Meni su nažalost u prosjek plaće zadnjih 6 mjeseci ušle i dvije minijaturne isplate kad sam bila na komplikacijama u 1. i 2. mjesecu, odnosno radila sam par dana početkom 1. mjeseca, otišla na komplikacije, imala spontani i vratila se zadnjih par dana u 2. mjesecu. I zbog toga će mi porodiljni prvih 6 mjeseci biti manji za više od 2.000 kn
Juno to su te tvoji u racunovodstvu zeznuli. Jer ja sam bila u 1.mjesecu zbog spontanog 2-3tj na komplikacijama. I kad je bilo nešto da ću u 6.mj otvarati komplikacije zbog krvarenja zvala sam ih i rekli su da hzzo traži moju satnicu rada a to nije satnica umanjena za bolovanje i da oni to tako salju(realnu).

Njurko tako je, do ljudi je koji rade u toj firmi i to je zalosno sto nekome uzimas njegov zaradeni novac samo ne znam sta dobije time hah..
I takva zdravica puno znaci🍻😄🙋
A to za porodiljni, taj prosjek place je kao i ovaj sada ili kako se to gleda? Takoder, jesu li isti uvjeti za porodiljnu naknadu i za zaposlene i za nezaposlene? Gleda li se isto? Posto ja tada vide necu biti zaposlena..

Cima cestitam na odlasku iz firme!! 🎉🥂🎊🎈
Svuda te hoce preveslat, to su strahote, osobito one koji su zaposleni na ugovor. 👿
Cure koje ste na selu...kak stojite s komarcima?? Dakle kod mene ih nema tolko puno al ovi koji dolete zderu samo mene 😕
Em mi je ovako koza suha i ispucala jos se ja sva poderem i iscoham i sad su mi noge ko da sa tigrovima spavam 🙄
Namazem se al nema tu pomoci, inace me nisu tak njupali al sad sam im valjda sladja ovako okrugla 😂

Piba nebi kurila vatru ali ja bi otisla na hitnu jer to se meni desilo i pocela sam se otvarat… bol sa leda pa prema dole i tako drzi pa pusti… ja sam tad imala prave kontrakcije i sve dalje znas kako je zavrsilo… bolje provjerit pa da nije nista da su bh nego ko ja cekat zadnji tren😕 oprosti sta sam ti to tako napisala ali nebi htjela da se ista takvog nekom desi pa bolje provjeri na hitnoj ako ti se ponovi takva bol i probadanje iz leda prema dole
Znam, toga me i strah. Ako se ponovo javi, otici cu svakako odmah na hitnu.

Piba svakako se javi ako se nastavi, sto je sigurno, sigurno je🤗
Angie draga hvala najljepsa😁
I da, nasla sam ovo za porodiljni za nezaposlene majke haha tak da zanemarite ono.. Dakle pise da imas pravo na naknadu 70% od proracunske osnovice, tocnije 2328kn, to je netto i to znaci da cu toliko dobivati svaki mjesec ili?🤔 Nije mi jasna bas recenica, ne znam koji mi je danas😂

Piba nebi kurila vatru ali ja bi otisla na hitnu jer to se meni desilo i pocela sam se otvarat… bol sa leda pa prema dole i tako drzi pa pusti… ja sam tad imala prave kontrakcije i sve dalje znas kako je zavrsilo… bolje provjerit pa da nije nista da su bh nego ko ja cekat zadnji tren😕 oprosti sta sam ti to tako napisala ali nebi htjela da se ista takvog nekom desi pa bolje provjeri na hitnoj ako ti se ponovi takva bol i probadanje iz leda prema dole
Nista ne kuris vatru. Dapace. Svako od nas iznosi svoje iskustvo jer nitko od nas nije isti, ste grade, a i svaka trudnoća kod iste trudnice moze biti potpuno razlicita od predhodne.
Svaka daje svoj savjet sa svojim iskustvom, i najbitnije da je dobronamjeran. Jer se preko foruma, putem telefona i bez pregleda ne postavljaju dijagnoze, taman da je i ginekolog s nama u grupi.🥰🥰🥰

Thinkpink joj kad spominjes dobro bi nam došao jedan ginekolog u grupi. Ja bi mu mjesečno uplaćivala za online savjete😂😂

Piba da smi se nisu smanjili grčevi ja bi zasigurno vec bila na pregledu prije redovitog. Al s obzirom da su se grcevi pojacanom th.smanjili i intenzitetom i ucestaloscu, i da mi se curka redovito javljala, pricekala sam redoviti pregled.
Zelim ti da se vise ne ponavlja i da budes mirna do utorka❤❤

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji