ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    27. Rujan 2019. 09:22

Annika, jesi ti ono koristila i Pero detergent.
    Goga isla sam u rikverc da nadjem sto se dogodilo. Bas mi je žao da ne možeš opusteno kroz trudnocu i stvarno ti od srca zelim da je doktor u krivu da ce se beba roditi negdje brzo nakon 24.tt svakako (ako sam dobro shvatila). Znam i ja slucajeve koji su uz pomoc medicine i svoje discipline ipak izgurale u sigurne tjedne pa neka nam to budes i ti. 

annika
    27. Rujan 2019. 09:27

Kengurica

Annika, jesi ti ono koristila i Pero detergent.

Planiram. Uzela sam u bio-bio zadnji put ecover sredstva za čišćenje, ok su. Sad kad ih istrošim planiram pero. A našla sam i jednu curu koja pravi domaći eco prašak za rublje pa sam uzela od nje. opere sve savršeno

[iimg]

27. Rujan 2019. 09:33

Joj omeksivaci... moj muz ne voli miris omeksivaca i to je uvijek borba 🤭 Kad smo zivjeli u stanu uvijek je govorio da cijeli stan po omeksivacu smrdi i otvarao je prozore. No neki detergenti cak imaju jaci miris od omeksivaca. Ja za pranje robe uvijek koristim tekuce detergente npr. za tamnu odjecu jer po muzevim vestama i majicama bas vidim da dulje traje boja odkad tako. Za bijelo/pamuk koristim praskasti Ariel,no on bas ima jako intenzivan miris. Zadnje sam kupila zuti Violeta omeksivac i bas mi je super.

Angie1205
    27. Rujan 2019. 09:37

Deedee sad me bas zanima 😂😂😂😂
    Nego...kad ste vec kod praskova i omeksivaca. Moj savjet vam je za prvih par mj uopce ne koristit omeksivac, jer ma kako njezan bio, uvijek ostaje malo u odjeci (zato i mirisi jel...). Nego, kad perete dj robicu u pretinac za omeksivac uliti malo octa i par kapi etericnog ulja, ali dva puta okrenut na ispiranje. Robica ce fino mirisati po ulju (ocat necete ni osjetit), bit ce mekano a bebi sigurno nece smetat u tipu osipa, pristica i sl. Ja sam tako s obje do nekih 4 mj starosti, znala sam cak tako i nasu robu zamirisati. Platnene pelene sam obavezbo tako “omeksavala” i bila prezadovoljna.

DeeDee
    27. Rujan 2019. 09:37

Meni su savrseni talijanski Biolu. A cjenovno malo prihvatljiviji od perota i ecovera

[/url

C1M4
    27. Rujan 2019. 09:39

Lavice koji tocno frosch? zapamtila sam onda kad si napisala davno prije i odem u muller, a ono ima ih vise vrsta i nisam htjela uzet da ne kupim krivo xd

• MalenaaD
    27. Rujan 2019. 09:44

Hvala od ♥️

https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1

C1M4
    27. Rujan 2019. 09:45

Curkice, ne znam moze li mi koja pomoci, ali dakle.. Meni u ponedjeljak istice radni odnos i trebam na hzzo donijeti razno razne potvrde blabla i medu ostalim i potvrdu o isplati place, ovako sam to dobila u firmi https://ibb.co/WxGNJN5. Meni je inace placa 3000kn, ali ja svaki mjesec dobijem oko 1000 i nesto kn bonusa pa ovako ispadne placa kako je navedeno tu.. Zanima me hoce li se naknada racunati prema ovom papiru ili prema ugovoru u kojem pise da mi je placa 3000 jer moram donijeti dokaz da mi prestaje radni odnos? Bila bi stvarno zahvalna ako se kojoj da odgovoriti na to ako zna jer mi je hzzo daleko do iduceg petka, a preko telefona nista ne znaju xd

DeeDee
    27. Rujan 2019. 10:00

Angie hahaha necuuu ali ova sa slike moze bit kćer toj koju sam zamislila 🙈😂😂😂😂
    Aaaa ti si isto na platnenim. Ja sam naručila prvu turu i uzbuđena sam kao malo dijete. Dobila sam milijun savjeta u MPP grupi ali sad mi ti opet sve napiši(ako imas vremena) haha, sta ti je bilo najbolje dok su bebice s eksplozijama na guzu? 😄

[/url

27. Rujan 2019. 10:03

Cima prosijek ti racunaju po ovom papiru, ugovor nema s tim veze. No jel ti uopce po zakonu moze prestat ugovor o radu kad si na bolovanju/porodiljnom? Jednoj frendici je bilo tako i npr otisla na porodiljni 3 mjeseca prije isteka roka i onda su joj nakon porodiljnog morali produljit ugovor za ta tri mjeseca. Ne znam jel to kod njih u firmi tako po kolektivnom ili po zakonu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.