ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    27. Rujan 2019. 14:58

LoSa84

Ne moze posteljica uzorkovat grceve… Piba meni se nesto slicno dogodilo dva puta u razmaku od 3 tjedna no ja sam primjetila da mi se trbuh stvrđava češce kad imam problema s probavom. Jednom sam popila sktivni ugljen i smirilo se. I kad ne pijem vode mi bude tako. Ginekolog mi je rekao da povecam dozu utrogestana ako se to događa ali da nije normalno da je cesto.

Dr.je tocno sa sondom bila na djelu gdje me bolilo od grceva i pokazivala smjestaj kako je postelica tik uz samo usce i kako se pomice prema gore te uzrokuje te simptome koje sam imala.

Juno
    27. Rujan 2019. 15:02

Meni su nažalost u prosjek plaće zadnjih 6 mjeseci ušle i dvije minijaturne isplate kad sam bila na komplikacijama u 1. i 2. mjesecu, odnosno radila sam par dana početkom 1. mjeseca, otišla na komplikacije, imala spontani i vratila se zadnjih par dana u 2. mjesecu. I zbog toga će mi porodiljni prvih 6 mjeseci biti manji za više od 2.000 kn

27. Rujan 2019. 15:17

Juno

Meni su nažalost u prosjek plaće zadnjih 6 mjeseci ušle i dvije minijaturne isplate kad sam bila na komplikacijama u 1. i 2. mjesecu, odnosno radila sam par dana početkom 1. mjeseca, otišla na komplikacije, imala spontani i vratila se zadnjih par dana u 2. mjesecu. I zbog toga će mi porodiljni prvih 6 mjeseci biti manji za više od 2.000 kn

Da ja sam isto u 5 i 6 mjesecu bila par dana na komplikacijama pa ce mi to smanjit prosjek. No nisam zeljela dalje bit na komplikacijama jer mi je mjesecno to puno manje nego placa. 

Lavica27
    27. Rujan 2019. 15:20

Juno

Juno to su te tvoji u racunovodstvu zeznuli. Jer ja sam bila u 1.mjesecu zbog spontanog 2-3tj na komplikacijama. I kad je bilo nešto da ću u 6.mj otvarati komplikacije zbog krvarenja zvala sam ih i rekli su da hzzo traži moju satnicu rada a to nije satnica umanjena za bolovanje i da oni to tako salju(realnu).

C1M4
    27. Rujan 2019. 15:26

Njurko tako je, do ljudi je koji rade u toj firmi i to je zalosno sto nekome uzimas njegov zaradeni novac samo ne znam sta dobije time hah.. 
    I takva zdravica puno znaci🍻😄🙋
    A to za porodiljni, taj prosjek place je kao i ovaj sada ili kako se to gleda? Takoder, jesu li isti uvjeti za porodiljnu naknadu i za zaposlene i za nezaposlene? Gleda li se isto? Posto ja tada vide necu biti zaposlena..

Angie1205
    27. Rujan 2019. 15:30

Cima cestitam na odlasku iz firme!! 🎉🥂🎊🎈
    Svuda te hoce preveslat, to su strahote, osobito one koji su zaposleni na ugovor. 👿
    Cure koje ste na selu...kak stojite s komarcima?? Dakle kod mene ih nema tolko puno al ovi koji dolete zderu samo mene 😕
    Em mi je ovako koza suha i ispucala jos se ja sva poderem i iscoham i sad su mi noge ko da sa tigrovima spavam 🙄
    Namazem se al nema tu pomoci, inace me nisu tak njupali al sad sam im valjda sladja ovako okrugla 😂

• piba7
    27. Rujan 2019. 15:33

iva4

Piba nebi kurila vatru ali ja bi otisla na hitnu jer to se meni desilo i pocela sam se otvarat… bol sa leda pa prema dole i tako drzi pa pusti… ja sam tad imala prave kontrakcije i sve dalje znas kako je zavrsilo… bolje provjerit pa da nije nista da su bh nego ko ja cekat zadnji tren😕 oprosti sta sam ti to tako napisala ali nebi htjela da se ista takvog nekom desi pa bolje provjeri na hitnoj ako ti se ponovi takva bol i probadanje iz leda prema dole

Znam, toga me i strah. Ako se ponovo javi, otici cu svakako odmah na hitnu.

C1M4
    27. Rujan 2019. 15:36

Piba svakako se javi ako se nastavi, sto je sigurno, sigurno je🤗
    Angie draga hvala najljepsa😁
    I da, nasla sam ovo za porodiljni za nezaposlene majke haha tak da zanemarite ono.. Dakle pise da imas pravo na naknadu 70% od proracunske osnovice, tocnije 2328kn, to je netto i to znaci da cu toliko dobivati svaki mjesec ili?🤔 Nije mi jasna bas recenica, ne znam koji mi je danas😂

Točkica37
    27. Rujan 2019. 15:38

Da da 2300 je za nezaposlene. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    27. Rujan 2019. 15:48

iva4

Piba nebi kurila vatru ali ja bi otisla na hitnu jer to se meni desilo i pocela sam se otvarat… bol sa leda pa prema dole i tako drzi pa pusti… ja sam tad imala prave kontrakcije i sve dalje znas kako je zavrsilo… bolje provjerit pa da nije nista da su bh nego ko ja cekat zadnji tren😕 oprosti sta sam ti to tako napisala ali nebi htjela da se ista takvog nekom desi pa bolje provjeri na hitnoj ako ti se ponovi takva bol i probadanje iz leda prema dole

Nista ne kuris vatru. Dapace. Svako od nas iznosi svoje iskustvo jer nitko od nas nije isti, ste grade, a i svaka trudnoća kod iste trudnice moze biti potpuno razlicita od predhodne.
    Svaka daje svoj savjet sa svojim iskustvom, i najbitnije da je dobronamjeran. Jer se preko foruma, putem telefona i bez pregleda ne postavljaju dijagnoze, taman da je i ginekolog s nama u grupi.🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.