Mene trnci u sakama i bolovi u rukana, nogama obavezno cope ako i samo jedan dan preskocim magnezij. Zasad dok ga redovito pijem je sve ok.
Eleonore i ja sam se dosad udebljala malo vise od planiranog, 10 kg punih 🙈😂
Iva mi planiramo kroz vikend u istru, tj. dragi ima sl. put a ja cu se prikrpat😃nasli prekrasan, a jeftin apartman s pogledom na more, 3 nocenja za samo 700kn. Bas se veselim😊
I cestitke curama na urednim pregledima i bebolinacima koji lijepo rastu💪🤗
Vecer cure..ima li koja od vas pritisak skroz visoko da beba stisce u zeludac? Imam osjecaj ko da mu je glava gore visoko bas ono tvrdo bude..i to mi bas smeta ..veceras sam sve ispovracala.. Ne znam kako bi to objasnila..bas kao da je visoko.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Vecer cure..ima li koja od vas pritisak skroz visoko da beba stisce u zeludac? Imam osjecaj ko da mu je glava gore visoko bas ono tvrdo bude..i to mi bas smeta ..veceras sam sve ispovracala.. Ne znam kako bi to objasnila..bas kao da je visoko.
Ja imam nekad takav osjecaj, ko da se beba digne skroz visoko i stvara pritisak na zeludac, tak da na trenutke ne mogu normalno prodisati.. A ima jos do kraja😁
Eleonoris sad tek skuzila da si i pisala o povisenom seceru😬uhh taj trudnicki mozak🙄
Cima Ivagin mi danas rekla da mogu ocekivati ta trnjenja koja vi opisujete i da je to normalno jer cirkulacija u trudnoci radi drukcije i dok mi spavamo sve je fokusirano na to da je beba opskrbljena nasi ekstremiteti vise manje zato trnu sake a kako trudnoca odmice svega je vise jer tezina bebe posteljice plodne vode sve to utjece na nase ligamente zivce zile itd…
Nisam osjetila trnce, ali aplikacija pregnancy + je imala članak da može doći do toga u trudnoći, pisalo je carpal tunnel syndrome in pregnancy, ako je to to o čemu pričate.
https://www.babycentre.co.uk/a549291/carpal-tunnel-syndrome-in-pregnancy-natural-remedies evo prvo što izbaci kad guglam, zvuči mi kao to o čemu pričate
Prema pricama mojih frendica kad su bile trudne cini mi se da su ti trnci česti. Ja ih za sad ne osjecam ali sam imala pred par godina s njima problema zbog loseg jastuka i stresa. Ja zadnjih par dana bas cudno hodam,bole me prepone pa se gegam 😂 Veli mi jucer frendica- sad ti se napokon vidi trbuh a meni se vec mjesecima cini velik🙄
Cima Ivagin mi danas rekla da mogu ocekivati ta trnjenja koja vi opisujete i da je to normalno jer cirkulacija u trudnoci radi drukcije i dok mi spavamo sve je fokusirano na to da je beba opskrbljena nasi ekstremiteti vise manje zato trnu sake a kako trudnoca odmice svega je vise jer tezina bebe posteljice plodne vode sve to utjece na nase ligamente zivce zile itd…
Nisam osjetila trnce, ali aplikacija pregnancy + je imala članak da može doći do toga u trudnoći, pisalo je carpal tunnel syndrome in pregnancy, ako je to to o čemu pričate.
Da samo sto carpalni tunel jos i boli uz trnce dosta je neugodno..ali ne mora se to svima desit ti trnci to je do cirkulacije tokom spavanja u trudnoci. Proc ce ko i sve
Hvala vam na odgovorima😁 svakako cu pokusati sa nekim vjezbicama za cirkulaciju koje smijem u trudnoci ili promijeniti prehranu jer je dosta neugodno i bas se prepadnem kad me probude ti trnci😤
Sortiraj odgovore
Najstariji