Ja imam duge nokte al prirodne i ne mislim ih kratit jedino ako vidim da ne ide , a što se tiče depilacije bila sam jednom na brazilki i nikad više oči su mi ispale svaka čast onima koji to mogu izdržat jadna žena namučila se samnom ma grozota
Jutro! Noktice morate imati na porodu bez obojenog pokrova (gela ili sl.) zbog medicinskih razloga, a ne jer sestre ne bi voljele takve nokte. Grizli je objasnila razlog. Tako da ni jedna bolnica to ne preporuca. Sve ostalo, ekstenzije, trajna sminka i sl su dopustene. Ja imam neke masne nokte i gel mi dobro drzi nekih 5 dana (probala kod nekoliko razlicitih) i onda primjetim pukotinu koja mi ide na zivce pa sam odustala od njih. Sad mi od prenatala rastu debeli i lijepi prirodni nokti pa mi trajni lak dovoljan 😊
Depilaciju izdrzim samo u prvom dijelu ciklusa jer sam u drugom jako osjetljiva pa sad u trudnoci niti ne pokusavam. Ne znam sta cu za porod 🤔 mozda ce me morat cerupat tamo sa tupom britvicom 🤭 U SAD-u nije potrebno da budes obrijan za porod.
PREGLEDI
2.10- Annika
2.10.- valentina
2.10.- Flower
2.10.- MaRe
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
3.10.- Nasty
3.10.- Omerta
3.10.- Angie123
3.10.- C1M4
4.10.- kl1v
4.10.- C1M4
4.10.- BabyD
4.10.- njurko
7.10.- Zoe27
9.10.- Lobi
9.10.- Anna
10.10.- iva4
10.10.- RedFox
10.10.- PetraB
11.10.- Grizli
11.10.- Lavica27
14.10.- C1M4
14.10.- Lunica
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
17.10.- sofio9
18.10.- Lala27
21.10.- mikio
22.10.- Simbalija
24.10.- Thinkpink1
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
31.10.- Tockica37
07.11.- Tonkica1
Juuutro svima! Sretno na pregledima i dobar ostatak dana nam zelim.
Ja se spremam na prvo od pet vadjenja krvi u ova 2 dana. Jeeee 😒!
Za depilaciju voskom ja bi zenama dogla spomenik koje to mogu. Znaci nesto prestrasno. Kod mene je opcija samo iskljucivo brijanje i tog se i sad pridrzavam. Jos mogu sama a kad ne bude islo uskocit ce mm. Imam tako svijetle i tanke dlake da dok ne narastu konkretno se niti ne primjete.
Jutro cure... ne opterećujte se brijanjem pred porod,tolko nebitno u cijeloj priči. Ja sam bila zadržana u bolnici,obrijala se svojom britivicom noć prije indukcije al me sestra dodatno prije klistira,doslovce nikakav big deal.
Jutrooo cure. Sretno na pregledima!
Kod mene je od danas produzeni vikend 😁 bas se veselim nekom izleticu,nadam se da nam ga ova kisa nece pokvarit ovih 5 dana.
Sto se tice depiliranja,u prosloj i u ovoj trudnoci to obavljam sama s britvicom na dodir. Muz tu uleti na kraju kao provjera. ☺
Dobro jutro, cure. Sretno svima na pregledima.
Ja sam svoje obavila, prvo u bolnici na veliki uzv gdje je bila prilicno cudna doktorica; na pitanje jel sve u redu-koliko mogu vidjeti, je... niti osmijeha ni nista i beba opet nije htjela pokazati spol... zatim jucer kod soc.gin. sam bila i kad je cula koja je doktorica bila, mrsk joj pao na oci... ugl, navodno nije uopce zainteresirana i humana. tako da se moja dr "naljutila" na nju kako mora biti detaljna, stajat iza svake svoje rijeci itd i uz to me odvela na uzv jer je nju zanimalo zasto se opet ne vidi spol😀
ugl, beba prekrizila noge i ne dozivljala nas... ali nakon maltretiranja i neodustajanja, na sekundu je pokazala da je curica i sve je u redu, srceko sam cula jer jos udarce ne osjetim i stvarno imam super dr.
Lorija sljedeći pregled je 23.10. i dan prije idem na Ogtt.
Sto se depilacije tice, idem na vosak vec vise od 10 godina i uz to epilator koristim i stvarno nista ne boli, ali prekjucer mi nije tako bilo, postala sam osjetljiva u trudnoci, tako da vi koje planirate prvi put sad ici, prvo probajte na manjem dijelu koze
Jutro cure, sretno na pregledima i cestitke na jos jednoj curki!😁😁😍
Ja ne mogu nikako docekati svoj anomaly sutra.. Ne znam jel zbog traume od zadnjeg anomalyja ili zbog uzbudenja jer cu napokon vidjeti malca😇
Sortiraj odgovore
Najstariji