ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Henky
    03. Listopad 2019. 19:05

Evo i nas danas s anomaly-a. Beba je u savršenom redu, jako aktivna, mjere točno po tjednima ali cerviks opasno skraćen. Sada je 22mm. Sutra ujutro moram u bolnicu na briseve, ctg i ne znam koje još pretrage i onda će viditi šta dalje. Samo se nadam da me neće zadržati u bolnici i ako moram mirovati da to može biti doma 

• Tonkica1
    03. Listopad 2019. 19:13

Angelly

Grizliza sad su mi kolica super, lagana i kad skuzis sve zapravo dost jednostavna a i ne cine mi se glomazna kad se sklope pa mogu fino u gepek.
    E da vas pitam, za Merkur muzu ne treba potvrda s tecaja?

Merkur ne trazi, samo ono sterilno odijelo treba imati

Eleonoris
    03. Listopad 2019. 19:24

Pozdrav cure,evo ja vas i dalje povremeno citam.Cestitam svima na urednim pregledima a svima koji imaju nekih problema u trudnoci zelim brzi oporavak i puno srece!
    Mene zanima nesto,u  22+3.tjednu sam bila na pregledu.Prosli tjedan.Moja mrvica je malo veca i ima 600 grama.Meni je dosao nalaz glukoze i bio je 9,9..ginekologica kaze da cemo vidjet sta dalje.Ja previse jedem i debljam se a trbuh je kao da sam spremna za rodiliste.Prije tjedan dana pocela mi je trnut ruka i naotice..zanima me dali zna netko sta je to? Dali je normalno? Skroz sam zaboravila pitati doktoricu a iduci pregled mi je 25.
    I kako dalje tece proces kad se ima secer??
    Hvala☺

lorija
    03. Listopad 2019. 19:29

Hej cure cestitke na urednim pregledima i naprednim bebicama.
    Omerta cestitke na !!! 
    Henky drzim fige da te ne zadrze u bolnici al ako bas moras nek bude tako za dobrobit tebe i bebe. Sretno sutra na pregledu!!!
    Evo ja se nabubala palacinaka s nutellom,bas sam pretjerala sad 🙈🙈🙈
    Netko je pitao cini mi se Iva gdje pobjeci s muzem,evo mi odlucili sutra na izletic u ZOO pa nek samo proba kisa padati . 😁

Gogaa_V
    03. Listopad 2019. 19:32

Henky

Evo i nas danas s anomaly-a. Beba je u savršenom redu, jako aktivna, mjere točno po tjednima ali cerviks opasno skraćen. Sada je 22mm. Sutra ujutro moram u bolnicu na briseve, ctg i ne znam koje još pretrage i onda će viditi šta dalje. Samo se nadam da me neće zadržati u bolnici i ako moram mirovati da to može biti doma

Henky ja sam zadržana  zbog ck 2.50 cm, a više  sam malo tjedana od tebe  trudna i zadrzali su me odmah da uz njihovu pomoc doguram do sigurnih  sedmica po njima 24 plus gdje mogu uraditi sve da beba zovibi bude zdrava, iako je pozeljno do bar 27 kod prijevremnog p. Na terapiji sam za sprijecavanje kontrakcija, otvaranja itd. Plus strogo lezanje samo do toaleta i nazad. Vjerujem da će sve biti ok kod tebe, i meni je nezgodno u bolnici ali sad sam im zahvalana jer će me ispratiti  da dodjem  u sigurne tjedne i dalje koliko god budem mogla. Nemoj se buniti protiv bolnice jer je to bolje za bebu, a i ti ces biti mirnija pod nadzorom i terapijom. 
    Ostale  cure  cestitam na urednim  pregledima  i zdravim i naprednim  bebama! ❤⚘

Točkica37
    03. Listopad 2019. 19:39

Eleonoris

Pozdrav cure,evo ja vas i dalje povremeno citam.Cestitam svima na urednim pregledima a svima koji imaju nekih problema u trudnoci zelim brzi oporavak i puno srece!
    Mene zanima nesto,u 22+3.tjednu sam bila na pregledu.Prosli tjedan.Moja mrvica je malo veca i ima 600 grama.Meni je dosao nalaz glukoze i bio je 9,9..ginekologica kaze da cemo vidjet sta dalje.Ja previse jedem i debljam se a trbuh je kao da sam spremna za rodiliste.Prije tjedan dana pocela mi je trnut ruka i naotice..zanima me dali zna netko sta je to? Dali je normalno? Skroz sam zaboravila pitati doktoricu a iduci pregled mi je 25.
    Hvala☺

Na tašte ti je 9.9 ili ogtt?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

MaRe
    03. Listopad 2019. 19:49

Čestitke svima danas na pregledima i velikim bebačima :D Čestitke Omerta na curici..krenule su cure s pojačanjem 
    Henky kao što Goga kaže, bolje i da si u bolnici dok se stanje ne poboljša jer tam je sigurno da ćeš 100% mirovati. 
    Ovo za hranu...ja baš i ne gledam pretjerano na to šta je "zdravo" ili ne...jedem šta mi se jede...sve po malo i mješovito. Dosad nisam slatko al sad sam počela i na to ću samo pripazit da se ne bi krenula debljati al da ću sad se odupirati nečem što mi se baš jede noop  Bitno je samo ne pretjerivati. 

Eleonoris
    03. Listopad 2019. 19:50

Točkica37

Eleonoris

Mene zanima nesto,u 22+3.tjednu sam bila na pregledu.Prosli tjedan.Moja mrvica je malo veca i ima 600 grama.Meni je dosao nalaz glukoze i bio je 9,9..ginekologica kaze da cemo vidjet sta dalje.Ja previse jedem i debljam se a trbuh je kao da sam spremna za rodiliste.Prije tjedan dana pocela mi je trnut ruka i naotice..zanima me dali zna netko sta je to? Dali je normalno? Skroz sam zaboravila pitati doktoricu a iduci pregled mi je 25.
    Hvala☺

Pa nazvala sam da pitam za nalaz pa je rekla da nije bas ok da je toliki i da cemo vidit sta dalje..
    Zbunjena sam😂

kl1v
    03. Listopad 2019. 20:03

Eleonoris ako imas e gradjani, mozes vidjeti cijeli nalaz. Ako ti je dugo cejati do datuma pregleda, mozda mozes otici pa zamoliti dr da ti objasni ili barem svog dr opce prakse. A mozes i ovdje napisati cijeli nalaz. Ima dosta cure koje se kuze pa ti mogu reci konkretnije o nalazu i vrijednostima. Barem ces donekle ako ne i potpuno znati na cemu si. Sretno!! 

Točkica37
    03. Listopad 2019. 20:03

Eleonoris

Točkica37

Eleonoris

Hvala☺

Pa nazvala sam da pitam za nalaz pa je rekla da nije bas ok da je toliki i da cemo vidit sta dalje..
    Zbunjena sam😂

Da li si samo vadila krv ujutrio na taste  ili si pila onu tekucinu pa ti je nakon nje toiki secer?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.