ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    27. Rujan 2019. 11:22

Angie1205

Cimakolko ja znam racunaju ti po iznosu na listi a ne po ugovoru, to najbolje da jos pitas kad budes sve to predavala.
    DeedeeL mi je bila na platnenim zbog dermatitisa a ona ti je u pelenama bila do skoro 4-e godine, sad si zamisli kolko je masina oprano kod mene 😂
    Msm da sa malcem necemo na PP, nemam neke volje, osim ako i braco ne bude osjetljiv na sve moguce umj.materijale kao L 🙈
    Kad sam pocinjala sa PP nisam imala pojma o pojmu al brzo se uhodas. Dok je bila full mala sam ju motala u tetre, zakopcala bi sa snappy kopcom i gore cover. To nam je jos bilo naaaaj. A za ove MPP neces znat nista dok ne isprobas sve moguce modele. Svaka sivalica ima svoj kroj pelena pa i covera. Meni su najbolji coveri bili Rodini sa drukerima, opcenito ti je moj savjet da izbjegavas cicke i na pelenama i na coverima, brzo se istrose i ne drze.
    Ajme jesam se razvezala 😂 Uglavnom ne kupuj sve od jedne sivalice ili proizvodjaca, najbolje isprobat, ak ne pase uvijek mozes u grupi MPP nac nekog kome bas ta pase pa se mjenjate i sl. Sretno 😉

Tako nekako i planiram. Hvala 💗

[/url

27. Rujan 2019. 11:36

iva4

Losa ista takva potvrda je i kod mene bila sta sam im predala i samo su rekli da ce gledat satnicu od fiksnog dijela… tako da neznam 😕 trebala bi se jos negdje raspitat jer ipak bi porodiljni trebao biti veci za ove komplikacije znam da nemogu dobit vise od onih 4200 pa se nisam bas ni zanimala za to

Ne znam onda... ja sam shvatila da sve ulazi...npr. i ugovoriodijelu i sl. Meni isto za mirovanje nije bilo bitno no za porodiljni cu se raspitat jermi je dosta razlika

C1M4
    27. Rujan 2019. 11:39

Iva jesu ti onda gledali tu satnicu koja pise na tom papiru kao i meni npr 25 netto ili neku drugu? Nisam shvatila..

annika
    27. Rujan 2019. 11:43

DeeDee

Meni su savrseni talijanski Biolu. A cjenovno malo prihvatljiviji od perota i ecovera

gdje kupiš?

[iimg]

lorija
    27. Rujan 2019. 11:47

Ooo curee hvala vam!! Sve sam zapisala jer inace ne pamtim. 😊
    Nikad nisam te probala. Uvijek sam samo mjenjala persile. Lijepo mirisu ali kratko traje.
    Isprobat cu bas mozda bas vi koristite neki lijepi prozracni koji srecem na ljudima a ne mogu ga prepoznati nikako 😁 
    Goga nisam ti vjesta s filmovima,to mm gleda dok ja zaspem pored 😁

DeeDee
    27. Rujan 2019. 11:49

Annika ja sam iz Rijeke pa u trgovini Špajza. Ali mislim da sam viđala online na nekom web shopu, probaj izguglat malo

[/url

Lavica27
    27. Rujan 2019. 12:32

Iva,što ti piše na papiru kolika ti je bruto i neto satnica? Ako ti po mjesecu piše npr neto isplata 8100kn onda ti nemaju što ne uzimati. To sto ti piše na prosjeku place ti neće mijenjati za otvaranje porodiljnog...

C1M4
    27. Rujan 2019. 12:32

iva4

Da gledali su satnicu sa tog papira bonus mi nisu uzeli u obzir… njega su odma ignorirali, ali sad cu se kod par ljudi raspitat jer mi nema smisla to ako sam zaradila te novce da mi se ne isplacuje po tom nego samo satnicu gledaju

Meni je to placa sa bonusom koja mi je isplacena na racun, ovo gdje pise isplacena placa po 4000 i nesto tisuce to je sve za bonusom samo nigdje ne pise da je to sa bonusom, to je sve ukupno i gleda se ta netto satnica koja pise na tom papiru, ja sad zvala HZZO i pitala i kaze kao da oni to ne provjeravaju na osnovu cega je tolika placa dobivena vec oni samo rade racunicu po toj satnici koja pise i kaze ako je tolika placa, a nigdje na tom papiru nije navedeno da je to sa bonusom da super onda😊 recimo ne znam jel vidis ovo prvo, 4527,49😊 meni je placa za taj mjesec bila 3000+1527,49kn i meni to sve zajedno pise jer mi je toliko uplaceno na racun

C1M4
    27. Rujan 2019. 12:37

Nazalost ne znam kako je tebi navedeno na tom papiru pa ti ne mogu reci vise.. Ali znaci bitno je da ti isplate naknadu na osnovu te satnice koja pise na papiru pod netto😊

C1M4
    27. Rujan 2019. 12:43

I ako imate info, znaci od 01.-04.09. mi placu firma daje, a od 05.-30.09. HZZO jer mi se od tada pise bolovanje, znaci placa od firme ce mi sjesti kao i inace, a ova naknada sta ide od 05.09. ce mi sjesti onda kada sjedaju komolikacije?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.