DeeDee Haha, a znam, mogu ja uvijek, nemam s tim problem 😂😂 Samo ne znam smijem li, pretpostavljam da je bolje što je nisko, a ne visoko, ali opet ne znam 🙈
Losa to valjda tako treba u ovom tjednu haha, meni zadnjih par dana identično takav iscjedak. Idem drugi tjedan na pregled pa javim sta je rekao :)
[/url
GogaŽao mi je zbog takvih vijesti, ali šaljem ti puno zagrljaja i snage, za tebe i tvoju curicu, da što duže izdržite 🙏
Danas sam uradila HbA1C, rezultat je 4.5 % (granica do 5.5), 27 mmola (granica od 29 do 43). Znate li da li je to ok? Jer je malo niže, a tek u ponedeljak mogu kod doktorice, pa da znam do tad smijem li pojesti ovaj kinder 😂
Lala to ti je super! Meni je 5,5% bio prije dijete..
Losa to valjda tako treba u ovom tjednu haha, meni zadnjih par dana identično takav iscjedak. Idem drugi tjedan na pregled pa javim sta je rekao :)
Znaci nisam jedina. Rekla bi da to s hormonima ima veze (visok progesteron 🤔)... i ja idem iduci tjedan pa cu pitati 😊
Ima li koja da pije eutirox i svako koliko provjeravate tsh? Meni moj gin uopce ne spominje da trebam provjeravat i onda ja samoincijativno svako mjesec ipo idem kod svoje gin kod koje sam upisana traziti uputnicu za vadjenje? jel koja pouzdano zna svako koliko treba provjeravati tsh?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Znaci nisam jedina. Rekla bi da to s hormonima ima veze (visok progesteron 🤔)… i ja idem iduci tjedan pa cu pitati 😊
i moj je tako neki sada...malo je gušći nego dosad
Ima li koja da pije eutirox i svako koliko provjeravate tsh? Meni moj gin uopce ne spominje da trebam provjeravat i onda ja samoincijativno svako mjesec ipo idem kod svoje gin kod koje sam upisana traziti uputnicu za vadjenje? jel koja pouzdano zna svako koliko treba provjeravati tsh?
Ja sam u prosloj trudnoci pila, al ja sam bila za to pod nadzorom endokrinologa koji mi je i prepisao eutirox. Na kontrolu sam isla njemu svaka 3-4 tjedna i tako i vadila krv. Naravno da se mora provjeravat, ne kuzim kak te ne salje. 🤨
url=https://lilypie.com][/url
Lunica I ja pijem, prvo sam 25, sad 50, provjeravam svakih 6-8 sedmica, uvijek mi je dobar nalaz, tako da je dobra terapija, ali opet provjeravam, pa mislim da trebaš i ti, da vidiš da li ti je dobra terapija. Mene to šalje endokrinolog, njemu nosim i nalaz, moj ginekolog nema ništa s tim, zna da pijem, ali ne traži mi nikad nalaz.
Angie bravo za tebe i cure, posebno malu hrabricu💪preedivne ste😊
Mare nema veze sto je neka robica veca, i ja isto kupujem raznih vel. sto mi se sviđa, sve ce se ponositi😃
I ja isto imam takav neki svjetlo zuckasti iscjedak zadnjih par dana, i primjetila sam da mi se zna trbuh stvrdnuti par puta kroz dan.. To mi se pocelo ovaj tjedan događati.
Htela sam jos nesto napisati, al vise nemam pojma😜
Uglavnom, cestitke curama na dobrim pregledima.
Laku noc vam zelim i lijepe snove.
Sortiraj odgovore
Najstariji