ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    27. Rujan 2019. 12:55

6 mj Grizli..

27. Rujan 2019. 12:59

Grizli

Vec kad ste kod naknada ako znte… Koliko mjeseci uzimaju u izracun kod obracuna isplate za porodiljni?

6 isplata prije pocetka porodiljnog.

C1M4
    27. Rujan 2019. 13:01

Super, hvala😁😁 a sto sa neiskoristenim godisnjim? ja imam jedno 10 dana jos i to nemam kad iskoristiti jer sam na bolovanju i prekida mi se radni odnos u ponedjeljak.. to gubim ili mi trebaju isplatit? Boze, trebala bi se udati za nekog pravnika da mi sve moze objasniti hahah

C1M4
    27. Rujan 2019. 13:02

LoSa84

Grizli

Vec kad ste kod naknada ako znte… Koliko mjeseci uzimaju u izracun kod obracuna isplate za porodiljni?

U to se ubrajaju naknade za komplikacije ili bas placa kod poslodavca?

27. Rujan 2019. 13:23

C1M4

LoSa84

Grizli

U to se ubrajaju naknade za komplikacije ili bas placa kod poslodavca?

Samo isplata od poslodavca. Ali ako si na komplikacijama kontinuirano gleda ti se 6 placa prije komolikacija koje je isplatio poslodavac.
    Iva po zakonu ti preostali godisnji trebaju isplatiti ili mozes prekinut bolovanje i iskoristit godisnji.

• Sarita15
    27. Rujan 2019. 14:09

Oko placa i proracuna se zbilja ne kuzim ali znam da se na kraju radnog odnosa neiskoristeni godisnji isplati. Tako po zakonu a najbolje to provjeriti kod poslodavca. Jer postoji sansa da ti sef/ sefica nije pisala mozda vec 10 dana tog godisnjeg samo da ti ga ne mora isplatiti, prepiruka da bas dobro provjeris platnu listu. To ti od mog muza informacije koji se sa svakavim sefovima i situacijama susreo
    Sad samo da pitam jedete li kupus salatu? Kupus iz bakinog vrta ona ga kako kaze istusirala od zemlje i sveg nesprican. Ja ga narezala oprala u dvi vode. I pojela . I opet me te listerije malo strah 🤔🤔

27. Rujan 2019. 14:19

Sarita mislim da se ne moras bojati sko si dobro idprala zelje... a i ona je povrsinski a kod zelja se obicno vanjski listovi iknako bace.

• njurko
    27. Rujan 2019. 14:21

Trebao bi ti se isplatiti razmjerni godisnji na koji si ostvarila pravo do otkaza. Znaci broj dana godisnjeg koji imas ukupno, podijeljeno sa 12, puta 9 mjeseci koje si odradila u godini, minus ono sto si vec potrosila.

• piba7
    27. Rujan 2019. 14:21

Cure, mene su počele mučiti BH kontrakcije. Par puta u danu mi se stisne trbuh, bude tvrd kao kamen i iskoci mi kvrga na trbuhu, prođe kroz 30 sec. Ne boli nista, samo je neugodan osjećaj. Dosta često mi se javlja kad ležim na ledima. Noćas me nešto jako čudno probudilo i baš jako prestrasilo. Javila mi se bol u donjem dijelu leđa koja se širila u donji dio trbuha, baš jaka probadajuca bol. Ležala sam na ledima i onda sam se premjestila na bok i kroz minutu je prošlo. Kad čitam na internetu piše da tako trudovi izgledaju. Da stvar bude gora, MM je na službenom putu tako da sam sama, umrla sam od straha. Nakon toga se nije više ponovilo. Jel imala koja slična iskustva?
    Koliko mg magnezija dnevno smijem popiti? Pijem onaj solgarov mg citrat od 200mg.

• njurko
    27. Rujan 2019. 14:22

Film je meni isto green book, i recimo profesor i luđak mi je super film, al moguće da je predramatičan za trudnoću ne znam 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI