ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Listopad 2019. 20:37

MaRe i ja nekad mislim cemu toliko gledanja na uzv... samo se panike stvaraju oko mozda nepotrebnih detalja

• piba7
    01. Listopad 2019. 20:37

Evo i mene konačno s pregleda. Nakon jučerašnjeg ne baš bajnog  nalaza urina, danas je urinokultura stigla sterilna.  Ali piše da imam nešto leukocita  i pozitivnu leukocitnu  esterazu. Doktor kaže da je to sve ok ako je UK sterilna. Za bolove u leđima i trbuhu  kaže da se jednostavno sve širi i da će me samo sve  više sve boliti. 
    Za manji trbuscic je isto rekao kao da ne moramo brinuti,  da sam ja sitna i da ne mogu onda očekivati gigantsko  dijete.  Kontrola za 3 tjedna pa ćemo pratiti mjere, bitno je samo da se i dalje sve nastavi razvijati svojim tokom. 
    Na 4d nismo uspjeli ništa vidjeti - prošli put je držala obje noge na licu,  danas ruke. Jednostavno se ne želi pokazati :)

MaRe
    01. Listopad 2019. 20:41

Blago tebi Iva ja ga ko Angie ne vidim 😂 I sad cekam da dragi dođe doma da vidi bolje kakvo je stanje i jel treba šta popravit 😂😂 
    Joj mene strah vage..nisam se vagala od 04.08. tko zna kakvo je sad stanje xD

PetraB
    01. Listopad 2019. 21:14

Helou cure....sto se tice noktiju, nas su u petrovoj upozorili pred kraj na pregledu na odjelu da eventualno mozemo imati proziran lak, nikako gel ili lak kroz koji ne mogu vidjeti boju...ubite me ne znam cega je to prvi znak kad ti poplavi ispod nokta... 
    Sto se duzine tice, ja sam godinama gelirala i kad je frendica rodila stalno sam bila s bebacicom s geliranim noktima i rekla sam da cu i ja cim rodim (tada ja taman ostala trudna) vratit se na gel...i onda sam ju slucajno ogrebla jedan dan...isuse i boze, srce mi je puklo tak da sam tek kad je mali navrsio godinu i pol isla na gel ponovno... I onda sam ostala trudna 🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    01. Listopad 2019. 22:06

Ena nadam se da ce se iz terapiju sve smirit i biti sve u redu. Drzim fige za petak da sve bude super!
    Cima hm bitno da je bolje, neka se vise ne ponavlja ta bol da te niti ne prastrasi ovako.
    Iva hehehehe baku sluzi vid znaci! 

Damnarexx 🌺
    01. Listopad 2019. 22:19

Ja imam gel i ekstenzije na trepavicama. Gel cu jos jednom ovaj mjesec napraviti, pa iduci skinuti da mi se oporave/prodisu...najradje nebi, al jebiga.
    Al cim rodim, evo me! Bas je zahvalan, jednom mjesecno napravis i nemas brige...uvijek uredno, uvijek nalakirano..a kad se beba rodi, neka mi kutove malo izbrusi i nema grebanja
    Cula sam da neke bolnice dopustaju? Ja mislim ici rodit na Merkur, za sada :)

A ekstenzije na trepkama je super stvar, odlicno izgledas kad si bez sminke, kad se probudis ujutro...ma top!
    Al i to idem skidat kroz 15tak dana...
    Najvise sam odustala od toga jer nije preporucljivo lezati dugo na ledjima iza 20tt. Ja sam tamo oko 1h, pa eto...

mrgud_zg
    01. Listopad 2019. 22:23

Kad smo kod odvratnih tema, ja tolko kasljem i kisem i pusem nos zadnjih par dana da mi par kapi mokrace pobjegne jer se sva zgrcim. I boli me trbuh na sve strane. I onda mi naravno prode onaj strah da to nije plodova voda. 😬 a nemam pregled jos mjesec dana. 
    A sutra moram na ogtt. A procitala sam da i od viroze moze bit povisen secer.. a nemam vremena vise cekat
    Fakat me ne ide zadnjih tjedana 😫😫🤬🥴

