ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    01. Listopad 2019. 22:31

Većinom inzistiraju da su čisti bez laka nokti na nogama i rukama,ali npr kad sam završila na kiretazi počele su mi seat sestre jer sam imala trajni lak na noktima,al u 7 navečer sam saznala da je bebi prestalo kucati srce a drugo jutro sam bila na kiretazi,ne znam kad bi ga stigla skinuti prije...
    Naravno ako se možete pripremiti,skinite ga za porod. Mislim da nokat mora biti čist zbog one stipaljke što stavljaju za ocitavanje vitalnih funkcija i  u slucaju komplikacija mislim da se mijenja boja noktiju kod unutarnjeg krvarenja ili tako nešto...
    Cima drago mi je da je prošla bol...! 
    Omerta Ja bas nisam shvatila... curi ti kolostrum ali još uvijek dojis? Nisam baš povezala..

Anchy_001
    01. Listopad 2019. 22:36

Lala27 termin mi je 17.12. 😊
    samonezelje mi smo spol saznali u 27.tjednu kad smo otisli na 4d.. prije toga su mi moja i ginekolog na Sv.Duhu kad sam radila anomaly rekli da je vjerojatno curka al da nije 100% mi smo mislili pa dobro, 2 doktora su rekli, valjda je.. i onda odemo na 4d i kaze frajer, ovo vam je 150% decko taak da, definitivno odi da pogledaju i bebu jel sve oke i ak te spol zanima 😊 reko mi je mm poslije pregleda, si vidla, platis 500 kn i odma znas i spol i beba se okrene kak treba (pregled prije je bio na zadak) 😂
    Laku noc sviimaa 😊😊

Damnarexx 🌺
    01. Listopad 2019. 22:37

Julie

damnarexx

Ja imam gel i ekstenzije na trepavicama. Gel cu jos jednom ovaj mjesec napraviti, pa iduci skinuti da mi se oporave/prodisu…najradje nebi, al jebiga.
    Al cim rodim, evo me! Bas je zahvalan, jednom mjesecno napravis i nemas brige…uvijek uredno, uvijek nalakirano..a kad se beba rodi, neka mi kutove malo izbrusi i nema grebanja
    Cula sam da neke bolnice dopustaju? Ja mislim ici rodit na Merkur, za sada :)

A ekstenzije na trepkama je super stvar, odlicno izgledas kad si bez sminke, kad se probudis ujutro…ma top!
    Al i to idem skidat kroz 15tak dana…
    Najvise sam odustala od toga jer nije preporucljivo lezati dugo na ledjima iza 20tt. Ja sam tamo oko 1h, pa eto…

Malo upadam sa jesenskih, samo sam htjela reci da sam rodila na Merkuru prije dva tjedna i preporučeno mi je da skidam trajni lak. Zato sam ja za porod frusko oprala kosu i ispeglala i nabacila self tanning 😂🙈
    10 dana nakon poroda sam otišla u salon i ponovo napravila trajni lak jer godinama radim i ne mogu zamisliti vise svoje ruke tj nokte da budu prirodni.

Hvala ti na uputstvu ☺️ kakvo ti je bilo iskustvo tamo? 
    Znam kako ti je, tako cu i ja vjerojatno 😂😂
    Ne mogu ni ja imat svoje nokte prirodne..ciste..ruzni su mi😟 a valjda i navika.

Damnarexx 🌺
    01. Listopad 2019. 22:41

piba7

Julie

damnarexx

Ja imam gel i ekstenzije na trepavicama. Gel cu jos jednom ovaj mjesec napraviti, pa iduci skinuti da mi se oporave/prodisu…najradje nebi, al jebiga.
    Al cim rodim, evo me! Bas je zahvalan, jednom mjesecno napravis i nemas brige…uvijek uredno, uvijek nalakirano..a kad se beba rodi, neka mi kutove malo izbrusi i nema grebanja
    Cula sam da neke bolnice dopustaju? Ja mislim ici rodit na Merkur, za sada :)

A ekstenzije na trepkama je super stvar, odlicno izgledas kad si bez sminke, kad se probudis ujutro…ma top!
    Al i to idem skidat kroz 15tak dana…
    Najvise sam odustala od toga jer nije preporucljivo lezati dugo na ledjima iza 20tt. Ja sam tamo oko 1h, pa eto…

Malo upadam sa jesenskih, samo sam htjela reci da sam rodila na Merkuru prije dva tjedna i preporučeno mi je da skidam trajni lak. Zato sam ja za porod frusko oprala kosu i ispeglala i nabacila self tanning 😂🙈
    10 dana nakon poroda sam otišla u salon i ponovo napravila trajni lak jer godinama radim i ne mogu zamisliti vise svoje ruke tj nokte da budu prirodni.

