ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    04. Listopad 2019. 08:46

Goga kak se osjecas ovak? Jel te boli kaj?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lunica
    04. Listopad 2019. 08:58

Sretno danas na pregledima💕💕

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

samonezelje
    04. Listopad 2019. 09:04

Jutro svima! Sretno na pregledima i opcenito kroz dan.. Mi idemo do gina u 10 da vidimo kaj ce rec za taj treci secer nakon 2h koji mi je visi.. 😓 pa cu mu rec usput da me pocelo zatezat periodicki u struku s desne strane i za zgaravicu i da su mi noge nemirne jako kad recimo lezim na kaucu na boku, cisto da zna.
    Mi bumo valjda za vikend isli zamijenit kolica napokon ak se udostoje nazvat iz ducana, pa se nadam i nekom bonusu u Baby Landu za nadoknadu za dusevnu bol.. Planiram usput u c&a uzet jos malo robice, dekicu i u Magic Babyu kadicu i mislim da smo mi manje vise gotovi sa nabavkom esencija, osim higijenskih potrepstina za mene i bebu.

Omerta
    04. Listopad 2019. 09:15

Jutro  sretno danas svima!
    Mi cemo do Podobnika na onaj besplatni uzv sto su nudili povodom nekog tecaja. Napokon da i dragi bude prisutan na pregledu, nije bio otkad smo dosli iz Danske, a tad sam zadnji put dobila i slikicu, sa 9tj. Javim kako je bilo i sto smo sve saznali i dobili..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Gogaa_V
    04. Listopad 2019. 09:22

Točkica37

Goga kak se osjecas ovak? Jel te boli kaj?

Osjecam se super, nemam bolova i kontrakcija, bar ne da ih osjetim. Ponekad neko zatezanje dok odem do wc, ili pod tus jer lezim vec drugi tjedan pa sam se više sva ukocila .

MaRe
    04. Listopad 2019. 09:24

Dobro jutro i sretno svima danas :)
    Eto i ja prijavljujem bol i stezanje dolje prema kukovima al samo kad hodam i dizem se..vrijeme mi za magnezij...nije me dugo nista bolilo pa ga nisam ni pila xD
    Moj malac je jučer cijeli dan bio aktivan,ak je bilo par sati dok je miran..kažem dragom ako ovaj ovakav bude kad se rodi najee..ali smo 😂 Možda bude danas više spavao 😂 I eto sad ima dana kad dan i noć nešto mrda i ona dođe dan kad je mirniji pa se ti nemoj brinuti 😒Muke s njima a još se ni rodili nisu.
    Cima super da su ti dobre blazinice..mene bilo strah da neće biti bas neke jer su naspram ostalih prejeftine xD

Grizli
    04. Listopad 2019. 09:24

Smonezelje trebali bi da su fer dat ti neki popust dobar. Koju kadicu mislis uzet u Magic baby? Ja sam ih isto tamo gledala i nekoliko mi ih se svidja.
    Omerta nadam se da ces dobiti neku lijepu slikicu!
    Stigao moj ogtt nataste - 5.1, 60min - 7.9, 120min - 6.2. Moj aparatic mi pokazuje 0.2 manje sta je normalno kao odstupanje. Malo me samo muci taj prvi sta je opet granicni nadam se da mi nece zbog toga raditi frku da moram na profile. 

samojed
    04. Listopad 2019. 09:29

Jutroo, sretno danas na pregledima samonezelje sretno da ne bude nikakvih problema sa šećerom 
    Cima cestitam na deckicu i Omerta tebi na curici
    Ja jedva čekam svoj pregled nikako ga dočekati 😣 još 11 dana uhuuuu
    Goga sretno sa terapijom 😘😘😘

• Sarita15
    04. Listopad 2019. 09:36

Jutro cure uredne preglede vam zelim! 
    Taman gin jucer kaze da nek se pripremim na bolove i eto danas prepone toliko bole da idem ko penzic koji je stap zaboravio negdje ...a posla ko u prici..eh trudnoca 😂 
    Svima vam zelim lijep dan i lijep produzeni vikend pogotovo vama koje putujete ne odmore :) :) 

Red Fox
    04. Listopad 2019. 09:38

Dobro jutro svima 😊 cestitam na curicama, vidite kak su se pocele pokazivati. 
    Sretno svima na pregledima 😊 ja sam jucer dobila rezultate briseva i dalje imam klebsiellu, a sas jos i enterococcus. Moj doktor dolazi tek u ponedjeljak pa moram cekati do tad. Onda se mozda pridruzim opet ekipi u bolnici 😕
    Imam jedno pitanje ak koja od vas zna, ja nemrem nikak skuziti izdavanje nalaza za krvnu grupu u petrovoj 3. Dobila sam onaj papiris i na njemu su mi oznacili utorak da mogu podici nalaz, medutim ovaj utorak nisam mogla ici, jel mogu sad bilo koji dan doci ili? 🤦🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.