• valentina
    01. Listopad 2019. 22:24

Vecer cure, 
    Meni bas bil danas bas nekako danas naporan i cendrav dan.. Valjda nervoza pred pregled sutra, a i dragi mi sutra ima rockas pa skakanje oko poklona, barem neke sitnice.. Mislila sam sloziti kolac al pop mi jednostavno bilo prekratko, pa sam uzela samo gotovu cokoladnu tortu. 
    Slazem se sa vasim misljenjima da nam ne treba dizati spomenik jer rađamo djecu, borimo se s trudnocom i svim hormonima, ali da mogu barem biti uz nas i kasnije u svemu ravnopravno sudjelovati, to definitivno. Jer niko od nas dvoje ne zivi u hotelu i nije posluga drugome. I da potrebno je posvecivati barem malo paznje i vremena bez obzira koliko posla i djece imali, jer roditeljstvo je jedan odnos a odnos između supruznika drugo. Tesko je uvijek balansirati al ak ima volje nađe se vremena.
    Ja na depilaciju odem jednom mjesecno, mjesec i pol i to secernom pastom. Prirodna je skroz i ne boli jako pa sam mirna barem od tih dlaka😁. Nokte kratim vec neko vrijeme da se priviknem zbog bebe jer mi lakse s kratkima. 
    Zelim vam svima laku i ugodnu noc, da lijepo spavate i nemate nikakve tegobe😘

Julie
    01. Listopad 2019. 22:25

damnarexx

Ja imam gel i ekstenzije na trepavicama. Gel cu jos jednom ovaj mjesec napraviti, pa iduci skinuti da mi se oporave/prodisu…najradje nebi, al jebiga.
    Al cim rodim, evo me! Bas je zahvalan, jednom mjesecno napravis i nemas brige…uvijek uredno, uvijek nalakirano..a kad se beba rodi, neka mi kutove malo izbrusi i nema grebanja

A ekstenzije na trepkama je super stvar, odlicno izgledas kad si bez sminke, kad se probudis ujutro…ma top!
    Al i to idem skidat kroz 15tak dana…
    Najvise sam odustala od toga jer nije preporucljivo lezati dugo na ledjima iza 20tt. Ja sam tamo oko 1h, pa eto…

Malo upadam sa jesenskih, samo sam htjela reci da sam rodila na Merkuru prije dva tjedna i preporučeno mi je da skidam trajni lak. Zato sam ja za porod frusko oprala kosu i ispeglala i nabacila self tanning 😂🙈
    10 dana nakon poroda sam otišla u salon i ponovo napravila trajni lak jer godinama radim i ne mogu zamisliti vise svoje ruke tj nokte da budu prirodni.

• piba7
    01. Listopad 2019. 22:31

Julie

damnarexx

Ja imam gel i ekstenzije na trepavicama. Gel cu jos jednom ovaj mjesec napraviti, pa iduci skinuti da mi se oporave/prodisu…najradje nebi, al jebiga.
    Al cim rodim, evo me! Bas je zahvalan, jednom mjesecno napravis i nemas brige…uvijek uredno, uvijek nalakirano..a kad se beba rodi, neka mi kutove malo izbrusi i nema grebanja

A ekstenzije na trepkama je super stvar, odlicno izgledas kad si bez sminke, kad se probudis ujutro…ma top!
    Al i to idem skidat kroz 15tak dana…
    Najvise sam odustala od toga jer nije preporucljivo lezati dugo na ledjima iza 20tt. Ja sam tamo oko 1h, pa eto…

Malo upadam sa jesenskih, samo sam htjela reci da sam rodila na Merkuru prije dva tjedna i preporučeno mi je da skidam trajni lak. Zato sam ja za porod frusko oprala kosu i ispeglala i nabacila self tanning 😂🙈
    10 dana nakon poroda sam otišla u salon i ponovo napravila trajni lak jer godinama radim i ne mogu zamisliti vise svoje ruke tj nokte da budu prirodni.

Ja sam na Merkuru  na kontroli u TA dobila desetominutno pranje od sestre zbog trajnog laka u 20tt. Tako da ne bi preporučila da dođete na porod s bojom  na noktima 😁
    Ja ću isto još ovaj mjesec staviti pa skinuti onda do iza poroda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.