za mene i bojimo se da me ne baci na pod pa da se nesto ne desi …. tako da koliko god volis Coco i da je i manji pas bolje je da se mazite samo doma u krevetu ko mi…. znam da tesko pada i razdvojenost i nemoc oko stvari sta nemozes radit ali bolje da ti nama izdrzis do sigurnih tjedana pa smo sve sretne🙏🏻💖

Upravu ste 💗🙃🌸 znam  ja prioritet  je beba ali luda glava  ne boli pa sve mislim kao mogu ja... A opcenito  sam od onih "ostavi  ja cu" 🙈  coco  nema 4 kile  sa kreveticom svojim i pomocnim  ormaricem 🤣 ali stan je bez lifta trebam sici i popeti se, a i ona voli šetati i mora bar 3 puta dnevno pa mi se cini predug i naporan taj poduhvat  za trenutno stanje. Pred porod ako doguram  dobro  će mi doći tad šetnja. Pogotovo  nakon  mirovanja 🤗  nego  ja imam paranoju  da će mi puknuti  vodenjak kad dodje vrijeme tako negdje u setnji, trgovini, svagdje samo  ne kuci  ili kad je muz  sa mnom 🤣🙈😳 

PetraB
    06. Listopad 2019. 10:05

Lavica27

Gogaa_V

Jutro cure, Angiebolje sam danas jucer primila jos jednu dozu i sad predpostavljam cekamo pregled da dalje znam šta me ceka. JA se iskreno nadam da je bar imalo duži cervix ili bar da nije isao nize i da će me pustiti kuci uz mirovanje i skroz lagano nesto do wc i frizidera eventualno. I mogu makar popeglati malo robice kad kupim 🙃 od jučer sam ostala sama u sobi, jučer sam ispratila 3. cimericu pp redu, svi idu kuci samo ja ostajem🤷‍♀️
    Jaivanpase nije javila jos uvijek koliko sam ja ispratila. Stvarno se nadam da je sve ok.

Ja bi iskreno da te zadrze jer kad vidim da pises da mozes makar malo popeglat dodje mi da sjednem na avion i zavezem te za krevet😱😱
    Znam da ti je velika zelja pripremati za bebu jer sam i sama imala istu, to je prirodno,ali iskreno,napeglat ces se robice, zasigurno je bitnije da dospijes do sto visih tjedana. Ocito je da je tvoj cerviks jako osjetljiv i nakon tokolize i injekcija za sazrijevanje pluca ja bi eventualno micala ocima u krevetu i isla na wc. Moj nalaz je bio puno bolji od tvog pred mj i pol pa mi je bilo strogo zabranjeno peglanje,usisavanje i brisanje podova.
    Inace,dobro jutro svima,moja 2.5godisnja budilica me probudila u 5.30. Oh joy!☕☕☕☕☕ Ne znam da li da popijem kavu ili izlijem na glavu😂

🤣🤣🤣 Tocno tako... Goga nemoj da ti dodje grupa trudnica na vrata 🤨

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    06. Listopad 2019. 10:05

Hvala na odgovorima! 🤗
    Zelim svima ugodan ostatak vikenda 
    Mi cemo sredinom mjeseca u potraznju ladicara 🥰

Grizli
    06. Listopad 2019. 10:06

Ja ovo moram podjeliti s vama, jer vec 5 min od kd se mm vratio umirem od smijeha. Naravno njemu uopce nije jasno i ja nisam normalna... 
    Gospon je bio na jutarnjoj kavi sa 2 prijatelja u shopping centru i nakon kave su isli u c&a njih trojica. Uglavnom mm odabrao bodi za bebu. Po njegovom misljenju univerzalnu za oba spola, i prijatelji se slozili da je za oba spola, uopce nema sumnje da nije.
    Ja se skoro upisala, kad sam vidila kako su sva trojica mi dosla na vrata sretna s tim bodijem i uvjerenjem da je to univerzalna boja. Jos k tome oni vide i rozog da ima. 😂😂😂😂 

Sva sreca pa ja obozavam plavu i psice. Neki dan sam kupila bijeli bodi na plavo sivog psica pa je mm zakljucio da ce i ovo biti univerzalno kao i taj prvi na psica. 

samonezelje
    06. Listopad 2019. 10:24

Jutro cure. Iva i mi smo skuzili na sportskom da je otraga naguzvan krovic kad nije potegnut naprijed skroz, a najnizi polozaj ne klikne. Srednji i sjedeci kliknu, ali najdonji ne. Al sa tim sportskim se nismo puno zabavljali jer nam to treba zadnje tek..
    Moze neka fotka kak vam izgledaju sad te nategnute sipke u kosari, ak nije bed?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.