Tinchi ak sam zapamtila ides kod Matoca...pekara Martinaj je blizu 😉
Nema boljeg bureka 😂😂
Ja nocas uzasno spavala. Prva noc da su mi smetali vrucina, komarci. Isla dvaput na wc. Bas se osjecam pregazeno. Pijem kavu na poslu i samo razmisljam o kraju radnog vremena, a nije ni 8 jos 😫
Lavice sve je to ludost ja ti kazem. Znaci osim krvne grupe i rh nalaz imam iz 01/2018. Morala sam ponavljat i markere hiv hepatitis i tako to, a to imam nalaz od 12/2018. A dobro bar ne moram papa test i briseve ponavljat. Mislim sve te nalaze vise manje vade se kao priprema za ivf postupak pa je stvarno malo ludo ponavljanje nekih koji se ne mogu tako lako mjenjat. Nema veze svo zlo u tome, samo ubuduce muz ide samnom jer toliko ludjaka malo di ima kao u redu za labos. Svi nadrkani a sestra proziva prvo trudnice i djecu pa ovi vicu na nas ma show, a meni od mirisa mrak na oci dosao mali prostor a valjda 100 ljudi bilo fuj.
Angie, kod Matoca sam, ali sam prvo išla u Dom zdravlja pa sam u prvi Mlin i pekare uletjela. Ovdje rade i detaljan UZV pa se javim s vijestima.
Tinchi bitno da si se opskrbila 😉
Javi nam svakako kak je proslo i sretnooo 🥰
Grizli ja sam mthfr heterozigot i pai 4g homozigot. Prvo su rekli da cu dobivati heparin u ovoj trudnoci, a onda je doktor koji me sad vodi odlucio da ne treba. Aspirin mi nisu ni davali jer su rekli da nema smisla, nije niskomolelularni. Ja se nadam da ce sve biti ok i da su dobro odlucili. Strah me samo zbog duphastona i nadam se da ce mi ga uskoro ukinuti jer on povecava mogucnost stvaranja ugrusaka. Koje ti mutacije imas?
Jutro cure 🖐🏻
Mene su noćas komarci probudili, pa sam ih ganjala jedno pola sata i baš sam se razbudila, nikako zaspat 😒 naravno da mi je barem jedan promako pa me jutros u 5 budio. Ništa se nisam naspavala 😥😥
Sad pijem kavu i pravim se da mi nije vruće 🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Da vas malo vratim u djetinjstvo. Ja se ne sjećam kad je linolada bila u njima, ali svaki put slušam priče. Ovo mi je najdraža čaša 🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Da vas malo vratim u djetinjstvo. Ja se ne sjećam kad je linolada bila u njima, ali svaki put slušam priče. Ovo mi je najdraža čaša 🙈🙈
😍 ja se sjecam 😂 eurokrem je bio unutra, preteca linolade 😂
Maj4 pa koje si ti godiste kad se ne sjecas? Ja se jaaako dobro sjecam samo iz toga sam godinama pila razno razne napitke. A najdraze mi je bilo kad bi pojeli linoladu pa u onaj ostatak linolade koji se nije dao pookupit nožem/zlicom uliti vruce vruce mlijeko i cekat da se otopi. Mmmmmmm... Sad si i mene vratila u djetinjstvo i razveselila.
Red fox ja sam "samo" pai 1 heterozigot 4/5 g, al posto imam 4 spontana iza sebe ovaj put nakon transfera embija su mi ukljucili andol pro 100 i decortin po prvi puta nakon 4 neuspjela transfera i evo sad nam tek uspjelo. I prvi put smo dozivili da je arce zakucalo i da nisam krenula krvariti sa ugruscima u ranoj fazi. Tako da mislim da je andol svakako pridonio. Ja nikad ne zaboravim zadnji spontani kad sam na hitnu dosla i ginekolog koji me gledao kaze mi a sta niste pili andol kad ste saznali da ste trudni. Ja sam rekla ne, jer nisam ni znala da sam trudna posto sam tocno 28 dc dobila mengu bila koja je bila sasvim normalna i uobicajena i kako sam mogla znat da sam trudna bez i jednog jedinog znakica. Poslije u postupcima stalno je bilo kao andol cemo naknadno ukljucivat ako bude trebalo, al ovaj put su ki ga odmah ukljucili. Problem kod pai mutacije je sto je cirkulacija u maternici sporija i stvara se tzv hladni uterus to se primjecuje ako su ti recimo menge bile guste, tamne i onako nista prakticki ne curi a kad piskis onda bude izljev krvi. Imas inace hladne ruke i noge?
Sortiraj odgovore
Najstariji