Lunica meni je prvi put bio povisen TSH i od tada svaka 3-4tj dolazim na Vuk Vrhovac vaditi krv pa za tjedan dana na pregled(uputnice mi daje moja doktorica opce prakse) i tako ce biti do kraja.
Srecom, bez terapije sam taman sada cekam da vidimo nalaz kakav je.
A popodne idemo vidjeti bebusku, javim se nakon
Sretno cure na pregledima, da nam se javite sa ljepim vijestima.
Lorija pogledaj odnosno, pomirisi ako ti odgovara tekuci prasak, ili omeksivac od Frosch. Dugo koristim jer radi posao, ves bude baš mekan, nema naporan miris, nego onako baš nježan, prozracan i dugo mi ostaje na odjeći, a i eko su prouzvodi. Ako ti se svidi mozes kasnije koristit i za bebine stvari.
jutro svima.
Lorija, ja ću ti isto preporučiti eko proizvode i baš kao što je Goga napisala Frosch marka je isprobana i meni odlična. Trudim se ne daviti ljude svojom eko politikom ali evo kad već pitaš
ja sam jučer prvi put popila magnezij. nosila povrće u kašeti s tržnice, izgleda ipak preteško pa me prepone počele zatezati
sretno na pregledima
[iimg]
Angie komad i pol 😊❤
Ne želiš znat kako sam te ja vizualizirala, ništa loše, samo imam bujnu maštu haha, jos jedna super stvar kod foruma mi je baš to 😂
Goga mislila sam na tebe cijelu noć, nisam baš od Boga i molitvi al šaljem najpozitivnije vibre 💗
Jednostavno mora izaći na dobro s toliko pozitivnih želja i molitvi oko tebe ❤
[/url
Dv91 moras pitat svog ginekologa jel to nesto opasno ili ne... nitko ti ovdje ne moze odgovoriti.
Sta se stitnjace tice na prvom mjerenju mi je bilo 2.5 i odmah sam dobila uputnicu za endokrinologa koji mi je rekao da je ok no da svaka dva mjeseca prekontroliram. Kako mi je do sad bilo dobro rekla mi je da vise ne moram tamo dolazit. No svakako mi ginekolog nista vezano uz to ne govori vec je to posao endokinologa.
Jucer sam u Kauflandu gledala putni krevetic za 250 kn i cini mi se ok, no nisam ga uzela jer je tezio 10.5 kg pa mi je to bilo previse za dizat u kolica pa u auto. Mora ici muz ili tata sa mnom da to prebace 😊 Zakljucila sam da bi mi bio idealan za dnevnu sobu posto smo u kuci i soba je gore pa da bude kroz dan dolje sa mnom.
Jutro svima! Sretno na preglesima 4-vorkama!
Lorija kako imam osjetljivu kozu ja uvijek biram deterdzent iskljucivo woolite sareno ili crno, a omeksivac silanovi mi jedini ne izazivaju osipe i najcesce sam na onom od lavande ili sensitive. Kao zamjenu mogu eventualno coccolino sensitive. Svi mi imaju blage mirise osim te lavande. Sad jedino ne znam dal ove sensitiv omelrivace mogu i za bebu koristiti jer na oba su nacrtane bebe ili da ipak kupim nesto pametnije?
Iva nadam se da je sve ok i da je to samo do sirenja.
Mene nocas ubise kukovi, nikako se namjestiti. Zaspala tek oko 6 kad se mm dignuo pa njegov poplon smotala izmedju nogu. Mislim da je vrijeme za Pericu.
Grizli mislim da to sve ovisi od bebe do bebe, znam da moja mama uvijek priča da sam ja dobivala stravične osipe od Coccolina koji se kao reklamira za djecu.. Ja cu pokusati naći neku alternativu zdraviju
[/url
Hej cure...ja ko zombi,mala noćas temp dobila😓 Lorija,ja sam koristila Frosch detr.i omekšivač!
A daj ne zezaj Petra! Ja sam vikala za onom curicom koja je isprobavala baš sve po ducanu😂
Cure pogledajte na webu od baby centra imaju popuste povodom rodjendna,preeeeslatkih odjelca!
Dobro jutro cure 😊 ja malo zaostajem pa nisam bas sve uspjela zapamtiti, oprostite ak sam preskocila koju.
Angie prekrasne ste i imas stvarno predivne curice, mozea biti ponosna.
Gogga drzi se i kad god ti je dosadno pisi nam, samo miruj i bit ce to sve ok. Sad kad sam bila zadnje u bolnicu bilo je bas puno cura sa slicnim slucajem ko i ti i sve su dosle do sigurnih tjedana. Nadam se da ti je cimerica bolja sad 🤭
Iva mene isto nesto zna zatezati u donjem dijelu trbuha, par dana pa prestane pa onda opet. Ak se ne nastavi, mislim da se to rastezu misici i ligamenti. Jedino ako nije bas jaka bol, meni je vise nelagodno. A ovaj mali me uredno udara u mjehur da sve zvijezde vidim 🤦🏼♀️
Sto se tice praskova, ja sam zadovoljna sa persil praskom sensitive megapearls, al tog ima samo u mulleru za kupiti. A omeksivac znam mijenjati cesto, i nama znam uzeti silan sensitive pa kad dode beba onda cu samo taj koristiti. I nije mi los iz mullera softlan za bebe. Inace sam ja bas freak za omeksivace 🤦🏼♀️ kad god idemo u shoping muz me jedva odvuce od police s omeksivcima i jos onda i on mora snjofati 😂 pa se ljutim kad kaze da vise ne zna kak koji mirisi 😂
Ja sam obavila ogtt, sve je super, nataste mi je secer 4,1 bio 😂 pregled mi je 10.10. zaboravila sam prijaviti.
Tsh kontroliram svakih mjesec dana kod endorinologa, al ja inace imam hipotireozu pa sam pod kontrolom i prije trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji