Jutro curke. Sretno svima danas.
Bravo za sve dobre preglede od jucer! Goga sve smo uz tebe drz se. Ti i tvoja curka ste vec svasta prosle, jake ste i sigirna sam da cete tako izdrzat i do kraja 💪. Dobro da si u bolnici i pod terapijama, tamo si pod kontrolom i to je super.
Netko je pitao za stitnjacu. Ja sam vec godinama na eurhyroxu. Sad u trudnoci nekako svaka 2 mj vadim krv i idem na kontrole. Dobra mi je terapija i uvijek ok nalaz pa moja endokrinologica smatra da nema potrebe cesce
Jutro cure!
Muz odveo dijete u vrtic 🤭 i ovo je prvi put u dvije godine da ja ujutro pijem kavu bez mog dvogodisnjaka 👀... Je da se starija zato probudila i "radi mi drustvo", a ja ju molim da bude tiho 🤣 ali ok mogu zatvorit ove oci na ledjima, svih strana glave, ma i na guzici valjda imam jedne 🙈... Dobio je nacrtane upute kamo ga mora odvest, kako se zove grupa i sliku njegovih slapa 🤣. Mislim da ce garant nekaj fulat i uz sve to 🤷♀️.
Uglavnom, psihicki se pripremam na pregled koji je u 11:40 al petrova ko petrova, vjerojatno ce bit u 14. No bas mi je ovo dobro doslo jutros. Svim ostalim curkama danas sretno, neka ovo bude jedan lijep dan. A curkama u bolnici isto zelim ljepse vijesti i saljemo nas troje puno dobrih vibracija, pogotovo Gogaa tebi (nek se druge curke ne ljute 🤗)!!!
Lavice mozda smo se i ne znajuci srele u KingCrossu u Bubamari prekjucer 🤣🤣🤣.
Cure puse svima odoh pit kavu i javim se sa pregleda 😘😘😘😘
url=https://lilypie.com][/url
Lorija ako mislis na obicne deterdzente i omeksivace za nas, ja sam se preporodila otkako sam pocela koristiti one gel kapsule, uzimam ariel ili dash i to naravno samo kad su na akciji 🤣. Omeksivac ja mijenjam ornel, silan i lenor... Uzimam mala pakiranja, od litre, obicno dva mirisa jednog proizvodjaca pa nakon toga dva od drugog jer se ja kao naviknem na taj miris pa mi dosadi a ovak stalno mijenjam pa mi ves staaalnooo "mirisi". Svi me uvjeravaju da sam luda, da mi ves uvijek fino mirisi al nemrem protiv sebe 🤷♀️.
A ako mislis za klince, definitivno sam bila zadovoljna becutanovim det i omeks...al vidjela sam da je i violeta ja mislim izbacila nesto, ili je to samo omeksivac 🤔... Mozda ce netko drugi znat 😊🤗
Jutro! Sretno danas 🍀🍀🍀🍀
DV91 dobrodosla! Nadam se da ce biti sve u redu, preporučam mirovanje i obavezno da vidis za svojim gin sto dalje...
Dobro jutro i sretno danas te da vam bude bolji dan :)
I ja sam se prebacila na te gel kapsule i odlicne su mi..koje god sam kupila su mi dobre jer nemam mehaničara pa mi je roba bez masnih mrlja 😁 Ovo dobro opere..a omeksivac isto stalno mijenjam,dosadi mi brzo miris...odlicna mi žuta Teta Violeta i sad vec par mjeseci koristim neki ljubičasti s zutim cvjetovima Ornel...prefin mi je i dugo bude na robi.
Evo koliko sam izgubljena kad vec trci put tipkam 🤦🏻♀️
Lunica a zakaj nisi kod endokrinologa za to? Oprosti ak si negdje napisala pa sam propustila. Jer ne kuzim kak ti je ginic sam mogao terapiju prepisat 🤷♀️. Ja bi se na tvom mjestu javila endokrinologu za to. Meni je u pocetku bio tsh 4,5 pa je do poroda pao na 1,75 al morala sam stalno kontrolirati, bez obzira sto je s vremenom bio "normalan". Sada pak sam u hipertireozi (tsh je manji od 0.0083) i tu nema terapije vec samo pracenje, za sada, svaka 4 tjedna vadjenje krvi i kod endokrinologa.
Lunica a zakaj nisi kod endokrinologa za to? Oprosti ak si negdje napisala pa sam propustila. Jer ne kuzim kak ti je ginic sam mogao terapiju prepisat 🤷♀️. Ja bi se na tvom mjestu javila endokrinologu za to. Meni je u pocetku bio tsh 4,5 pa je do poroda pao na 1,75 al morala sam stalno kontrolirati, bez obzira sto je s vremenom bio "normalan". Sada pak sam u hipertireozi (tsh je manji od 0.0083) i tu nema terapije vec samo pracenje, za sada, svaka 4 tjedna vadjenje krvi i kod endokrinologa.
Ginic mi je rekao da ne moram kod endokrinologa😕
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Dobro jutro ekipa 😘
Eto bas kad ja ne navijem alarm mom, dragom se iz nekog razloga mob ugasi usred noci i njegov alarm se ne oglasi...sad je bilo drz ne daj, kasnit ce al kaj sad. Nije ni prvi ni zadnji da mu se desi 😕
Sad evo moje prase i ja kafenisemo i razmisljamo kaj cemo klopat, curke jos spavaju, a onda poslije krece urnebes 😬
I hvala svima na komplimentima...neki mi ne bi dali ni punoljetnost, osobito kad spojis izgled i povremenu ludost 😂
Lavice ti bi mene kakti postarala jel? 🤪
Kad sam bila trudna sa E, mm bio nesto bezvoljan i odem ja do duckasa i njemu usput po cigarete. Pita mene teta na tisku imam li ja 18? 🙄
Samo sam se odmakla i pokazala busu i pitala dal joj treba i osobna, zena pocrvenila i dala mi pljuge odmah 😂😂😂
Goga drz nam se, cuvaj, pazi i mazi busicu i sve ce bit u najboljem redu 🥰
Hm... Pa stvarno ne znam kaj da ti velim. Mozda zato jer je pod kontrolom tsh 🤔... Al cek ti to sama kontroliras i prilagodis terapiju... Mozda da pitas dr opce prakse da ti da uputnicu za endokrinologa, ipak ces biti mirnija
Hm… Pa stvarno ne znam kaj da ti velim. Mozda zato jer je pod kontrolom tsh 🤔… Al cek ti to sama kontroliras i prilagodis terapiju… Mozda da pitas dr opce prakse da ti da uputnicu za endokrinologa, ipak ces biti mirnija
On mi prilagođava terapiju.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji