ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    27. Rujan 2019. 10:09

Cima kolko ja znam racunaju ti po iznosu na listi a ne po ugovoru, to najbolje da jos pitas kad budes sve to predavala.
    Deedee L mi je bila na platnenim zbog dermatitisa a ona ti je u pelenama bila do skoro 4-e godine, sad si zamisli kolko je masina oprano kod mene 😂
    Msm da sa malcem necemo na PP, nemam neke volje, osim ako i braco ne bude osjetljiv na sve moguce umj.materijale kao L 🙈 
    Kad sam pocinjala sa PP nisam imala pojma o pojmu al brzo se uhodas. Dok je bila full mala sam ju motala u tetre, zakopcala bi sa snappy kopcom i gore cover. To nam je jos bilo naaaaj. A za ove MPP neces znat nista dok ne isprobas sve moguce modele. Svaka sivalica ima svoj kroj pelena pa i covera. Meni su najbolji coveri bili Rodini sa drukerima, opcenito ti je moj savjet da izbjegavas cicke i na pelenama i na coverima, brzo se istrose i ne drze. 
    Ajme jesam se razvezala 😂 Uglavnom ne kupuj sve od jedne sivalice ili proizvodjaca, najbolje isprobat, ak ne pase uvijek mozes u grupi MPP nac nekog kome bas ta pase pa se mjenjate i sl. Sretno 😉

C1M4
    27. Rujan 2019. 10:10

Joj super onda😁
    Mogu jer je ugovor na odredeno.. Ali racunala sam na to sve vec samo sam mislila da ce gledati ovih 3000, a ne s bonusom xd

• njurko
    27. Rujan 2019. 10:11

Goga u jednu ruku mi je žao kak te stalno maltretiraju i imam osjecaj da te samo puste u miru da se veslis trudnoći da bi bilo možda bolje. U drugu ruku bolje da si pod nadzorom i da se može reagirati na vrijeme jer mi neke ni ne čujemo stanje cerviksa na pregledu. Ali u tome kako ti je sad probaj nekako poslati ljubavi najvise sto mozes svom trbuscicu i opustit se i zamislit da se svi za tebe brinu i salju ti puno ljubavi, zasuskaj se, nek ti donesu neke lagane pozitivne knjige, mozda neki roman da ti odu misli i pusti bebu da uzima od tebe sve sto treba, vidis otpocetka da je to jedna izdrzljiva bebica. Tjedni brzo produ, prolete, ne daj se! ❤ Mogu si mislit kako ti je, stalno te strahove dozivljavat, meni dodu svakakve misli samo kad tvoje procitam, ali to mi sve trebamo probat udahnut i duboko otpuhat iz glave. I misli na sebe i brini se za sebe da si sto sretnija, tako ces i bebi pomoci. Šaljem zagrljaj 💪❤

Nasty
    27. Rujan 2019. 10:13

Potpisujem ovaj recept s alkoholnim octom i par kapi eteričnog ulja umjesto omekšivača.. to mi je sveki preporučila, može se dodat i malo sode bikarbone u prašak za bijelu i svijetlu odjeću, ručnike i posteljinu umjesto odstranjivača mrlja.. vo ovdje ima par zanimljivih savjeta..
    http://qwadu.com/blog/pranje-odjece-na-prirodan-nacin-67/

Gogaa_V
    27. Rujan 2019. 10:23

njurko

Goga u jednu ruku mi je žao kak te stalno maltretiraju i imam osjecaj da te samo puste u miru da se veslis trudnoći da bi bilo možda bolje. U drugu ruku bolje da si pod nadzorom i da se može reagirati na vrijeme jer mi neke ni ne čujemo stanje cerviksa na pregledu. Ali u tome kako ti je sad probaj nekako poslati ljubavi najvise sto mozes svom trbuscicu i opustit se i zamislit da se svi za tebe brinu i salju ti puno ljubavi, zasuskaj se, nek ti donesu neke lagane pozitivne knjige, mozda neki roman da ti odu misli i pusti bebu da uzima od tebe sve sto treba, vidis otpocetka da je to jedna izdrzljiva bebica. Tjedni brzo produ, prolete, ne daj se! ❤ Mogu si mislit kako ti je, stalno te strahove dozivljavat, meni dodu svakakve misli samo kad tvoje procitam, ali to mi sve trebamo probat udahnut i duboko otpuhat iz glave. I misli na sebe i brini se za sebe da si sto sretnija, tako ces i bebi pomoci. Šaljem zagrljaj 💪❤