Ja sam na Merkuru na kontroli u TA dobila desetominutno pranje od sestre zbog trajnog laka u 20tt. Tako da ne bi preporučila da dođete na porod s bojom na noktima 😁
    Ja ću isto još ovaj mjesec staviti pa skinuti onda do iza poroda.

Joj, pa nisi na porod dosla sa trajnim lakom.. pa da je frka🧐 
    U trudnoci svatko odlucuje za sebe, oce li imat trajni lak/gel ili prirodne 🙂 nigdje nije dokazano da uzasno steti bebi. Svakodnevno udisemo smog, dim, itd.
    Najbolje zatvoriti se u stan i cekat porod pod staklenim zvonom😅

Lunica
    01. Listopad 2019. 22:51

jeste li cule da se povlace neki.lijekovi za zgaravicu? pa eto pripazite koje kupujete i pikete  jer su eto stetni..
    joj nisam stigla citati..sad cu zaostatke...odmarajte i odspavajte dobro😴😴

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    01. Listopad 2019. 22:52

*pijete

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    01. Listopad 2019. 22:54

Vezano za lak na noktima, meni je dlanove i nokte gledala i hematologica i fetalna kad sam u 9tt bila na pregledu. Receno mi je da bolje da ne stavljam lak ako bas mi nije nuzno jer u slucaju bilo kakvih krvarenja, pa cak i problema s jetrom na noktima vide prve promjene, takodjer kod nedostatka nekih minerala. Uglavnom kao najbolje da ne postoji nikakav lak jer nikad ne znas kad mozes zavrsiti u bolnici. Ja ni inace nisam neki fan lakirnja nokti tako da meni to uopce nije teško palo. Iskreno ja se uvijek divim zenama koje imaju strpljena sjediti po sat vremena i vise da im netko nalicka nokte. To je lijepo vidit al ja sam prekomotna za to.
    Apropo robe mi jos neznamo spol, a ja danas uredno kupila plavu maju na psica. I kazem muzu joj premusko izgleda, samo me poslao ispred ogledala da se pogeldam - sva obucena u istu tu boju, samo na maji neki medo. Tako da ko bude curka kod nas definitivno ce imati i plave robe. 

ivikii
    01. Listopad 2019. 22:55

Piba bas mi je drago da je na kraju sve ok❤
    Ena fino odmori i drzim 🤞 da sve bude dobro 

Aa noktici. Ja sam dugo imala duge gelirane i prije dva tjedna sam ih skratila i stavila trajni. Sad cu jos jednom stavit trajni i to je to do poroda . A nakon poroda mislim da cu nakon 1-2 mj ponovno vratit trajni na kratke. Svakako ih sama radim pa mogu kad hocu😂  

• mustra
    01. Listopad 2019. 22:57

Ajme, ja o noktima nisam ni razmisljala..imam svoje prirodne, ali duze...i 90% vremena nalakirane..na nogama imam trajni lak, al to znam da moram skinuti..nisam ni razmisljala da bi ih kao trebala skratiti..a sto se tice depilacije, idem cca svaka dva i pol mjeseca na vosak i sve mi skida..i tako vec 10 godina, dodem tamo, traje ma 10 min i mirna duze vrijeme! Meni je to odlicno, a valjda kako dugo idem, tako i imam samo par dlaka...planiram i prije poroda otici, da mi nista u bolnici ne briju i slicnoo..

• AnnA
    01. Listopad 2019. 23:59

Joj cure i ja razmisljam da odem negdje na depilaciju ali iskreno sram me je jer sam to uvijek sredjivala sama secernom pastom. Vecinom bikini a ostalo trimerom a nekad sve secernom pastom. Za sad mislim otici samo na bikini al pred porod sve da me ne moraju oni tamo sa ziletom. I nisam jedna od tih sretnica da se prorijedilo hahha
    Opcenito sam dlakava. I ruke depiliram. Ajme jadno to nase dijete. I mm je dlakav. Znaci malac siroti mora biti dlakav
    Netko je spominjao rozu boju. Iskreno ja za malog imam nekoliko stvari rozaste boje i boje breskve. Bilo u kauflandu za par kuna. I bilo mi glupo to ne uzet. A i malo me zivciraju ti stereotipi rozo plavo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.