ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    02. Listopad 2019. 05:50

Ja imam duge nokte al prirodne i ne mislim ih kratit jedino ako vidim da ne ide , a što se tiče depilacije bila sam jednom na brazilki i nikad više oči su mi ispale svaka čast onima koji to mogu izdržat jadna žena namučila se samnom ma grozota

02. Listopad 2019. 06:18

Jutro! Noktice morate imati na porodu bez obojenog pokrova (gela ili sl.) zbog medicinskih razloga, a ne jer sestre ne bi voljele takve nokte. Grizli  je objasnila razlog. Tako da ni jedna bolnica to ne preporuca. Sve ostalo, ekstenzije, trajna sminka i sl su dopustene. Ja imam neke masne nokte i gel mi dobro drzi nekih 5 dana (probala kod nekoliko razlicitih) i onda primjetim pukotinu koja mi ide na zivce pa sam odustala od njih. Sad mi od prenatala rastu debeli i lijepi prirodni nokti pa mi trajni lak dovoljan 😊
    Depilaciju izdrzim samo u prvom dijelu ciklusa jer sam u drugom jako osjetljiva pa sad u trudnoci niti ne pokusavam. Ne znam sta cu za porod 🤔 mozda ce me morat cerupat tamo sa tupom britvicom 🤭 U SAD-u nije potrebno da budes obrijan za porod.

lorija
    02. Listopad 2019. 07:23

PREGLEDI

2.10- Annika
    2.10.- valentina
    2.10.- Flower
    2.10.- MaRe
    3.10.- Sarita15
    3.10.- Juno
    3.10.- DeeDee
    3.10.- Nasty
    3.10.- Omerta
    3.10.- Angie123
    3.10.- C1M4
    4.10.- kl1v
    4.10.- C1M4
    4.10.- BabyD
    4.10.- njurko
    7.10.- Zoe27
    9.10.- Lobi
    9.10.- Anna
    10.10.- iva4
    10.10.- RedFox
    10.10.- PetraB
    11.10.- Grizli
    11.10.- Lavica27
    14.10.- C1M4
    14.10.- Lunica
    15.10.- Samojed
    15.10.- lorija
    15.10.- mustra
    17.10.- sofio9
    18.10.- Lala27
    21.10.- mikio
    22.10.- Simbalija
    24.10.- Thinkpink1
    25.10.- Damnarexx
    25.10.- PetraB
    29.10.- mrgud_zg
    30.10.- Dalindas
    30.10.- mala.le.90
    31.10.- Tockica37
    07.11.- Tonkica1

Grizli
    02. Listopad 2019. 07:24

Juuutro svima! Sretno na pregledima i dobar ostatak dana nam zelim. 
    Ja se spremam na prvo od pet vadjenja krvi u ova 2 dana. Jeeee 😒! 
    Za depilaciju voskom ja bi zenama dogla spomenik koje to mogu. Znaci nesto prestrasno. Kod mene je opcija samo iskljucivo brijanje i tog se i sad pridrzavam. Jos mogu sama a kad ne bude islo uskocit ce mm. Imam tako svijetle i tanke dlake da dok ne narastu konkretno se niti ne primjete. 

Lavica27
    02. Listopad 2019. 07:27

Jutro cure... ne opterećujte se brijanjem pred porod,tolko nebitno u cijeloj priči. Ja sam bila zadržana u bolnici,obrijala se svojom britivicom noć prije indukcije al me sestra dodatno prije klistira,doslovce nikakav big deal.

lorija
    02. Listopad 2019. 07:34

Jutrooo cure. Sretno na pregledima!
    Kod mene je od danas produzeni vikend 😁 bas se veselim nekom izleticu,nadam se da nam ga ova kisa nece pokvarit ovih 5 dana. 
    Sto se tice depiliranja,u prosloj i u ovoj trudnoci to obavljam sama s britvicom na dodir. Muz tu uleti na kraju kao provjera. ☺

Točkica37
    02. Listopad 2019. 07:36

Sretno danas 🐞

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Nita9999
    02. Listopad 2019. 07:50

Dobro jutro, cure. Sretno svima na pregledima.

Ja sam svoje obavila, prvo u bolnici na veliki uzv gdje je bila prilicno cudna doktorica; na pitanje jel sve u redu-koliko mogu vidjeti, je... niti osmijeha ni nista i beba opet nije htjela pokazati spol... zatim jucer kod soc.gin. sam bila i kad je cula koja je doktorica bila, mrsk joj pao na oci... ugl, navodno nije uopce zainteresirana i humana. tako da se moja dr "naljutila" na nju kako mora biti detaljna, stajat iza svake svoje rijeci itd i uz to me odvela na uzv jer je nju zanimalo zasto se opet ne vidi spol😀 
    ugl, beba prekrizila noge i ne dozivljala nas... ali nakon maltretiranja i neodustajanja, na sekundu je pokazala da je curica i sve je u redu, srceko sam cula jer jos udarce ne osjetim i stvarno imam super dr.
    Lorija sljedeći pregled je 23.10.  i dan prije idem na Ogtt.
    Sto se depilacije tice, idem na vosak vec vise od 10 godina i uz to epilator koristim i stvarno nista ne boli, ali prekjucer mi nije tako bilo, postala sam osjetljiva u trudnoci, tako da vi koje planirate prvi put sad ici, prvo probajte na manjem dijelu koze

• njurko
    02. Listopad 2019. 07:52

Sretno curke! Jutro!🙋🏻‍♀️

C1M4
    02. Listopad 2019. 07:54

Jutro cure, sretno na pregledima i cestitke na jos jednoj curki!😁😁😍
    Ja ne mogu nikako docekati svoj anomaly sutra.. Ne znam jel zbog traume od zadnjeg anomalyja ili zbog uzbudenja jer cu napokon vidjeti malca😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.