PREGLEDI
4.10.- kl1v
4.10.- C1M4
4.10.- BabyD
4.10.- njurko
7.10.- Zoe27
9.10.- Lobi
9.10.- Anna
10.10.- iva4
10.10.- RedFox
10.10.- PetraB
11.10.- Grizli
11.10.- Lavica27
14.10.- C1M4
14.10.- Lunica
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
17.10.- sofio9
18.10.- Lala27
21.10.- mikio
21.10.- Reserved123
22.10.- Simbalija
23.10.- Nita9999
23.10.- piba7
23.10.- annika
23.10.- Flower
24.10.- Thinkpink1
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
25.10.- DeeSB
28.10.- Sarita15
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
31.10.- Tockica37
31.10.- DeeDee
07.11.- Tonkica1
12.11.- MaRe
Losha ja sam isto stalno mjerila aparaticem i uvijek mi je oko 5,0 bio nataste, cak i do 5,2 i bas me zanimalo sto ce bit na ogtt. I na kraju mi je nalaz bio 4,9. A nisam varala s prehranom ni nista. Tak da sam ja zakljucila da aparatic pokazuje ipak malo vise vrijednosti. Ne mislim se sad zapustit i ubijat sa slatkim, al to mi je dokaz da je ipak sve ok i da mogu normalno jest. Odlucila si sad uzet par dana na go pauzu s provjeravanjem al nastavit cu sljedeci tj cisto zbog sebe
Evo cure i danasnje liste. Opet vas ima poprilicno ☺ sretnooo danas! 🌸
Nasty skuzih da nema ni tebe odavno. Jaaavi se!!! ☺ Nadam se da je sve u redu.
Ja budna od 5h bezveze, pa sam ljuta na sebe. Nece pa nece san na oci 😤😤😤
Jutro cure! Ja sam skuzila da nema ni BabyD ni Nasty,nadam se da je sve ok cure... 😘
Mrgud moj se javljao zadnja dva dana puno manje,cak sam palila baby watcher al i oni imaju dane kad su ljeniji i aktivniji. Opusti se, javit ce se sigurno!
K1lv majke mi ne znam ti prepisat nadimak😂 I ta zatezanja su normalna,za tvoje tjedne pogotovo. Vise odmora,magnezija i bit ce dobro!
Mi danas idemo u ikeu u nabavu svega i svacega za malu da malome mozemo prebacit kindac, prematalicu i ormar. Kad sam vec tamo odmah cu i rucnike za malog i sve ostalo uzet. I rucat Mikio jer zato se ide u ikeu😂😂😂😂
Cima ne bi ja cekala da se on zbudi, srusi nekaj slucajno kao 😂😂
Dobar tek ti zelim 😘
Ja sam si kupila 🥦 usput 🤪
Gledao me iz pekare tako milo da nisam mogla odoljeti 😂
Sad odmorko do 11 pa nazad u grad, a danas me prepone bas zatezu dosta. Sad vise neznam jesam popila sinoc mg il nisam, mozda sam fulala pa me zato i steze 🙄
Mene danas čeka 3D uzv, možda saznamo da li je curica ili dečko Čitav tjedan me brine samo da je sa bebom sve u redu, no tako mi je pred svaki pregled
Dobro jutro i sretno svima na pregledima!😊🖐
Evo i mene čeka jedan kad dođem k sebi! 🤞🏻
Jutro i sretno na pregledima!
Vidim teme su nam i dalje zatezanje pa prijavljujem da imam toga. I primjetila sam da kad zakasljem me zna bas strcnut sa lijeve strane kao da se neki misic ili zivac naglo nategne pa popusti. Beba jucer ludovala od kolicine secera koju sam dobila na ogtt tako da sam rekla mm da ne bude jela slatko nikad jer sam mislila da ce mi izbit organe.
Lavica nagovaram mm da idemo do Ikee samo zbog rucka 🤭. Kao samo da vidimo uzivo dal nam pasu sve te stvari koje planiramo kupiti.
Jutro cure! 🌸🌸
Sretno svima na pregledima, meni su sada ponovili krvne pretrage i urin. Ogt niko ni ne spominje za sad. Danas uvode terapiju Celestanom pa ćemo vidjeti šta će se dešavati dalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji