ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    04. Listopad 2019. 06:14

Dobro jutro! 
    Moj dan evo pocinje...al barem sam mirnije spavala nocas sad kada znam da malac raste i da je sve u redu. Sretna sam i sto sam dobila dopustenje da i dalje mogu bit aktivna kao i do sada...
    Ono sto me sinoc malo 😱 su moje cicke...krenem se poceskat i navirim se u grudnjak a ono curiii, grudnjak mokar. Pogledam drugu i ona curka al ne ko desna...to je bas bas curilo. Msm da mi nije sa curama ovako rano krenulo bas curiti, jel jos netko vec prokisnjava? 😬

C1M4
    04. Listopad 2019. 06:21

Jutro Angie, vidim ni ti ne spavas haha😛 ako te tjesi, ja vec 2 tjedan bas bas curim i nema naznaka da ce ikako stati haha, kupila sam one babylove uloske za grudnjak i sad je okej, to mi je jedna cura ovdje savjetovala😁

Angie1205
    04. Listopad 2019. 06:27

Cima, skola zove 😬 al sumnjam da bi nesto duze spavala i da ne moram ustat. Sad su do srijede slobodne i ne znam ko ce ih durat 4 dana doma 🙈
    Bas me sinoc to iznenadilo, do sad bi uvijek na bradavicama primjecivala samo onak skorene kuglice, valjda kak krene pa se posusi al sinoc je bas teklo 😂 I onak malo ide prozirno a malo bas zuto/bijelo. Valjda necu presusit do poroda 🤪

kl1v
    04. Listopad 2019. 06:34

Dobro jutro cure! Evo i nas. Meni jos ne curi 😡😢  Nije mi tako rano krenulo ni s curkom. Jucer me cijeli dan zatezao trbuh, dok sam u pokretu. Ono dok nesto radim.. Onda si legnem, popijem vode i on popusti. I tak non stop. Sreca pa nije bio nas red navozavanja ikud. Mozda nervoza pred pregled. Jel vas muci to zatezanje tak. Samo da me ne spici u bolnicu ili neko teze mirovanje..jer mi bas nista jos nismo pripremili. 
    Ljetos sam oprala madrac za kindac...imamo kindač, kolica i vrtic za kasnije od K. A ostalo niiiiista.. 
    Sve nesto stignemo a vec 277 tt

mrgud_zg
    04. Listopad 2019. 06:35

Jutro zene. Ja jucer i danas opet na sluzbenom putu. I danas kad bih mogla malo duze spavat opet nemrem 🙄 izludit cu. Prehlada jos uvijek ne popusta😫 nos kasalj bljak. 
    Brine me kaj zadnja 2 dana ful slabo osjecam bebaca, em sam cijeli dan u nekoj akciji a i ko da se slabije javlja. Najrade bi tu negdje u pripizdini gdje jesam otisla na hitnu 🙈 
    Ono sto me veseli je sto spajam produzeni vikend. I idemo mm i na more. Malo se maknut od obaveza i svega i odmaarat. Nadam se samo da vrijeme nece zeznut..
    Ugodan dan svima i sretno na pregledima 😉

kl1v
    04. Listopad 2019. 06:36

Hahahaa ne 277 neg 27tt🙈🙈

04. Listopad 2019. 06:44

Ja znam imat dan-dva bas jako stezanje i onda danima nista. Ja to nekako povezujem s probavom, ksd sam napuhana definitivno je jace. 
    Evo ja sam se zadnjih par dana prepala da imam gestacijski. Svako jutro od pocetka trudnoce mjerim i bilo je uvijek oko 4.4-4.8 max i to se poklapalo sa vrijednostima iz laba. U utorak uzmem novu kutijicu trakica i od onda mi ujutro secer 5.1-5.6. Ja se sva prepala, pazim jako sto jedem i ujutro opet 5.1. Ja reko nemoguce, mjerim tri puta za redom s tri trakice i dobim vrijednosti 5.6, 5.1 i 4.9. Reko koji je ovo klinac. Okrenem kutijicu od trakica i skuzim da vrijede do 10/19. Uzmem drugu koja vrijedi do 05/2020 i mjerim tri puta i sva tri puta vrijednost 4.8. Ocito trakice dugo stoje pa su off. Sad vise ne vjerujem tim aparaticima 😡

04. Listopad 2019. 06:45

mrgud ja kad sam bila prrhladena nisam skoro uopce bebu osjetila 

C1M4
    04. Listopad 2019. 06:46

Angie ja sam od 4 budna jer sam gladna i cekam mm-a da se digne da me vozi u megic na dorucak😂 zelja mi je tolika za njim da ne mogu ni spavati😂 a i u 8:45 imam opet pregled, ali kod svoje gin pa ni to ne mogu docekati haha😅 tako je i kod mene, samo curi, ne daj boze da sjednem bez grudnjaka i bez majice sve mi curi dole po nogama i po podu😅 i isto je tako neke prozirne ili bjelkaste boje, kod mene nije bas previse zuto pa ne znam jel to lose🤔

C1M4
    04. Listopad 2019. 06:49

kl1v

Dobro jutro cure! Evo i nas. Meni jos ne curi 😡😢 Nije mi tako rano krenulo ni s curkom. Jucer me cijeli dan zatezao trbuh, dok sam u pokretu. Ono dok nesto radim.. Onda si legnem, popijem vode i on popusti. I tak non stop. Sreca pa nije bio nas red navozavanja ikud. Mozda nervoza pred pregled. Jel vas muci to zatezanje tak. Samo da me ne spici u bolnicu ili neko teze mirovanje..jer mi bas nista jos nismo pripremili.
    Ljetos sam oprala madrac za kindac…imamo kindač, kolica i vrtic za kasnije od K. A ostalo niiiiista..
    Sve nesto stignemo a vec 277 tt

Ja kad sam odlucila spremati stan, mene isto uhvatilo zatezanje i bolovi u trbuhu, bas kao da malac ne zeli da ga pospremim😂 na 3 dana se to razvuklo jer nisam mogla od bolova i nakon ta 3 dana proslo to zatezanje i bolovi, jucer ne pregledu bilo sve okej😊
    Mrgud mozda si jednostavno bila taman fokusirana na nesto drugo pa si manje primijetila bebu tada, ne znam.. meni se to isto zna desiti😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.