Jutro! Sretno danas 🍀🍀🍀🍀
DV91 dobrodosla! Nadam se da ce biti sve u redu, preporučam mirovanje i obavezno da vidis za svojim gin sto dalje...

Dobro jutro i sretno danas te da vam bude bolji dan :)
I ja sam se prebacila na te gel kapsule i odlicne su mi..koje god sam kupila su mi dobre jer nemam mehaničara pa mi je roba bez masnih mrlja 😁 Ovo dobro opere..a omeksivac isto stalno mijenjam,dosadi mi brzo miris...odlicna mi žuta Teta Violeta i sad vec par mjeseci koristim neki ljubičasti s zutim cvjetovima Ornel...prefin mi je i dugo bude na robi.

Evo koliko sam izgubljena kad vec trci put tipkam 🤦🏻♀️
Lunica a zakaj nisi kod endokrinologa za to? Oprosti ak si negdje napisala pa sam propustila. Jer ne kuzim kak ti je ginic sam mogao terapiju prepisat 🤷♀️. Ja bi se na tvom mjestu javila endokrinologu za to. Meni je u pocetku bio tsh 4,5 pa je do poroda pao na 1,75 al morala sam stalno kontrolirati, bez obzira sto je s vremenom bio "normalan". Sada pak sam u hipertireozi (tsh je manji od 0.0083) i tu nema terapije vec samo pracenje, za sada, svaka 4 tjedna vadjenje krvi i kod endokrinologa.

url=https://lilypie.com][/url
Lunica a zakaj nisi kod endokrinologa za to? Oprosti ak si negdje napisala pa sam propustila. Jer ne kuzim kak ti je ginic sam mogao terapiju prepisat 🤷♀️. Ja bi se na tvom mjestu javila endokrinologu za to. Meni je u pocetku bio tsh 4,5 pa je do poroda pao na 1,75 al morala sam stalno kontrolirati, bez obzira sto je s vremenom bio "normalan". Sada pak sam u hipertireozi (tsh je manji od 0.0083) i tu nema terapije vec samo pracenje, za sada, svaka 4 tjedna vadjenje krvi i kod endokrinologa.
Ginic mi je rekao da ne moram kod endokrinologa😕
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Dobro jutro ekipa 😘
Eto bas kad ja ne navijem alarm mom, dragom se iz nekog razloga mob ugasi usred noci i njegov alarm se ne oglasi...sad je bilo drz ne daj, kasnit ce al kaj sad. Nije ni prvi ni zadnji da mu se desi 😕
Sad evo moje prase i ja kafenisemo i razmisljamo kaj cemo klopat, curke jos spavaju, a onda poslije krece urnebes 😬
I hvala svima na komplimentima...neki mi ne bi dali ni punoljetnost, osobito kad spojis izgled i povremenu ludost 😂
Lavice ti bi mene kakti postarala jel? 🤪
Kad sam bila trudna sa E, mm bio nesto bezvoljan i odem ja do duckasa i njemu usput po cigarete. Pita mene teta na tisku imam li ja 18? 🙄
Samo sam se odmakla i pokazala busu i pitala dal joj treba i osobna, zena pocrvenila i dala mi pljuge odmah 😂😂😂
Goga drz nam se, cuvaj, pazi i mazi busicu i sve ce bit u najboljem redu 🥰

Hm... Pa stvarno ne znam kaj da ti velim. Mozda zato jer je pod kontrolom tsh 🤔... Al cek ti to sama kontroliras i prilagodis terapiju... Mozda da pitas dr opce prakse da ti da uputnicu za endokrinologa, ipak ces biti mirnija

url=https://lilypie.com][/url
Hm… Pa stvarno ne znam kaj da ti velim. Mozda zato jer je pod kontrolom tsh 🤔… Al cek ti to sama kontroliras i prilagodis terapiju… Mozda da pitas dr opce prakse da ti da uputnicu za endokrinologa, ipak ces biti mirnija
On mi prilagođava terapiju.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica meni je prvi put bio povisen TSH i od tada svaka 3-4tj dolazim na Vuk Vrhovac vaditi krv pa za tjedan dana na pregled(uputnice mi daje moja doktorica opce prakse) i tako ce biti do kraja.
Srecom, bez terapije sam taman sada cekam da vidimo nalaz kakav je.
A popodne idemo vidjeti bebusku, javim se nakon
Sretno cure na pregledima, da nam se javite sa ljepim vijestima.
Lorija pogledaj odnosno, pomirisi ako ti odgovara tekuci prasak, ili omeksivac od Frosch. Dugo koristim jer radi posao, ves bude baš mekan, nema naporan miris, nego onako baš nježan, prozracan i dugo mi ostaje na odjeći, a i eko su prouzvodi. Ako ti se svidi mozes kasnije koristit i za bebine stvari.

jutro svima.
Lorija, ja ću ti isto preporučiti eko proizvode i baš kao što je Goga napisala Frosch marka je isprobana i meni odlična. Trudim se ne daviti ljude svojom eko politikom ali evo kad već pitaš
ja sam jučer prvi put popila magnezij. nosila povrće u kašeti s tržnice, izgleda ipak preteško pa me prepone počele zatezati
sretno na pregledima

[iimg]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji