Nasty Hvala ti, kinder pojeden u roku od odmah, jedna čokoladica, da se razumijemo 😂
NastyHvala ti, kinder pojeden u roku od odmah, jedna čokoladica, da se razumijemo 😂
Neka si.. I ja ću nakon profila u četvrtak čvaknut neki kolač.. Za tri tjedna će izać iz krvi🤣
Hmm... meni je bio 2.5. pa 3 pa opet 2.5 sa istom terapijom. Ja sve to sama nekako odredim kad cu ici vaditi ..neda mi se svako 4 tjedna pa cekam 6 tjedana..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ima li koja da pije eutirox i svako koliko provjeravate tsh? Meni moj gin uopce ne spominje da trebam provjeravat i onda ja samoincijativno svako mjesec ipo idem kod svoje gin kod koje sam upisana traziti uputnicu za vadjenje? jel koja pouzdano zna svako koliko treba provjeravati tsh?
Ja pijem Euthyrox i moram redovito vaditi TSH i FT4 bez obzira na visinu vrijednosti, svaka 4 tjedna. U utorak sam bas vadila, TSH 0,998, jucer kontrola kod specijaliste na nuklearnoj za stitnjacu i ponovno kontrola s nalazima za 4 tjedna. Danas ginicka na kontroli samo potvrdila da se slaže sa mišljenjem specijaliste.
Pozz curke, jel bi mi netko htio reci kakva su iskustva s lagano otvorenim unutarnjim ušćem u obliku slova y. I naravno skraćen cerviks. 21+3 tt hvala ♥️🙏
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Hvala cure svima na podrsci, pozitivnim mislima, a ne mogu da se ne zahvalim na molitvama. Meni osobno nema većeg dara nego kad neko moli za mene, ili kad ja molim za nekoga. (Što se ne bi reklo na meni privatno, a i zbog profesije se nekako očekuje da vise zagovaram Darvina nego vjeru u Boga, mada je baš obrnuto)
Hvala od ❤.
Lavice pokusavam i ja da saberem i oduzmem ono što sam cula i vidjela napismeno.. Ne zelim puno da mislim , ici cu dan po dan prvo ovo kritičnih14 dana, pa idemo dalje. Cilj po cilj.
Angie preljepe ste tvoje djevojcice i ti!⚘
D91 ili nesto slicno izvini nisam upamtila tacno nik... Mene su hospitalizirali zbog cervixa 2.45cm i pod strogim sam nadzorom , terpijom... samo sto sam ja zatvorena hvala Bogu. Ti si tu negdje u mojim tjednima... potrazi jos jedno strucno misljenje, i preporucujem ti da mirujes. Zelim ti sve najbolje.
Lunice mislim da si ti pitala, ovaj put nisam imala tegobe javila sam se na hitnu zbog aritmije, a ona me je usput pregledala i ustanovila duzinu ck i odmah me ostavila u bolnici...
Ena zelim tvom malom necaku sve najbolje! Hrabri mali andjeo .💙
PREGLEDI
27.9.- aarauch
27.9.- Tockica37
27.9.- PetraB
27.9.- damnarexx
30.9.- Seni1985
30.9.- Reserved123
30.9.- crnokosa
30.9.- Nita9999
30.9.- ivikii
30.9.- PetraB
1.10.- piba7
1.10.- Nita9999
1.10.- samonezelje
2.10- Annika
2.10.- valentina
2.10.- Flower
2.10.- MaRe
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
3.10.- Nasty
3.10.- Omerta
3.10.- Angie123
3.10.- C1M4
4.10.- kl1v
4.10.- C1M4
4.10.- BabyD
7.10.- Goga_V
7.10.- Zoe27
9.10.- Lobi
10.10.- iva4
14.10.- C1M4
14.10.- Lunica
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
17.10.- sofio9
18.10.- Lala27
21.10.- mikio
22.10.- Simbalija
24.10.- Thinkpink1
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
07.11.- Tonkica1
Jutrooo. Sretno ekipa danas 🌸
Ena brz oporavak malom necaku!
Goga sve je receno, uz tebe smo. Idemo dan po dan,svaki dan je neizvjesan. Ti ostani samo pozitivna!
Angie prekrasna fotkica a ti si zaista kao curica 😊
Ugodan dan svima zelim. ☺
Jutro curke! Sretno svima i svima zelim bolji dan nego jucer! Meni danas zadnji radni dan pa na g.o. do porodiljnog! Jedva docekala! Ljubim sve!
Evo me opet s pitanjem nevezanim za trudnocu 😂
Danas idem u shoping,po deterdzent i mozda omeksivac ako dobijem kakvu dobru preporuku od vas
Koji vi koristite? U potrazi sam za novim boljim mirisom, predlozite ako nije problem 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji