ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    26. Rujan 2019. 22:18

DeeDee Haha, a znam, mogu ja uvijek, nemam s tim problem 😂😂 Samo ne znam smijem li, pretpostavljam da je bolje što je nisko, a ne visoko, ali opet ne znam 🙈

DeeDee
    26. Rujan 2019. 22:18

Losa to valjda tako treba u ovom tjednu haha, meni zadnjih par dana identično takav iscjedak. Idem drugi tjedan na pregled pa javim sta je rekao :)

[/url

Nasty
    26. Rujan 2019. 22:19

Lala27

GogaŽao mi je zbog takvih vijesti, ali šaljem ti puno zagrljaja i snage, za tebe i tvoju curicu, da što duže izdržite 🙏

Danas sam uradila HbA1C, rezultat je 4.5 % (granica do 5.5), 27 mmola (granica od 29 do 43). Znate li da li je to ok? Jer je malo niže, a tek u ponedeljak mogu kod doktorice, pa da znam do tad smijem li pojesti ovaj kinder 😂

Lala to ti je super! Meni je 5,5% bio prije dijete.. 

26. Rujan 2019. 22:32

DeeDee

Losa to valjda tako treba u ovom tjednu haha, meni zadnjih par dana identično takav iscjedak. Idem drugi tjedan na pregled pa javim sta je rekao :)

Znaci nisam jedina. Rekla bi da to s hormonima ima veze (visok progesteron 🤔)... i ja idem iduci tjedan pa cu pitati 😊

Lunica
    26. Rujan 2019. 22:33

Ima li koja da pije eutirox i svako koliko provjeravate tsh? Meni moj gin uopce ne spominje da trebam provjeravat i onda ja samoincijativno svako mjesec ipo idem kod svoje gin kod koje sam upisana traziti uputnicu za vadjenje? jel koja pouzdano zna svako koliko treba provjeravati tsh?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    26. Rujan 2019. 22:43

LoSa84

DeeDee

Znaci nisam jedina. Rekla bi da to s hormonima ima veze (visok progesteron 🤔)… i ja idem iduci tjedan pa cu pitati 😊

i moj je tako neki sada...malo je gušći nego dosad

PetraB
    26. Rujan 2019. 22:51

Lunica

Ima li koja da pije eutirox i svako koliko provjeravate tsh? Meni moj gin uopce ne spominje da trebam provjeravat i onda ja samoincijativno svako mjesec ipo idem kod svoje gin kod koje sam upisana traziti uputnicu za vadjenje? jel koja pouzdano zna svako koliko treba provjeravati tsh?

Ja sam u prosloj trudnoci pila, al ja sam bila za to pod nadzorom endokrinologa koji mi je i prepisao eutirox. Na kontrolu sam isla njemu svaka 3-4 tjedna i tako i vadila krv. Naravno da se mora provjeravat, ne kuzim kak te ne salje. 🤨

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    26. Rujan 2019. 22:52

Goga samo saljem 🤗🤗🤗🤗💓💓💓💓

url=https://lilypie.com][/url

• Lala27
    26. Rujan 2019. 22:56

Lunica I ja pijem, prvo sam 25, sad 50, provjeravam svakih 6-8 sedmica, uvijek mi je dobar nalaz, tako da je dobra terapija, ali opet provjeravam, pa mislim da trebaš i ti, da vidiš da li ti je dobra terapija. Mene to šalje endokrinolog, njemu nosim i nalaz, moj ginekolog nema ništa s tim, zna da pijem, ali ne traži mi nikad nalaz. 

• valentina
    26. Rujan 2019. 23:00

Angie bravo za tebe i cure, posebno malu hrabricu💪preedivne ste😊
    Mare nema veze sto je neka robica veca, i ja isto kupujem raznih vel. sto mi se sviđa, sve ce se ponositi😃
    I ja isto imam takav neki svjetlo zuckasti iscjedak zadnjih par dana, i primjetila sam da mi se zna trbuh stvrdnuti par puta kroz dan.. To mi se pocelo ovaj tjedan događati. 
    Htela sam jos nesto napisati, al vise nemam pojma😜
    Uglavnom, cestitke curama na dobrim pregledima.
    Laku noc vam zelim i lijepe snove. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.