Cure, danas sam bas pohvalila tetu u Petrovoj da nisam ni osjetila ubod, reko jesu to neke tanke igle, pa kao veli takve uvijek imaju. Nemam nit podljeva nit nista... ALI, otkad sam dosla doma cijeli dan me boli ruka i onako osjetljiva ma dodir cak i sama koža, pogotovo oko uboda.. fakat ne kuzim.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mene zanima isto to za trnce u rukama, uvijek kad spavam prode me ti trnci u dlanovima pa ne znam jel to normalno? Prvo sam mislila reko mozda sam ih zalezala ili nesto, ali to bude svaku vecer tako i recimo spavam samo na lijevom boku tako da je desna ruka slobodna, a opet idu trnci i kroz nju.. Secer mi je prije 2mj. bio 5.3 na taste, a doma mi je normalan dosad🙄
Vidim da ste pisale o tecajevima. Mi cemo na tecaj pocetkom 11. mjeseca u Vinogradsku😁 Tako ce mi bit nekako najlakse jer cu moci jos sjediti haha, a i tu su mi okej ti tjedni da zapamtim nesto do poroda😅 Tamo traje tecaj 5 dana, od 18-20h, samo ne znam kako cu izdrzati jer mi se stalno piski😂
Pozdrav cure,evo ja vas i dalje povremeno citam.Cestitam svima na urednim pregledima a svima koji imaju nekih problema u trudnoci zelim brzi oporavak i puno srece!
Mene zanima nesto,u 22+3.tjednu sam bila na pregledu.Prosli tjedan.Moja mrvica je malo veca i ima 600 grama.Meni je dosao nalaz glukoze i bio je 9,9..ginekologica kaze da cemo vidjet sta dalje.Ja previse jedem i debljam se a trbuh je kao da sam spremna za rodiliste.Prije tjedan dana pocela mi je trnut ruka i naotice..zanima me dali zna netko sta je to? Dali je normalno? Skroz sam zaboravila pitati doktoricu a iduci pregled mi je 25.
I kako dalje tece proces kad se ima secer??
Hvala☺
Na tašte ti je 9.9 ili ogtt?
Pa nazvala sam da pitam za nalaz pa je rekla da nije bas ok da je toliki i da cemo vidit sta dalje..
Zbunjena sam😂
Da li si samo vadila krv ujutrio na taste ili si pila onu tekucinu pa ti je nakon nje toiki secer?
Prvo sam vadila nataste ..dobila ono za popit i onda opet vadila.
Brine me sto sam zvala da pitam kakav je nalaz i rekla je da nije bas sjajan i da je visok.Pa sad mislim kako god okrenes da nije dobar posto ona tako kaze?😂😕😨..mislim,prepostavljam da hoce rec da imam secer..posto mi zeli objasnit sta dalje..ili?
Trebala bi djetu dobit neku..posto je vidla da se debljam i beba je veca.
Sada uopce ne razumijem sta mi ona zeli rec..
Eleonoris u kojem si tjednu? Pa koliko je beba veća? Što ti je rekla? Moja šogi je odmah u startu bila dobila 6kila, a do kraja preko 20 kila ali nije bilo nikakvih drama, nije čak bila na strogoj dijeti, samo joj je preporučeno što izbaciti iz prehrane..
[/url
Eleonoris vjerojatno imas gestacijski dijabetes. Nije ništa strašno ako kreneš držat dijetu... sve će biti ok. Imaš po netu dijete ali će te i doktorica uputit. Da je toliko hitno i loše odmah bi dobila uputnicu za dijabetologa. Do kontrole izbaci sve slatkiše, sokove, bijelo brašno (tjesteninu i sl.) i kruh te jedi više manjih obroka. Sko si dobila puno kg takav režim ti sigurno neće škoditi. Imas i temu o gd ovdje na forumu.
Cima Iva gin mi danas rekla da mogu ocekivati ta trnjenja koja vi opisujete i da je to normalno jer cirkulacija u trudnoci radi drukcije i dok mi spavamo sve je fokusirano na to da je beba opskrbljena nasi ekstremiteti vise manje zato trnu sake a kako trudnoca odmice svega je vise jer tezina bebe posteljice plodne vode sve to utjece na nase ligamente zivce zile itd...
Hvala svima na odgovoru.
Bit ce sve to dobro,znam da nije strasan gestacijski dijabetes ali opet bi voljela kad bi mi ginekologica objasnjavala kad dode do takvih stvari sta treba dalje.
Ne zelim sama donosit zakljucke i odluke da nedaj boze nesto bude.Ali definitivno cu izbacit sada sve sto si mi LoSa84 rekla..☺
Hvala jos jednom..laku noc vam zelim.
Sortiraj odgovore
Najstariji