Hvala puno ❤ baš i ja razmišljam da mi je doživjeti trudnocu  u punom  smislu. Uvijek  nesto  i onda sam stalno  u grcu  i nemam  kad ni da se veselim  jer stalno  cekam  neke rezultate  vijesti  itd... jel ima neka neki dobar film  za preporuciti? Nije  mi bitan žanr puno ali samo da nisu akcije... vise onako  neke  drame, misterije, autobiografski, horore  volim  ali trenutno  sad mi je dosta  mog horora  pa pauzirao sa njima 🙈

• lucille9
    27. Rujan 2019. 10:46

Green book, zadnje dobro što sam pogledala.

Točkica37
    27. Rujan 2019. 11:07

Evo nas s pregleda. Beba je super.u dan s mjerama. 283g 💙 ja malo uloziva al kaze za trecerotku da nije ni ocekivao bolji nalaz. Eserihiu sam rjesila sa d manozom . Jes. Briseve uzeo i to je to. Ne moram strogo mirovat ali sto vise to bolje.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

27. Rujan 2019. 11:14

Iva mislim da ti to ovisi kako ti firma prikazuje. Pogledala sam Cimin izvadak i tamo su joj sve upisali bonuse, meni recimo na poslu ne upisu u to bonuse pa mi ni hzzo ne prizna. Jel tebi firma izdala ovu potvrdu s bonusima pa ti je hzzo maknuo? Bonus se moze svakako prikazivati i to ovisi o firmi,meni ne ide u satnicu dok npr. mom muzu ide.
    Goga nije bas da sve uzivamo u trudnoci,uvijek je tu neki strah, iscekivanje... zavidna sam curama koje zbog neznanja ili ignorancije ne brinu o nicem. Recimo nedavno sam srela curu koja mi prica da je isla na dodatne pretrage jer je bilo nesto bebi iza na vratu, no da vjerojatno nije nista. Malo kad smo popricale skuzim da joj je nuhalni bio 4 cm,no ona uopce ne kuzi sto to znaci pa se nije zabrinjavala niti se sad s tim zabrinjava. Blago njoj...

27. Rujan 2019. 11:15

Prijevoz,dnevnice i nagrade nisu bonus no prekovremeni rad i sl jesu

27. Rujan 2019. 11:15

LoSa84

Iva mislim da ti to ovisi kako ti firma prikazuje. Pogledala sam Cimin izvadak i tamo su joj sve upisali bonuse, meni recimo na poslu ne upisu u to bonuse pa mi ni hzzo ne prizna. Jel tebi firma izdala ovu potvrdu s bonusima pa ti je hzzo maknuo? Bonus se moze svakako prikazivati i to ovisi o firmi,meni ne ide u satnicu dok npr. mom muzu ide.
    Goga nije bas da sve uzivamo u trudnoci,uvijek je tu neki strah, iscekivanje… zavidna sam curama koje zbog neznanja ili ignorancije ne brinu o nicem. Recimo nedavno sam srela curu koja mi prica da je isla na dodatne pretrage jer je bilo nesto bebi iza na vratu, no da vjerojatno nije nista. Malo kad smo popricale skuzim da joj je nuhalni bio 4 cm,no ona uopce ne kuzi sto to znaci pa se nije zabrinjavala niti se sad s tim zabrinjava. Blago njoj…

4mm ne cm 🤭🤭🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.