ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Juno
    03. Listopad 2019. 16:44

Evo i mene s pregleda. Prije izašla van nego ušla.Pogledao mi samo zadnji nalaz od prije tjedan dana iz bolničke ambulante kad sam nosile vrijednosti tlaka i šećera, napisao mi uputnicu za profile u bolnici i recepte za lijekove i veli sretno i doviđenja. Pitam kad da slijedeći put dođem, veli čujemo se kad izađete iz bolnice pa se dogovorimo. Izašla van ko pokisla kokoš. Srećom da curku svakodnevno i puno osjećam, jako je živahna.
    Prijavljujem i raznorazna probadanja i jaču povremenu bol u pubičnoj kosti,ali zna  da je to normalno i to ga nisam ništa ni pitala jer više saznam od vas nego nekad od njega

• Zoe27
    03. Listopad 2019. 17:06

DeeSB

Hej cure….cestitam na dobrim pregledim, nek se nastavi tako! I dobrodosle nove cure! 🤗
    Ja slijedeci tj isto ponavljam KKS….i naravno OGTT…valjda me nece poslati na profil. Dr. mi stalno govori kao sve super ali pazi na kilazu, na +9 sam sada. Iako nemam pojma gdje su te kg otisle, ja ih ne vidim 😂 a i kad sam isla vidjeti u polikliniku za 4D mjerka me sestra sto tamo radi i pita jel to 20. tj pa mi odmah bilo lakse 😂😂
    I prijavljujem slijedeci pregled 25.10. 😀
    I sredinom mj idem na tecaj, kod nas traje 2 tj - 3 dana po 2 sata.

I mi smo se prijavili na taj, no kako moram mirovati mislim da ce mm ici sam.. Ovo trajanje sto si napisala mi nije jasno- nama su rekli da traje 2 tjedna svaki dan po 2 sata. Eventualno ako neki predavac ne uspije doci da onda bude krace

DeeDee
    03. Listopad 2019. 17:36

Evo i ja gotova..
    Dobila 2kg od prošlog pregleda, znači od početka trudnoće sam na +1kg. I gin i ja zadovoljni 😄
    Cerviks nije komentirao duljinu, samo rekao uredno i da sam zatvorena. Dosta me bolio vaginalni. Aha i piskila sam pa je testirao na nemam pojma šta, ugl. sve uredno. Za iscjedak je rekao da je uobičajeno i da nemam nikakvih gljivica ni ostalih zala. :)
    Bebulja ima 667g i sve mjere su kako trebaju bit. Za tjedan dana moram kompletnu krvnu sliku, glukozu, željezo i urinokulturu i ogtt. I super mi je šta ne moram na polikliniku nego tu u lokalni dom zdravlja. Idući pregled 31.10.

[/url

DeeDee
    03. Listopad 2019. 17:45

I ono što osjetim nisu noge nego rukice, okrenula se skroz od prošlog puta, nekako poprijeko je al glavica je malo niže. Smiješno mi je to dijete ful 😂
    Al kako ima dosta loš uzv danas sam jedva kuzila sta je sta jer je pupcana vrpca bacala sjenu. I slika je bezveze, al neka sam ja nju čula i vidjela i sad sam mirna ❤
    Aha, za probadanja, povremene bolove i to mi je rekao "Cekaj, cekaj, jos nije ni počelo" 😅😅

[/url

DeeSB
    03. Listopad 2019. 17:50

Zoe27

DeeSB

Hej cure….cestitam na dobrim pregledim, nek se nastavi tako! I dobrodosle nove cure! 🤗
    Ja slijedeci tj isto ponavljam KKS….i naravno OGTT…valjda me nece poslati na profil. Dr. mi stalno govori kao sve super ali pazi na kilazu, na +9 sam sada. Iako nemam pojma gdje su te kg otisle, ja ih ne vidim 😂 a i kad sam isla vidjeti u polikliniku za 4D mjerka me sestra sto tamo radi i pita jel to 20. tj pa mi odmah bilo lakse 😂😂

I mi smo se prijavili na taj, no kako moram mirovati mislim da ce mm ici sam.. Ovo trajanje sto si napisala mi nije jasno- nama su rekli da traje 2 tjedna svaki dan po 2 sata. Eventualno ako neki predavac ne uspije doci da onda bude krace

Hmm...eto sad nisam sigurna 🤔 Ja sam skuzila da bude sri, cet i pet ali dogovarala sam to u trgovini sa patronaznom pa moguce da nisam bas dobro pohvatala...jos mi bilo cudno sto je mi je rekla da ce vjerovatno poceti 14.10. a to je pon 😂 Iako bi mi bilo bolje 3 dana u tj nego 5 😀

L 💛

• Zoe27
    03. Listopad 2019. 17:59

DeeSB

Zoe27

DeeSB

Hmm…eto sad nisam sigurna 🤔 Ja sam skuzila da bude sri, cet i pet ali dogovarala sam to u trgovini sa patronaznom pa moguce da nisam bas dobro pohvatala…jos mi bilo cudno sto je mi je rekla da ce vjerovatno poceti 14.10. a to je pon 😂 Iako bi mi bilo bolje 3 dana u tj nego 5 😀

Mi smo zvali tu sestru Anku koja organizira tecaj pa je ovako rekla.. Iako i meni bi bilo bolje da je 6 dana a ne 10 😂😂 pogotovo sto se mm opire kad je saznao da necu moci s njim pa mi ga je malo i zao 😂 a dobro, na pola ce moci otici sa dobije potvrdu 🙈 cisto nek ju imamo iako tko zna sto ce biti s tim pratnjama kada budemo isli na porod. Sada su zabranjene zbog ospica, tada ce vjerovatno zbog gripe zabraniti 😂

DeeSB
    03. Listopad 2019. 18:09

Ja jos nisam ni sigurna dal zelim da mm ide samnom....malo je panicar pa se bojim da ce me samo stresirati 😂 Al bolje da imamo taj papir za svaki slucaj pa sta bude. 😀

L 💛

Angelly
    03. Listopad 2019. 18:53

Grizli za sad su mi kolica super, lagana i kad skuzis sve zapravo dost jednostavna a i ne cine mi se glomazna kad se sklope pa mogu fino u gepek. 
    E da vas pitam, za Merkur muzu ne treba potvrda s tecaja?

Lunica
    03. Listopad 2019. 18:54

Je to pravilo svugdje da u sezoni gripe ne smijemo imati pratnju u rodilistu?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Zoe27
    03. Listopad 2019. 19:02

Nije pravilo, ali u vecini rodilista koliko znam kada je epidemija gripe na vrhuncu zabrane posjete i pratnje na porodu. Kod nas je od 6 mjeseca jos uvijek zabrana zbog ospica, valjda ce ju uskoro ukinuti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.