Thinkpink joj kad spominjes dobro bi nam došao jedan ginekolog u grupi. Ja bi mu mjesečno uplaćivala za online savjete😂😂
Piba da smi se nisu smanjili grčevi ja bi zasigurno vec bila na pregledu prije redovitog. Al s obzirom da su se grcevi pojacanom th.smanjili i intenzitetom i ucestaloscu, i da mi se curka redovito javljala, pricekala sam redoviti pregled.
Zelim ti da se vise ne ponavlja i da budes mirna do utorka❤❤
Thinkpinkjoj kad spominjes dobro bi nam došao jedan ginekolog u grupi. Ja bi mu mjesečno uplaćivala za online savjete😂😂
😂😂😂 Jel da? Bar zbog mira u glavi...😂😂😂
Kad smo kod ginekologa, dugo nam se nije javila babica Crnokosa. Ili sam ju negdje preskocila...🧐
Piba To kako opisuješ su kontrakcije koje se zovu karlične, idu tako sa leđa prema naprijed, traju 30-60 sekundi. Ali mogu biti lažne i prave. Ako možeš upratiti na svakih koliko se dešavaju. Prave su u pravilnim intervalima, npr. svakih 30 minuta, a lažne mogu biti sad, pa za 2h, pa 5h. Možda da zapisuješ kad ti budu, da vodiš evidenciju. To sam naučila u školici.
I htjela sam vas pitati, ima li u Hr Aksa?
Moj iduci pregled je 31.10.pa kad stignete me.ubacite
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
I AnnA nam se takođe nije dugo javila, čini mi se od vijesti da je sa bebicom sve u redu, koliko se sjećam nuhalni je bio visok, pa su radili dalje testove
Uh da, ima ih bome koje su bile dosta aktivne i sad ih nema uopce😮 tko zna kako su i gdje su..
Cure moje, kakav je vama danas dan?
Ja samo ležim, i nemam volje ustat se doslovno ni do wc-a..A morala bih peglat 🙈
Gledam TV od jutra, zamotana u deku, jer mi je užasno hladno..
A i ne čini mi se neko vrijeme vani baš😑
Ena dosla sam doma oko 11h kad sam sve obavila i nisam se mrdnula s trosjeda, omotala se u dekicu i cijelo vrijeme lezim u tisini haha, nisam ni tv palila.. Nemam volje za nista, relacija u cijelom danu trosjed-wc-trosjed, malo me i glad sad hvata, ali nemam volje ustati haha
Sortiraj odgovore
Najstariji