ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    26. Rujan 2019. 22:03

Angie parite 3 sestre😊😃

annika
    26. Rujan 2019. 22:08

MaRe

Annika gdje je sad Hzzo u Os..gdje trebamo predati doznake? Čula sam da nešto renoviraju pa da ga seljakaju? Ili je ostao tamo gdje je bio dosad?

u centru preko puta fine, na ćošku, ulaz ti je s Kapucinske ulice. baš sam danas bila

[iimg]

Nasty
    26. Rujan 2019. 22:11

Juno držim fige da ti se izregulira tlak i šećer sa terapijom.. Bit će to sve za 5, glavno je da bebica napreduje.. Ni moj muž neće ići na porod.. Također je preosjetljiv, pa nekako mislim da bi mi bio opterećenje. Mislim da ću sama. 

• Lala27
    26. Rujan 2019. 22:14

Goga Žao mi je zbog takvih vijesti, ali šaljem ti puno zagrljaja i snage, za tebe i tvoju curicu, da što duže izdržite 🙏 

Danas sam uradila HbA1C, rezultat je 4.5 % (granica do 5.5), 27 mmola (granica od 29 do 43). Znate li da li je to ok? Jer je malo niže, a tek u ponedeljak mogu kod doktorice, pa da znam do tad smijem li pojesti ovaj kinder 😂

MaRe
    26. Rujan 2019. 22:15

annika

MaRe

Annika gdje je sad Hzzo u Os..gdje trebamo predati doznake? Čula sam da nešto renoviraju pa da ga seljakaju? Ili je ostao tamo gdje je bio dosad?

u centru preko puta fine, na ćošku, ulaz ti je s Kapucinske ulice. baš sam danas bila

tnx da ne šećem bzvz po gradu 

26. Rujan 2019. 22:15

Ooo ima znaci jos muzeva ko moj koji nece cut da idu na porod. Meni je moj rekao da plati dulu, Podobnika ili sta god zelim no da na porod ne ide.  mozda i bolje,tamo bi se jos za njega brinula.
    Zadnjih par dana sam primjetila neki svijetlo žuti gusti iscjedak... posto su mi brisevi sterilni nemam pojma odakle. Jel to mozda nesto hormonski?

DeeDee
    26. Rujan 2019. 22:16

Lala kinder se uvijek može pojest 🙈

[/url

• Lala27
    26. Rujan 2019. 22:18

DeeDee Haha, a znam, mogu ja uvijek, nemam s tim problem 😂😂 Samo ne znam smijem li, pretpostavljam da je bolje što je nisko, a ne visoko, ali opet ne znam 🙈

DeeDee
    26. Rujan 2019. 22:18

Losa to valjda tako treba u ovom tjednu haha, meni zadnjih par dana identično takav iscjedak. Idem drugi tjedan na pregled pa javim sta je rekao :)

[/url

Nasty
    26. Rujan 2019. 22:19

Lala27

GogaŽao mi je zbog takvih vijesti, ali šaljem ti puno zagrljaja i snage, za tebe i tvoju curicu, da što duže izdržite 🙏

Danas sam uradila HbA1C, rezultat je 4.5 % (granica do 5.5), 27 mmola (granica od 29 do 43). Znate li da li je to ok? Jer je malo niže, a tek u ponedeljak mogu kod doktorice, pa da znam do tad smijem li pojesti ovaj kinder 😂

Lala to ti je super! Meni je 5,5% bio prije dijete.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI